پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    چنتا سوال در رابطه با منیفیست

    هلو holo target

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    22 پاسخ برای این موضوع

    #16 ارسالی جمعه ۳۱ ارديبهشت ۹۵ - ۰۹:۲۶:۰۶

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟

     

    من حرفی ندارم

     به دلیل این که شما هنوز فرق EClipse و Basic4Android رو نمی دونید

    می خوایم نشون بدید

     

     

    عزیز برای من ثابت شده که شما این کتابخانه رو با اکلیپس نوشتید . قبول دارم شاید بد حرف زدم ولی باور کنید اگه بخواید من بنویسم تو خود بیسیک هم میشه اینو نوشت به خدا!

    شما هم به جای طعنه و کنایه اینو ببنید تا بدونید من فرقشو میدونم یا نه :

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برنامه وسطیه همون b4abridge هست و شما رو از شر b4abridge که طراحی ضعیف داره خلاص میکنه تست کنید همه رو



    #17 ارسالی جمعه ۳۱ ارديبهشت ۹۵ - ۱۲:۴۴:۲۵

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    عزیز برای من ثابت شده که شما این کتابخانه رو با اکلیپس نوشتید . قبول دارم شاید بد حرف زدم ولی باور کنید اگه بخواید من بنویسم تو خود بیسیک هم میشه اینو نوشت به خدا!

    شما هم به جای طعنه و کنایه اینو ببنید تا بدونید من فرقشو میدونم یا نه :

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برنامه وسطیه همون b4abridge هست و شما رو از شر b4abridge که طراحی ضعیف داره خلاص میکنه تست کنید همه رو

     

    از بزرگواری شماست که قبول دارید بد حرف زدید و شما برای ما نیز عزیزید

    بله داخل بیسیک هم این کار امکان پذیز هست

    من ادمی منطقی هستم شاید منطق سنگینه و به عنوان طعنه و کنایه برداشت میشه

    نیاز به نشون دادن برنامه هات نیست حرف شما این بود :

     

    طاهرا کتابخانه ایشون هم نوشته نشده فقط یه کلاس هست که از phone قدرت گرفته ! نه دوست عزیز؟

     

    خب نوشتن کلاسی که از phone قدرت بگیره و api و تشخیص بده خیلی راحته دوست من. بعد هم compale as library ! میخواین بهتون نشون بدم؟

     

    روی حرفی که زدید محکم باشید و الا متزلزل می شید.

     

    خواهشا اگه نمی تونید رو حرفاتون محکم  باشید بگید تا تاپیک رو قفل کنم

    در پناه حق


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #18 ارسالی جمعه ۳۱ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۲۶:۰۱

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟

     

    از بزرگواری شماست که قبول دارید بد حرف زدید و شما برای ما نیز عزیزید

    بله داخل بیسیک هم این کار امکان پذیز هست

    من ادمی منطقی هستم شاید منطق سنگینه و به عنوان طعنه و کنایه برداشت میشه

    نیاز به نشون دادن برنامه هات نیست حرف شما این بود :

     

     

    روی حرفی که زدید محکم باشید و الا متزلزل می شید.

     

    خواهشا اگه نمی تونید رو حرفاتون محکم  باشید بگید تا تاپیک رو قفل کنم

    در پناه حق

     

     

    به نظر بنده تاپیک رو قفل کنیم بحث به درازا نکشه ! وگرنه من رو حرفم هستم و بزودی در تاپیک دیگه کتابخانه + فایل سورس رو میزارم براتون . اگه بد حرف زدم و ناراحت شدید من از طرف خودم عذر میخوام و سعی میکنم حرفای بد شما ها رو هم نادیده بگیرم . (به خصوص اونی که به من گفت خالی ) و حلالتون میکنم.



    #19 ارسالی جمعه ۳۱ ارديبهشت ۹۵ - ۲۲:۲۷:۵۶

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    به نظر بنده تاپیک رو قفل کنیم بحث به درازا نکشه ! وگرنه من رو حرفم هستم و بزودی در تاپیک دیگه کتابخانه + فایل سورس رو میزارم براتون . اگه بد حرف زدم و ناراحت شدید من از طرف خودم عذر میخوام و سعی میکنم حرفای بد شما ها رو هم نادیده بگیرم . (به خصوص اونی که به من گفت خالی ) و حلالتون میکنم.

    این تاپیک زمانی قفل میشه که تمام حرفای که زدید رو عمل کنی

    دوست عزیزم شما روی چش ما جا دارید اما توقع نداشته باشید اگه حرف بد زدید این حرف بد واکنش نداشته باشه

    اولا که ما اصلا نیومدیم اینجا به کسی حرف بد بزنیم

    دوما اگه حرفی هم از ما شنیدی واکنش حرف بد خودتون بوده

    هیچ بی احترامی در حرف من دیده نمیشه همش منطق سنگینه

     

    این ها همه حواشی هستن

    شما موضوع اصلی که این تاپیک رو باز نگه داشته یادتون نره و ازش دور نشید:

    خب نوشتن کلاسی که از phone قدرت بگیره و api و تشخیص بده خیلی راحته دوست من. بعد هم compale as library ! میخواین بهتون نشون بدم؟

     

    همچنان من منتظرم چون من با ایکیپس اون کتابخانه رو نوشته بودم و ربطی اصلا به بیسیک فور اندروید نداره اصلا زمانی که بیسیک فور اندروید نبود من کد گرفتن API رو داشتم و منتطق میگه شما باید اثبات کنید تا تایپک شده مهم بشه برای دیگرانی که فردا ها قراره بیان

     

    از اسم خیلی زیبای هم برای خودت انتخاب کردی

    من یه زمانی اسمم بود ToString و لذت می بردم

    اینها اصلا مهم نیست

     

    در پناه حق دوس عزیزم


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #20 ارسالی سه شنبه ۱۱ خرداد ۹۵ - ۱۶:۴۰:۰۸

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               

    سلام دوستان .من برنامه ای دارم که روی اندروید 5 به بالا اجرا نمیشه .

    target توی منیفست هم 21 هست. برنامه هم با 21 کامپایل کردم .یعنی مشکل از اونه ؟


    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #21 ارسالی سه شنبه ۱۱ خرداد ۹۵ - ۱۹:۲۲:۰۰

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    سلام دوستان .من برنامه ای دارم که روی اندروید 5 به بالا اجرا نمیشه .

    target توی منیفست هم 21 هست. برنامه هم با 21 کامپایل کردم .یعنی مشکل از اونه ؟

    توی تارگت ربطی نداره

    مثلا اگر تارگت بزاری 14 بازم روی همه ی نسخه های اندروید جواب میده. اگر 23 هم بزاری بازم روی تمام نسخه ها جواب میده(ولی به شرطی که کدها و کتابخانه خاصی توش استفاده نکرده باشی)

     

    این از این

     

    حالا منظورت از اینکه توی اندروید 5 اجرا نمیشه یعنی چه؟

    خطا میده؟ پس چه خطایی

    اگر کار نمیکنه پس کدهات در مورد چیه

    در مورد کار نکردن حق باهاته چون خیلی کدها توی اندروید 5 به بالا جواب نمیده


    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #22 ارسالی سه شنبه ۱۱ خرداد ۹۵ - ۲۱:۵۸:۲۳

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               
    خطا مال وب ویو.
    با گت المنت یه چیزی رو میخام ارسال کنم ولی نمیشه تو اندروید 5 به بالا جواب نمیده
    • salmana این پست را پسندیده است

    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #23 ارسالی چهارشنبه ۱۲ خرداد ۹۵ - ۰۲:۲۲:۳۰

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    خطا مال وب ویو.
    با گت المنت یه چیزی رو میخام ارسال کنم ولی نمیشه تو اندروید 5 به بالا جواب نمیده

    توی حالت دیباگ بکن و خطا را اینجا بزار تا دوستانی که میدونن راهنماییت کنن

     

    کاشکی اندروید 5 زده نمیشد.خخخخخ(من خودمم خار اندروید 5 هستم)

     

     

    درضمن یک تایپک جداگانه بزن(چون موضوع شما کلا فرقه) تا دوستانی که مشکل مثل شما داشتن راحتر بتونن مشکلشون رو رفع کنن


    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects