رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

Recommended Posts

سلام :)

 

امروز یه آموزش خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــی آسون براتون دارم 

خوب کشش نمیدم ومیرم سراغ آموزش :greeting:

لایبری Phone رو علامت بزنید

 

و کد زیر رو هرجا که دوست داشتید صفحه دیگه خاموش نشه بزارید 

   Dim Keep As PhoneWakeState
   Keep.KeepAlive(True)'Or False

 پایان  :bye2:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      درود به دوستان
       
      به درخواست کاربر امیر در تاپیک زیر این سورس کد رو براتون نوشتم :
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      تمام امکانات رو در این سورس اضافه کردم
       
       
      شات :
       
       

       
       
       
       
       
      کد php که باید درون هاستتون بریزید(ایجاد محدودیت آپلود برا امنیت هاست) :
       
       
      <?php $extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG'); $valid_extensions = '.jpg, .jpeg'; $extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.'); if (!in_array($extension, $extensions)) { die("Estensione Errore!"); } $target_path = "uploads/"; $dir=$target_path; $target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2); //جلوگیری از تکرار mkdir("$target_path2",0755); $target_file_mod = imageExists($target,$target_path2); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) { echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded"; } else{ echo "There was an error uploading the file, please try again!"; } function imageExists($image,$dir1) { $i=1; $probeer=$image; while(file_exists($dir1.$probeer)) { $punt=strrpos($image,"."); if(substr($image,($punt-3),1)!==("[") && substr($image,($punt-1),1)!==("]")) { $probeer=substr($image,0,$punt)."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } else { $probeer=substr($image,0,($punt-3))."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } $i++; } return $probeer; } ?>  
      سورس کد پیوست شد
       
       
      سوالی بود در خدمتیم
       
       
      Upload Basic4X.IR.zip
       
      up_basic4x.php
    • توسط mohammad1374
      سلام
      من یک اپلکیشن دارم که  از تایمر معکوس استفاده کردم و میخواهم وقتی تایمر به صفر رسید یک کد را اجرا کنه و من این کد رو بلدم اما مشکل بنده اینه که من میخواهم وقتی که کاربر از برنامه بیرون بیاد تایمر فعال باشد و به کارش ادامه بده و وقتی به صفر رسید به کاربر اعلان بده که وقتت تمام شده حتی اگه کاربر بیرون نرم افزار باشه!
      ممنون میشم که راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    • توسط amir386
      سلام دوباره به دوستان .
      خواستم بدونم میشه با b4a  در بیرون از برنامه مثلا با یه سرویس.. فهمید که در گوشی چه دکمه ی زده شده حالا هر دکمه ای... چه دکمه های کیبورد و چه دکمه های back و home  و ...
      Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean End Sub با استفاده از رویداد بالا میشه اینکارو کرد ولی فقط داخل اکتیویتی و در داخل برنامه اما من میخوام برنامه حتی در زمان بسته بودن به دکمه ها گوش کنه و زمان انجام رویدادشون یه کاری انجام بده . ممنون میشم کمکم کنید!
×