• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
  • 0
salmana

چنتا سوال در رابطه با منیفیست

سوال

 من تم هلو رو همیشه حذف میکنم :1- اگر حذف نکنم دیگه روی اندروید پایین جواب میده ؟( مثلا اندروید 2.6) .2- درضمن برای اینکه تم هلو روی برنامه ام جواب بده نیاز به چه فایلی و چه کاری دارم؟(چون ارور میده)

 

 

سوال  3- من همیشه تارگت رو روی 14میزارم و مینی رو روی 4 دلیلش هم این هست که ترس میکنم که یه وقت روی اندروید 2 جواب نده.

 

 چرا بعضیا تارگت و مینی را بالا میبرند. من با وجودی که پایین گذاشتم ولی بازم روی تمام نسخه ها جواب میده. یعنی احتمال داره یک کتابخانه وجود داشته باشه که باید تارگت را بالا ببریم؟؟

 

 

--------------------------------

 

ببخش که مزاحمت شدم و اینقدر سوال و پیچت کردم... چون دیدم خیلی آقایین و من هم رحم نکردم امروز.خخخخخخخخخخخخخ

 

درضمن این سوالات رو از خیلی وقت پیش داشتم و توی انجمن های همسایه هم نشد بپرسم

 

ان شالله از روزای آینده کمتر مزاحمت میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

21 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

درود


شما باید اخرین نسخه بیسیک فور اندروید رو نصب کنید تا مشکل تم HOLO رفع بشه


 


حالا برای محدودیت برنامه در SDK ها یا همون نسخه های اندروید


ما برای بهتر شدن برنامه خودمون باید از کد نویسی استفاده کنیم چون نیازه که به کاربر بگیم نسخه اندروید گوشیش پایین هست


برای این کار شما کتابخانه مارو که پیوست کردم به کتابخانه های بیسیک فور اندروید اضافه کنید و کد زیر برای تشخیص اندروید گوشی کاربر هست :



Dim basic4x As IRAssistant
If basic4x.SDK="19" Then
Label1.Text="4.4.2"
else If basic4x.SDK="18" Then
Label1.Text="4.3"
else If basic4x.SDK="17" Then
Label1.Text="4.2.2"
else If basic4x.SDK="16" Then
Label1.Text="4.1.2"
else If basic4x.SDK="15" Then
Label1.Text="4.0.3"
else If basic4x.SDK="14" Then
Label1.Text="4.0"
else If basic4x.SDK="13" Then
Label1.Text="3.2"
else If basic4x.SDK="12" Then
Label1.Text="3.1"
else If basic4x.SDK="11" Then
Label1.Text="3.0"
else If basic4x.SDK="10" Then
Label1.Text="2.3.3"
else If basic4x.SDK="8" Then
Label1.Text="2.2"
else If basic4x.SDK="7" Then
Label1.Text="2.1"
else If basic4x.SDK="4" Then
Label1.Text="1.6"
else If basic4x.SDK="3" Then
Label1.Text="1.5"
End If

من اومدم شرط گذاشتم که اگه اس دی کا مثلا 11 بود داخل لیبل بنویسه اندروید 3


شما می تونید بجای لیبل دستورتون مبنی بر بستن برنامه باشه و پیغام به کاربر


 


اگه می خواین یه محدوده از اندروید کار کنه به صورت زیر مثلا از اندروید 2 به بالا



If basic4x.SDK<8 Then
Msgbox("حاجی نسخه اندرویدت مال زمان رضا شاه هست ","خطا")
ExitApplication
End If

IRAssistant.zip

پسند شده توسط salmana و asheune

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 من تم هلو رو همیشه حذف میکنم :1- اگر حذف نکنم دیگه روی اندروید پایین جواب میده ؟( مثلا اندروید 2.6) .2- درضمن برای اینکه تم هلو روی برنامه ام جواب بده نیاز به چه فایلی و چه کاری دارم؟(چون ارور میده)

 

تم HOLO رو حدف کردن مشکلی نداره ولی اگه نمیخوای متریال کار کنی بهتره بهش دست نزنی و اینکه دیگه رسما اندروید 2 از پشتیبانی خارج شده نگرانش نباش . برای جواب دادن تم HOLO باید minisdk توی mainfist رو، روی 14 بزاری و اینکه تارگت هر چی بیشتر باشه بهتره ! مثلا شخصا تارگت بنده 23 هست!

 

 

سوال  3- من همیشه تارگت رو روی 14میزارم و مینی رو روی 4 دلیلش هم این هست که ترس میکنم که یه وقت روی اندروید 2 جواب نده.

 

چرا بعضیا تارگت و مینی را بالا میبرند. من با وجودی که پایین گذاشتم ولی بازم روی تمام نسخه ها جواب میده. یعنی احتمال داره یک کتابخانه وجود داشته باشه که باید تارگت را بالا ببریم؟؟

 

شما برای استفاده از امکانات بروز تر اندروید باید تارگت رو بالا ببرید مثلا برای خروجی گیری متریال تارگت باید 22 به بالا باشه و برای دیزایت ساپرت ( که آخر طراحی مدرن هستش!) باید تارگت روی 23 باشه و من شخصا از متریال و دیزاین ساپرت استفاده میکنم.

 

appcompat برای طراحی کلی متریال کاربرد داره.

designsupport برای متریال اندروید 6 به بالا یا همون marshmello یا همون android M کاربرد داره که شامل نتریال تب و اسنک بار میشه!

 

امیدوارم کامل درک کرده باشی چقدر مهمه sdk از 14 تا 23 باشه

پسند شده توسط H@mid.RS، nasim و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

تم HOLO رو حدف کردن مشکلی نداره ولی اگه نمیخوای متریال کار کنی بهتره بهش دست نزنی و اینکه دیگه رسما اندروید 2 از پشتیبانی خارج شده نگرانش نباش . برای جواب دادن تم HOLO باید minisdk توی mainfist رو، روی 14 بزاری و اینکه تارگت هر چی بیشتر باشه بهتره ! مثلا شخصا تارگت بنده 23 هست!

 

 

 

شما برای استفاده از امکانات بروز تر اندروید باید تارگت رو بالا ببرید مثلا برای خروجی گیری متریال تارگت باید 22 به بالا باشه و برای دیزایت ساپرت ( که آخر طراحی مدرن هستش!) باید تارگت روی 23 باشه و من شخصا از متریال و دیزاین ساپرت استفاده میکنم.

 

appcompat برای طراحی کلی متریال کاربرد داره.

designsupport برای متریال اندروید 6 به بالا یا همون marshmello یا همون android M کاربرد داره که شامل نتریال تب و اسنک بار میشه!

 

امیدوارم کامل درک کرده باشی چقدر مهمه sdk از 14 تا 23 باشه

 

ممنون از پاسخگوییتون

 

حالا سوالم این هست که ما اگر تارگت رو روی 23 و مینی رو روی 14 بزارم برنامه ام روی کمترین نسخه ای که جواب میده چند هست؟(آیا اندروید 2.6 جواب میده؟)

 

 

سوال دومی : من مینی رو 14 و تارگت رو 23 کردم و تم هلو هم توی منیفیست نوشتم و خطای پایین گرفتم.

AndroidManifest.xml:14: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'theme' with value '@android:style/Theme.Holo').

ممنون میشم جواب دو سوالم رو بدین

پسند شده توسط Sina و asheune

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون از پاسخگوییتون

 

حالا سوالم این هست که ما اگر تارگت رو روی 23 و مینی رو روی 14 بزارم برنامه ام روی کمترین نسخه ای که جواب میده چند هست؟(آیا اندروید 2.6 جواب میده؟)

 

 

سوال دومی : من مینی رو 14 و تارگت رو 23 کردم و تم هلو هم توی منیفیست نوشتم و خطای پایین گرفتم.

AndroidManifest.xml:14: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'theme' with value '@android:style/Theme.Holo').

ممنون میشم جواب دو سوالم رو بدین

سلام دوست عزیز ورژن بیسیک 4 اندروید شما چنده ؟

و اینکه چه گیری کردی روی اندروید 2؟

api 14 همان اندروید 4 هستش

پسند شده توسط salmana و H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این ورژن API ها هست ولی شما برای 2.x.x مینی رو 11 بزار .

 

 

post-222-0-84226700-1463472928_thumb.png

پسند شده توسط salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این ورژن API ها هست ولی شما برای 2.x.x مینی رو 11 بزار .

 

 

attachicon.gifCapture.PNG

 

این جور که مشخص هست داخل جدول زیر اندروید2 به بعد میشه 6

post-1-0-26989900-1463474071_thumb.jpg

پسند شده توسط salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

این جور که مشخص هست داخل جدول زیر اندروید2 به بعد میشه 6

attachicon.gif5-17-2016 1-03-30 AM.jpg

 

بله این بهتره ممنون والبته پس باید مینی 9 یا 10 باشه

پسند شده توسط salmana و H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

درود

شما باید اخرین نسخه بیسیک فور اندروید رو نصب کنید تا مشکل تم HOLO رفع بشه

 

حالا برای محدودیت برنامه در SDK ها یا همون نسخه های اندروید

ما برای بهتر شدن برنامه خودمون باید از کد نویسی استفاده کنیم چون نیازه که به کاربر بگیم نسخه اندروید گوشیش پایین هست

برای این کار شما کتابخانه مارو که پیوست کردم به کتابخانه های بیسیک فور اندروید اضافه کنید و کد زیر برای تشخیص اندروید گوشی کاربر هست :

	Dim basic4x As IRAssistant
If basic4x.SDK="19" Then
	Label1.Text="4.4.2"
else If basic4x.SDK="18" Then
	Label1.Text="4.3"
else If basic4x.SDK="17" Then
	Label1.Text="4.2.2"
	else If basic4x.SDK="16" Then
	Label1.Text="4.1.2"
	else If basic4x.SDK="15" Then
	Label1.Text="4.0.3"
	else If basic4x.SDK="14" Then
	Label1.Text="4.0"
		else If basic4x.SDK="13" Then
	Label1.Text="3.2"
		else If basic4x.SDK="12" Then
	Label1.Text="3.1"
		else If basic4x.SDK="11" Then
	Label1.Text="3.0"
		else If basic4x.SDK="10" Then
	Label1.Text="2.3.3"
		else If basic4x.SDK="8" Then
	Label1.Text="2.2"
		else If basic4x.SDK="7" Then
	Label1.Text="2.1"
		else If basic4x.SDK="4" Then
	Label1.Text="1.6"
		else If basic4x.SDK="3" Then
	Label1.Text="1.5"
	End If

من اومدم شرط گذاشتم که اگه اس دی کا مثلا 11 بود داخل لیبل بنویسه اندروید 3

شما می تونید بجای لیبل دستورتون مبنی بر بستن برنامه باشه و پیغام به کاربر

 

اگه می خواین یه محدوده از اندروید کار کنه به صورت زیر مثلا از اندروید 2 به بالا

	If basic4x.SDK<8 Then
		Msgbox("حاجی نسخه اندرویدت مال زمان رضا شاه هست ","خطا")
		ExitApplication
	End If

 

 

واسه نمایش نسخه اندروید به کد نویسی زیادی احتیاج نیست

با کتابخونه phone خیلی راحت تره

Dim p As Phone
    If p.SdkVersion < 11 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 11","")
    Else If p.SdkVersion < 21 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 21","")
    End If


پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

واسه نمایش نسخه اندروید به کد نویسی زیادی احتیاج نیست

با کتابخونه phone خیلی راحت تره

Dim p As Phone
    If p.SdkVersion < 11 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 11","")
    Else If p.SdkVersion < 21 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 21","")
    End If


 

طاهرا کتابخانه ایشون هم نوشته نشده فقط یه کلاس هست که از phone قدرت گرفته ! نه دوست عزیز؟

پسند شده توسط salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

درود

 

 

واسه نمایش نسخه اندروید به کد نویسی زیادی احتیاج نیست

با کتابخونه phone خیلی راحت تره

Dim p As Phone
    If p.SdkVersion < 11 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 11","")
    Else If p.SdkVersion < 21 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 21","")
    End If


 

خیلی راحت یعنی یکم کد نویسی کمتر بشه شما ببین فرق بین کد های که شما دوست عزیز گذاشتید رو با کد های که من در زیر می ذارم ببینید:

Dim basic4x As IRAssistant
    If basic4x.SDK < 11 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 11","")
    Else If basic4x.SDK < 21 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 21","")
    End If

 

طاهرا کتابخانه ایشون هم نوشته نشده فقط یه کلاس هست که از phone قدرت گرفته ! نه دوست عزیز؟

کتابخانه ما نوشته نشده پس چی اتفاقی افتاده که میشه API رو گرفت ؟

آیا موجودی هست که این کارو انجام میده ؟

شما کلاسی که میگی قدرت گرفته قرار بدید و منم در زیر براتون قرار میدم مقایسه کنید دوست عزیز :unknown: 

 

45555.jpg

 

سه خط کد اثبات می خواد ؟

حتما این کار رو انجام بده، منتظرم

 

در پناه حق 

پسند شده توسط salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

درود

 

 

خیلی راحت یعنی یکم کد نویسی کمتر بشه شما ببین فرق بین کد های که شما دوست عزیز گذاشتید رو با کد های که من در زیر می ذارم ببینید:

Dim basic4x As IRAssistant
    If basic4x.SDK < 11 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 11","")
    Else If basic4x.SDK < 21 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 21","")
    End If

کتابخانه ما نوشته نشده پس چی اتفاقی افتاده که میشه API رو گرفت ؟

آیا موجودی هست که این کارو انجام میده ؟

شما کلاسی که میگی قدرت گرفته قرار بدید و منم در زیر براتون قرار میدم مقایسه کنید دوست عزیز :unknown: 

 

45555.jpg

 

سه خط کد اثبات می خواد ؟

حتما این کار رو انجام بده، منتظرم

 

در پناه حق 

 

 

بله کاملا حق با شماست .صحیح میفرمایید .

و اینکه میتونیم از select case هم واسه اسون کردن دستورات استفاده کنیم

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

درود

 

 

خیلی راحت یعنی یکم کد نویسی کمتر بشه شما ببین فرق بین کد های که شما دوست عزیز گذاشتید رو با کد های که من در زیر می ذارم ببینید:

Dim basic4x As IRAssistant
    If basic4x.SDK < 11 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 11","")
    Else If basic4x.SDK < 21 Then
        Msgbox("نسخه sdk کوچکتر از 21","")
    End If

کتابخانه ما نوشته نشده پس چی اتفاقی افتاده که میشه API رو گرفت ؟

آیا موجودی هست که این کارو انجام میده ؟

شما کلاسی که میگی قدرت گرفته قرار بدید و منم در زیر براتون قرار میدم مقایسه کنید دوست عزیز :unknown: 

 

45555.jpg

 

سه خط کد اثبات می خواد ؟

حتما این کار رو انجام بده، منتظرم

 

در پناه حق 

 

خب نوشتن کلاسی که از phone قدرت بگیره و api و تشخیص بده خیلی راحته دوست من. بعد هم compale as library ! میخواین بهتون نشون بدم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خب نوشتن کلاسی که از phone قدرت بگیره و api و تشخیص بده خیلی راحته دوست من. بعد هم compale as library ! میخواین بهتون نشون بدم؟

 

من حرفی ندارم

 به دلیل این که شما هنوز فرق EClipse و Basic4Android رو نمی دونید

می خوایم نشون بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

من حرفی ندارم

 به دلیل این که شما هنوز فرق EClipse و Basic4Android رو نمی دونید

می خوایم نشون بدید

 

 

عزیز برای من ثابت شده که شما این کتابخانه رو با اکلیپس نوشتید . قبول دارم شاید بد حرف زدم ولی باور کنید اگه بخواید من بنویسم تو خود بیسیک هم میشه اینو نوشت به خدا!

شما هم به جای طعنه و کنایه اینو ببنید تا بدونید من فرقشو میدونم یا نه :

 

https://cafebazaar.ir/developer/torshak/?l=fa

 

برنامه وسطیه همون b4abridge هست و شما رو از شر b4abridge که طراحی ضعیف داره خلاص میکنه تست کنید همه رو

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز برای من ثابت شده که شما این کتابخانه رو با اکلیپس نوشتید . قبول دارم شاید بد حرف زدم ولی باور کنید اگه بخواید من بنویسم تو خود بیسیک هم میشه اینو نوشت به خدا!

شما هم به جای طعنه و کنایه اینو ببنید تا بدونید من فرقشو میدونم یا نه :

 

https://cafebazaar.ir/developer/torshak/?l=fa

 

برنامه وسطیه همون b4abridge هست و شما رو از شر b4abridge که طراحی ضعیف داره خلاص میکنه تست کنید همه رو

 

از بزرگواری شماست که قبول دارید بد حرف زدید و شما برای ما نیز عزیزید

بله داخل بیسیک هم این کار امکان پذیز هست

من ادمی منطقی هستم شاید منطق سنگینه و به عنوان طعنه و کنایه برداشت میشه

نیاز به نشون دادن برنامه هات نیست حرف شما این بود :

 

طاهرا کتابخانه ایشون هم نوشته نشده فقط یه کلاس هست که از phone قدرت گرفته ! نه دوست عزیز؟

 

خب نوشتن کلاسی که از phone قدرت بگیره و api و تشخیص بده خیلی راحته دوست من. بعد هم compale as library ! میخواین بهتون نشون بدم؟

 

روی حرفی که زدید محکم باشید و الا متزلزل می شید.

 

خواهشا اگه نمی تونید رو حرفاتون محکم  باشید بگید تا تاپیک رو قفل کنم

در پناه حق

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.