• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

4 ارسال در این موضوع قرار دارد

با کد زیر می تونید سایز یا حجم فایل رو بگیرید داخل هز مسیری که هست



Private getsize As Long
Public txtsize As String
Dim dir,FileName As String

dir=File.DirRootExternal
FileName="mojtaba.txt"

Dim getsize As Long = File.Size(dir, FileName)

txtsize=NumberFormat2(getsize/1000, 0, 0, 0, True)&" KB"

Label1.Text = txtsize

سوالی در این رابطه بود در خدمتم


پسند شده توسط Sina، asheune، salmana و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بسیار آموزش مفیدی بود .فقط یه چیزی مگه نباید اون اندازه فایل رو تقسیم بر1024 کنیم ؟

تقسیم بر 1000 بر اساس چه واحدی حجم رو بدست میاره ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر کیلوبایت برابر ۱۰۰۰ بایت است


توجه کنید ما داریم به کیلو بایت تبدیل می کنیم :secret2:


 


به لینک زیر ی سر بزنید:


https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87_%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87


 


:yes1:


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وا مگه میشه. چند ساله دارم کامپیوتر میخونم همچین چیزی رو ندیده بودم. تو کتابا نوشتن هر کیلو بایت 1024 بایت. حالا کی بی بایت از کجا اومد من نمیدونم خخ

پسند شده توسط dostmobile

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir386
      سلام دوباره به دوستان .
      خواستم بدونم میشه با b4a  در بیرون از برنامه مثلا با یه سرویس.. فهمید که در گوشی چه دکمه ی زده شده حالا هر دکمه ای... چه دکمه های کیبورد و چه دکمه های back و home  و ...
      Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean End Sub با استفاده از رویداد بالا میشه اینکارو کرد ولی فقط داخل اکتیویتی و در داخل برنامه اما من میخوام برنامه حتی در زمان بسته بودن به دکمه ها گوش کنه و زمان انجام رویدادشون یه کاری انجام بده . ممنون میشم کمکم کنید!
    • توسط amir386
      سلام دوستان. میدونم که همتون با کتابخونه httputils2 آشنایی دارین و انواع کاربردشو بلدین که بیشتر مربوط به بحث آپلود و دانلود هستش .! راستش یه برنامه نوشتم که در یک جا آپلودانجام میده و در جای دیگه هم دانلود خوب برنامه کاملا درست نوشته شده و سالمه و رویداد اتمام دانلود و کار های دیگش... به درستی انجام میشه. ولی امروز روی اندروید 6 به بالا تست کردم دیدم نه دانلود و نه آپلودی ونه هیچ رویدادی........ انجام نمیشه!
      حالا موندم توش چیکار کنم دوستانی که میدونن لطفا راهنماییم کنن این مشکلو حل کنم با تشکر!
    • توسط amir386
      سلام دوستان گل .
      یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه یه فایل php نوشتم که داخل هاست سرورم با اسمی که از طریق برنامه اندروید b4a ارسال میکنه پوشه ای ایجاد میکنه . حالا این اسم پوشه خودش از یه فایلی گرفته میشه که با همون httpjob اجرا میشه  و داخل رویداد باید پوشه ایجاد شه . منتها نمیدونم چرا به جای ساخت یه پوشه تعداد زیادی میسازه گاهی ده تا گاهی صد تا گاهی شانسی یکی . این یعنی رویداد عملیات httpjob زیاد انجام میشه که این همه ایجاد میکنه.. چی کنم که یک بر اجرا بشه>؟؟