پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    چنتا سوال در رابطه با منیفیست

    هلو holo target

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    22 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی يكشنبه ۲۶ ارديبهشت ۹۵ - ۱۳:۵۳:۵۶

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

     من تم هلو رو همیشه حذف میکنم :1- اگر حذف نکنم دیگه روی اندروید پایین جواب میده ؟( مثلا اندروید 2.6) .2- درضمن برای اینکه تم هلو روی برنامه ام جواب بده نیاز به چه فایلی و چه کاری دارم؟(چون ارور میده)

     

     

    سوال  3- من همیشه تارگت رو روی 14میزارم و مینی رو روی 4 دلیلش هم این هست که ترس میکنم که یه وقت روی اندروید 2 جواب نده.

     

     چرا بعضیا تارگت و مینی را بالا میبرند. من با وجودی که پایین گذاشتم ولی بازم روی تمام نسخه ها جواب میده. یعنی احتمال داره یک کتابخانه وجود داشته باشه که باید تارگت را بالا ببریم؟؟

     

     

    --------------------------------

     

    ببخش که مزاحمت شدم و اینقدر سوال و پیچت کردم... چون دیدم خیلی آقایین و من هم رحم نکردم امروز.خخخخخخخخخخخخخ

     

    درضمن این سوالات رو از خیلی وقت پیش داشتم و توی انجمن های همسایه هم نشد بپرسم

     

    ان شالله از روزای آینده کمتر مزاحمت میشم


    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #2 ارسالی دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ۹۵ - ۱۲:۵۷:۱۹

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟

     من تم هلو رو همیشه حذف میکنم :1- اگر حذف نکنم دیگه روی اندروید پایین جواب میده ؟( مثلا اندروید 2.6) .2- درضمن برای اینکه تم هلو روی برنامه ام جواب بده نیاز به چه فایلی و چه کاری دارم؟(چون ارور میده)

     

    تم HOLO رو حدف کردن مشکلی نداره ولی اگه نمیخوای متریال کار کنی بهتره بهش دست نزنی و اینکه دیگه رسما اندروید 2 از پشتیبانی خارج شده نگرانش نباش . برای جواب دادن تم HOLO باید minisdk توی mainfist رو، روی 14 بزاری و اینکه تارگت هر چی بیشتر باشه بهتره ! مثلا شخصا تارگت بنده 23 هست!

     

     

    سوال  3- من همیشه تارگت رو روی 14میزارم و مینی رو روی 4 دلیلش هم این هست که ترس میکنم که یه وقت روی اندروید 2 جواب نده.

     

    چرا بعضیا تارگت و مینی را بالا میبرند. من با وجودی که پایین گذاشتم ولی بازم روی تمام نسخه ها جواب میده. یعنی احتمال داره یک کتابخانه وجود داشته باشه که باید تارگت را بالا ببریم؟؟

     

    شما برای استفاده از امکانات بروز تر اندروید باید تارگت رو بالا ببرید مثلا برای خروجی گیری متریال تارگت باید 22 به بالا باشه و برای دیزایت ساپرت ( که آخر طراحی مدرن هستش!) باید تارگت روی 23 باشه و من شخصا از متریال و دیزاین ساپرت استفاده میکنم.

     

    appcompat برای طراحی کلی متریال کاربرد داره.

    designsupport برای متریال اندروید 6 به بالا یا همون marshmello یا همون android M کاربرد داره که شامل نتریال تب و اسنک بار میشه!

     

    امیدوارم کامل درک کرده باشی چقدر مهمه sdk از 14 تا 23 باشه


    • H@mid.RS, nasim و salmana این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۹۵ - ۰۵:۲۶:۴۱

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    تم HOLO رو حدف کردن مشکلی نداره ولی اگه نمیخوای متریال کار کنی بهتره بهش دست نزنی و اینکه دیگه رسما اندروید 2 از پشتیبانی خارج شده نگرانش نباش . برای جواب دادن تم HOLO باید minisdk توی mainfist رو، روی 14 بزاری و اینکه تارگت هر چی بیشتر باشه بهتره ! مثلا شخصا تارگت بنده 23 هست!

     

     

     

    شما برای استفاده از امکانات بروز تر اندروید باید تارگت رو بالا ببرید مثلا برای خروجی گیری متریال تارگت باید 22 به بالا باشه و برای دیزایت ساپرت ( که آخر طراحی مدرن هستش!) باید تارگت روی 23 باشه و من شخصا از متریال و دیزاین ساپرت استفاده میکنم.

     

    appcompat برای طراحی کلی متریال کاربرد داره.

    designsupport برای متریال اندروید 6 به بالا یا همون marshmello یا همون android M کاربرد داره که شامل نتریال تب و اسنک بار میشه!

     

    امیدوارم کامل درک کرده باشی چقدر مهمه sdk از 14 تا 23 باشه

     

    ممنون از پاسخگوییتون

     

    حالا سوالم این هست که ما اگر تارگت رو روی 23 و مینی رو روی 14 بزارم برنامه ام روی کمترین نسخه ای که جواب میده چند هست؟(آیا اندروید 2.6 جواب میده؟)

     

     

    سوال دومی : من مینی رو 14 و تارگت رو 23 کردم و تم هلو هم توی منیفیست نوشتم و خطای پایین گرفتم.

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ممنون میشم جواب دو سوالم رو بدین


    • asheune و Sina این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #4 ارسالی سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۹۵ - ۰۶:۵۵:۱۰

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               

    ممنون از پاسخگوییتون

     

    حالا سوالم این هست که ما اگر تارگت رو روی 23 و مینی رو روی 14 بزارم برنامه ام روی کمترین نسخه ای که جواب میده چند هست؟(آیا اندروید 2.6 جواب میده؟)

     

     

    سوال دومی : من مینی رو 14 و تارگت رو 23 کردم و تم هلو هم توی منیفیست نوشتم و خطای پایین گرفتم.

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ممنون میشم جواب دو سوالم رو بدین

    سلام دوست عزیز ورژن بیسیک 4 اندروید شما چنده ؟

    و اینکه چه گیری کردی روی اندروید 2؟

    api 14 همان اندروید 4 هستش


    • H@mid.RS و salmana این پست را پسندیده است

    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #5 ارسالی سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۹۵ - ۱۰:۵۹:۰۷   بهترین پاسخ

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود

    شما باید اخرین نسخه بیسیک فور اندروید رو نصب کنید تا مشکل تم HOLO رفع بشه

     

    حالا برای محدودیت برنامه در SDK ها یا همون نسخه های اندروید

    ما برای بهتر شدن برنامه خودمون باید از کد نویسی استفاده کنیم چون نیازه که به کاربر بگیم نسخه اندروید گوشیش پایین هست

    برای این کار شما کتابخانه مارو که پیوست کردم به کتابخانه های بیسیک فور اندروید اضافه کنید و کد زیر برای تشخیص اندروید گوشی کاربر هست :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    من اومدم شرط گذاشتم که اگه اس دی کا مثلا 11 بود داخل لیبل بنویسه اندروید 3

    شما می تونید بجای لیبل دستورتون مبنی بر بستن برنامه باشه و پیغام به کاربر

     

    اگه می خواین یه محدوده از اندروید کار کنه به صورت زیر مثلا از اندروید 2 به بالا

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    فایل های پیوستی


    • asheune و salmana این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #6 ارسالی سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۹۵ - ۱۱:۴۵:۳۴

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟

    این ورژن API ها هست ولی شما برای 2.x.x مینی رو 11 بزار .

     

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      12.12K   0 تعداد دریافت ها


    • salmana این پست را پسندیده است

    #7 ارسالی سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۹۵ - ۱۲:۰۴:۴۶

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    این ورژن API ها هست ولی شما برای 2.x.x مینی رو 11 بزار .

     

     

    attachicon.gif

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    این جور که مشخص هست داخل جدول زیر اندروید2 به بعد میشه 6

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      109.17K   0 تعداد دریافت ها


    • salmana این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #8 ارسالی سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۹۵ - ۱۴:۰۳:۰۱

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟

     

    این جور که مشخص هست داخل جدول زیر اندروید2 به بعد میشه 6

    attachicon.gif

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    بله این بهتره ممنون والبته پس باید مینی 9 یا 10 باشه


    • H@mid.RS و salmana این پست را پسندیده است

    #9 ارسالی چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۵ - ۱۹:۰۳:۴۴

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               

     

    درود

    شما باید اخرین نسخه بیسیک فور اندروید رو نصب کنید تا مشکل تم HOLO رفع بشه

     

    حالا برای محدودیت برنامه در SDK ها یا همون نسخه های اندروید

    ما برای بهتر شدن برنامه خودمون باید از کد نویسی استفاده کنیم چون نیازه که به کاربر بگیم نسخه اندروید گوشیش پایین هست

    برای این کار شما کتابخانه مارو که پیوست کردم به کتابخانه های بیسیک فور اندروید اضافه کنید و کد زیر برای تشخیص اندروید گوشی کاربر هست :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    من اومدم شرط گذاشتم که اگه اس دی کا مثلا 11 بود داخل لیبل بنویسه اندروید 3

    شما می تونید بجای لیبل دستورتون مبنی بر بستن برنامه باشه و پیغام به کاربر

     

    اگه می خواین یه محدوده از اندروید کار کنه به صورت زیر مثلا از اندروید 2 به بالا

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

    واسه نمایش نسخه اندروید به کد نویسی زیادی احتیاج نیست

    با کتابخونه phone خیلی راحت تره

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #10 ارسالی چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۵ - ۱۹:۰۷:۳۴

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟

     

    واسه نمایش نسخه اندروید به کد نویسی زیادی احتیاج نیست

    با کتابخونه phone خیلی راحت تره

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    طاهرا کتابخانه ایشون هم نوشته نشده فقط یه کلاس هست که از phone قدرت گرفته ! نه دوست عزیز؟


    • salmana این پست را پسندیده است

    #11 ارسالی چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۱۸:۵۹

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود

     

     

    واسه نمایش نسخه اندروید به کد نویسی زیادی احتیاج نیست

    با کتابخونه phone خیلی راحت تره

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    خیلی راحت یعنی یکم کد نویسی کمتر بشه شما ببین فرق بین کد های که شما دوست عزیز گذاشتید رو با کد های که من در زیر می ذارم ببینید:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    طاهرا کتابخانه ایشون هم نوشته نشده فقط یه کلاس هست که از phone قدرت گرفته ! نه دوست عزیز؟

    کتابخانه ما نوشته نشده پس چی اتفاقی افتاده که میشه API رو گرفت ؟

    آیا موجودی هست که این کارو انجام میده ؟

    شما کلاسی که میگی قدرت گرفته قرار بدید و منم در زیر براتون قرار میدم مقایسه کنید دوست عزیز :unknown: 

     

    45555.jpg

     

    سه خط کد اثبات می خواد ؟

    حتما این کار رو انجام بده، منتظرم

     

    در پناه حق 


    • Syed Esmaeil و salmana این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #12 ارسالی چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۲۷:۱۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سپاس پیرو صحبت های مدیر عزیز باید عرض کنم که دوستنوم null به معنای واقعه ای کلمه که خالی میشه  گفت خودشم فکر کنم خالیه چون بغییر از کنایه زدن و کش و قوس بنده حقیر چیزی ندیدم 

     

    حتی یه کاربری هم اشتباه کنه بجای اینکه تو پستش بیای .............................................   میتونی پی ام خصوصی بدی یه خاطره ای هم براتون از این صحبثم هست که سر فرصت براتئن عرض می کنم 

     

     

     

    با سپاس


    • salmana این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #13 ارسالی پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۹۵ - ۰۸:۵۴:۳۸

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               

     

    درود

     

     

    خیلی راحت یعنی یکم کد نویسی کمتر بشه شما ببین فرق بین کد های که شما دوست عزیز گذاشتید رو با کد های که من در زیر می ذارم ببینید:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    کتابخانه ما نوشته نشده پس چی اتفاقی افتاده که میشه API رو گرفت ؟

    آیا موجودی هست که این کارو انجام میده ؟

    شما کلاسی که میگی قدرت گرفته قرار بدید و منم در زیر براتون قرار میدم مقایسه کنید دوست عزیز :unknown: 

     

    45555.jpg

     

    سه خط کد اثبات می خواد ؟

    حتما این کار رو انجام بده، منتظرم

     

    در پناه حق 

     

     

    بله کاملا حق با شماست .صحیح میفرمایید .

    و اینکه میتونیم از select case هم واسه اسون کردن دستورات استفاده کنیم


    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #14 ارسالی پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۹۵ - ۱۵:۵۰:۲۵

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟

     

    درود

     

     

    خیلی راحت یعنی یکم کد نویسی کمتر بشه شما ببین فرق بین کد های که شما دوست عزیز گذاشتید رو با کد های که من در زیر می ذارم ببینید:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    کتابخانه ما نوشته نشده پس چی اتفاقی افتاده که میشه API رو گرفت ؟

    آیا موجودی هست که این کارو انجام میده ؟

    شما کلاسی که میگی قدرت گرفته قرار بدید و منم در زیر براتون قرار میدم مقایسه کنید دوست عزیز :unknown: 

     

    45555.jpg

     

    سه خط کد اثبات می خواد ؟

    حتما این کار رو انجام بده، منتظرم

     

    در پناه حق 

     

    خب نوشتن کلاسی که از phone قدرت بگیره و api و تشخیص بده خیلی راحته دوست من. بعد هم compale as library ! میخواین بهتون نشون بدم؟



    #15 ارسالی پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۹۵ - ۲۰:۱۲:۳۳

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    خب نوشتن کلاسی که از phone قدرت بگیره و api و تشخیص بده خیلی راحته دوست من. بعد هم compale as library ! میخواین بهتون نشون بدم؟

     

    من حرفی ندارم

     به دلیل این که شما هنوز فرق EClipse و Basic4Android رو نمی دونید

    می خوایم نشون بدید


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects