پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    پرسش درباره نشانه گذاری متن(مهم)


    بهترین پاسخ H@mid.RS , يكشنبه ۹ خرداد ۹۵ - ۱۴:۰۲:۰۵

    دقیقا با پوزیشن میشه این کار رو کرد

    برای این کار

    اول از همه یه متغییر تعریف کنیم :

       Dim AkhrinPosition As Int
    

    حالا داخل ساب Activity_Resume میایم عملیات ذخیره سازی که مقدارش AkhrinPosition هست رو ذخیره می کنیم

    و داخل ساب Activity_Pause هم به صورت بالا تعریف می کنیم

     

    میایم اسکرول رو اخرین پوزیشنش رو بر می گردونیم

    ScrollView1.ScrollPosition = AkhrinPosition
    

    شما اگه دوست داشتید می تونید قسمت ساب Activity_Create بذارید که با باز شدن صفحه اسکرول خودش بره جای قبلی

     

    حالا نیاز به گرفتن پوزیشن که کاربر کجای اسکرول قرار داره هست که شما به صورت زیر می تونید اخرین پوزیشن که کاربر قرار داره رو بگیرید(عملیات ذخیره سازس هم میشه همینجا انجام بشه ولی منطقی نیست چون باگ ایجاد میشه)

    Sub ScrollView1_ScrollChanged(Position As Int)
    	AkhrinPosition = Position
    End Sub
    

    در کد بالا اخرین وضعیت رو میریزه داخل متغیر ما که هرجا دوست داشتید حالا دیتا بیس باشه می تونید AkhrinPosition رو ذخیره کنید

     

    در صورت بروز مشکل سورس ایجاد کرده و این آموزشی که من گذاشتم رو داخلش پیاده سازی کن و سورس رو پیوست کنید تا برسی بشه

    در پناه حق

    رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    6 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی شنبه ۸ خرداد ۹۵ - ۲۳:۴۹:۳۴

    morteza520
    morteza520
    +10
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال
    سلام دوستان کسی میدونه چطور باید متن رو نشانه گذاری کرد تا دفعه بعد که کاربر خواست متن رو بخونه از ادامه متن بیاره منظورم اینه که تا اونجایی که خونده نشانه گذاری بشه دفعه بعد که وارد برنامه شد از ادامه متن نشون بده مثل برنامه حبل المتین.

    احتمالا باید پوزیشن اسکرول رو تو دیتابیس ذخیره کنه ولی نمیدونم چه جوری اگه کسی از دوستان میدونه لطف کنه بگه چون واقعا برا همه مفیده.
    با تشکر.

    #2 ارسالی يكشنبه ۹ خرداد ۹۵ - ۱۴:۰۲:۰۵   بهترین پاسخ

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    دقیقا با پوزیشن میشه این کار رو کرد

    برای این کار

    اول از همه یه متغییر تعریف کنیم :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    حالا داخل ساب Activity_Resume میایم عملیات ذخیره سازی که مقدارش AkhrinPosition هست رو ذخیره می کنیم

    و داخل ساب Activity_Pause هم به صورت بالا تعریف می کنیم

     

    میایم اسکرول رو اخرین پوزیشنش رو بر می گردونیم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    شما اگه دوست داشتید می تونید قسمت ساب Activity_Create بذارید که با باز شدن صفحه اسکرول خودش بره جای قبلی

     

    حالا نیاز به گرفتن پوزیشن که کاربر کجای اسکرول قرار داره هست که شما به صورت زیر می تونید اخرین پوزیشن که کاربر قرار داره رو بگیرید(عملیات ذخیره سازس هم میشه همینجا انجام بشه ولی منطقی نیست چون باگ ایجاد میشه)

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    در کد بالا اخرین وضعیت رو میریزه داخل متغیر ما که هرجا دوست داشتید حالا دیتا بیس باشه می تونید AkhrinPosition رو ذخیره کنید

     

    در صورت بروز مشکل سورس ایجاد کرده و این آموزشی که من گذاشتم رو داخلش پیاده سازی کن و سورس رو پیوست کنید تا برسی بشه

    در پناه حق


    • Sina این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #3 ارسالی يكشنبه ۹ خرداد ۹۵ - ۱۴:۴۵:۰۲

    morteza520
    morteza520
    +10
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال
    سلام دوست عزیز خسته نباشید
    بابت جواب ممنون.
    اینایی که گفتید درست ولی من چطور باید خود ذخیره سازی رو انجام بدم؟ منظورم اینه که کدی که باید استفاده کنم تا پوزیشن تو دیتابیس ذخیره بشه چی هستش؟

    #4 ارسالی يكشنبه ۹ خرداد ۹۵ - ۱۵:۲۶:۲۶

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    خوب دوست عزیز به نظرم دیتا بیس زیاد کار میخواد و یکمم کارمونو پیچیده میکنه من بهتون ی راه خعلی راحت پیشنهاد میدم اونم استفاده از کتابخانه RandomAccessFile هست

     

    برای این که بتونید یک متغییر رو با همون اسمی که من در بالا تعریف کردم ذخیره کنید میایم هر جا که می خوایم عملیات ذخیره سازی انجام بشه از کد زیر استفاده می کنیم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    حالا برای این که این اطلاعات ذحیره شده رو فراخوانی کنیم از کد زیر استفاده می کنیم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    به همین راحتی عملیات ذخیره و بازیابی اطلاعات انجام شد

    در صورتی که کتابخانه رو نداشتید در لینک زیر درخواست دهید تا براتون قرار بگیره :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    سورس این عملیات هم پیوست شد.

    در پناه حق

    فایل های پیوستی

    • فایل پیوستی  RATest.zip   20.52K   3 تعداد دریافت ها

    • Sina این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #5 ارسالی يكشنبه ۹ خرداد ۹۵ - ۱۶:۴۱:۰۶

    morteza520
    morteza520
    +10
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال
    دوست عزیز ممنون بابت جواب

    تست میکنم ببینم چطوره.
    موفق باشید
    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    #6 ارسالی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵ - ۰۴:۰۶:۰۴

    morteza520
    morteza520
    +10
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال
    سلام دوست عزیز
    من خواستم با این روش آخرین بازدید یا به عبارت آخرین مطالعه رو درست کنم مادامی ذخیره اطلاعات و فراخوانی درست عمل میکنه که کاربر از برنامه خارج نشه ولی در صورتی که کاربر خارج میشه و دوباره میاد داخل برنامه ارور میده.

    #7 ارسالی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵ - ۰۹:۲۱:۳۹

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    سلام دوست عزیز
    من خواستم با این روش آخرین بازدید یا به عبارت آخرین مطالعه رو درست کنم مادامی ذخیره اطلاعات و فراخوانی درست عمل میکنه که کاربر از برنامه خارج نشه ولی در صورتی که کاربر خارج میشه و دوباره میاد داخل برنامه ارور میده.

     

    سلام و درود

    ارور قسمت لاگ ها رو قرار بدید تا بدونم چه اتفاقی میفته

    تشکر


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects