رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

Recommended Posts

با کد زیر می تونید سایز یا حجم فایل رو بگیرید داخل هز مسیری که هست



Private getsize As Long
Public txtsize As String
Dim dir,FileName As String

dir=File.DirRootExternal
FileName="mojtaba.txt"

Dim getsize As Long = File.Size(dir, FileName)

txtsize=NumberFormat2(getsize/1000, 0, 0, 0, True)&" KB"

Label1.Text = txtsize

سوالی در این رابطه بود در خدمتم


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بسیار آموزش مفیدی بود .فقط یه چیزی مگه نباید اون اندازه فایل رو تقسیم بر1024 کنیم ؟

تقسیم بر 1000 بر اساس چه واحدی حجم رو بدست میاره ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر کیلوبایت برابر ۱۰۰۰ بایت است


توجه کنید ما داریم به کیلو بایت تبدیل می کنیم :secret2:


 


به لینک زیر ی سر بزنید:


https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87_%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87


 


:yes1:


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وا مگه میشه. چند ساله دارم کامپیوتر میخونم همچین چیزی رو ندیده بودم. تو کتابا نوشتن هر کیلو بایت 1024 بایت. حالا کی بی بایت از کجا اومد من نمیدونم خخ

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      چه جوری میشه که مرورگر IE را در بسیک فور اندروید شبیه سازی کنم؟!
      ممنون
    • توسط batman1
      با سلام
      کسی کتابخانه webViewSetting رو داره
      خیلی دنبالش گشتم
      پیداش نکردم
      ممنون
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      کسی هست که بدونه چه طور میتونم توی حافظه دستکاه فایل هایی که اسم های مشابهی دارن رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
      ممنون.
×