• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند

15 ارسال در این موضوع قرار دارد

دوستان درود


ی چند روزی بود که من درگیر این کد بودم


که تونستم با قاطی کردن کد جاوا و بیسیک بتونم چنل در تلگرام یا یک چت رو با یک کاربر باز کنم


همون طور که می دونید تلگرام یک برنامه پر کاربرد هست و شما می تونید با این کد بعنوان پشتیبانی از برنامه در تلگرام استفاده کنید


 


کد :



Dim in As Intent
in.Initialize(in.ACTION_VIEW,"https://telegram.me/basic4x")
Dim jo As JavaObject = in
jo.RunMethod("setPackage", Array("org.telegram.messenger"))
StartActivity(jo.RunMethod("createChooser", Array As Object(in, "")))

در کد بالا مستقیم تلگرام باز میشه و شما می تونید چت رو شروع کنید


 


در پناه حق


پسند شده توسط ali.1020، Amir Hossain، morteza520 و 3 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود


کافیه یه تری کش بذاری خودش راهنمایت میکنه به صورت زیر که من نوشتم اگه با مشکل روبه رو بود، پیام بده



Dim pm As PackageManager
Dim salam As String
Try
salam = pm.GetVersionName("org.telegram.messenger")
Dim in As Intent
in.Initialize(in.ACTION_VIEW,"https://telegram.me/basic4x")
Dim jo As JavaObject = in
jo.RunMethod("setPackage", Array("org.telegram.messenger"))
StartActivity(jo.RunMethod("createChooser", Array As Object(in, "")))
Catch
ToastMessageShow("برنامه تلگرام در گوشی شما نصب نمی باشد.",True)
End Try

در پناه حق


پسند شده توسط salmana و طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون مجتبی جان

 

دقیقا متوجه شدم خیر ببینی

با سپاس

 

 

سلام و درود

کافیه یه تری کش بذاری خودش راهنمایت میکنه به صورت زیر که من نوشتم اگه با مشکل روبه رو بود، پیام بده

	Dim pm As PackageManager
	Dim salam As String
	Try
	 salam = pm.GetVersionName("org.telegram.messenger")
	   Dim in As Intent
       in.Initialize(in.ACTION_VIEW,"https://telegram.me/basic4x")
       Dim jo As JavaObject = in
       jo.RunMethod("setPackage", Array("org.telegram.messenger"))	   
       StartActivity(jo.RunMethod("createChooser", Array As Object(in, "")))	
	Catch
		ToastMessageShow("برنامه تلگرام در گوشی شما نصب نمی باشد.",True)	
	End Try

در پناه حق

 

 

این ترای کچ که مجتبی خان گفت کارت را راحت راه میندازه ولی خاب گاهی اوقات نیاز داری که بفهمی فلان برنامه نصب شده یا نه دیگه باید کد اصلی بفهمی که چجوری تشخیص بده

کد پایین محض افزایش دانشت میگم :

Dim far As Intent
Dim pm As PackageManager
far=pm.GetApplicationIntent("com.whatsapp")
If far.IsInitialized Then
ToastMessageShow("برنامه نصب هست",True)
Else
ToastMessageShow("برنامه نصب نیست",True)	
End If
پسند شده توسط طاها الیاس زاده، H@mid.RS و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من طوری گفتم که راحت سید متوجه بشه و گیج نشه :lol:

پسند شده توسط طاها الیاس زاده و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مجتبی جان استاد شرط برای 4 نوع تلگرام گزاشتن  پشت سر هم برنامه چک کنه کدوم نصبه و یکیش رو باز کنه به چه صورت هست 

 

یعنی بهش بگیم اول موبوگرام بعد نصب نبود تلگرام بعد نصب نبود تلگراف و غیره .................

 

ممنون میشم یه تو ضیحی بدی

 

با سپاس

 

اینجا دیگه باید از کدی که سلمانا گذاشتن استفاده کنی به صورت Else if

از بالا به پایین شروع میشه چک میکنه هر کدوم شرط برقرار شد میره داخلش

کلیک کن:

پست شش

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سید با نت پد برات نوشتم اگه جای خطا داد بگو بررسی کنیم



Dim far,far2 As Intent
Dim pm As PackageManager
far=pm.GetApplicationIntent("پکیج نیم موبوگرام")
far2=pm.GetApplicationIntent("پکیج نیم تلگرام")

If far.IsInitialized Then

salam = pm.GetVersionName("پکیج نیم موبوگرام")
Dim in As Intent
in.Initialize(in.ACTION_VIEW,"https://telegram.me/basic4x")
Dim jo As JavaObject = in
jo.RunMethod("setPackage", Array("org.telegram.messenger"))
StartActivity(jo.RunMethod("createChooser", Array As Object(in, "")))

Else If far2.IsInitialized Then
Dim salam2 As String
salam2 = pm.GetVersionName("پکیج نیم تلگرام")

Dim in2 As Intent
in2.Initialize(in.ACTION_VIEW,"https://telegram.me/basic4x")
Dim jo2 As JavaObject = in2
jo2.RunMethod("setPackage", Array("org.telegram.messenger"))
StartActivity(jo2.RunMethod("createChooser", Array As Object(in2, "")))

else
ToastMessageShow("هیچ برنامه ای نصب نیست.",True)
End If

توجه کن من دوتا برنماه قرار دادم شما هرچی عشقت کشید قرار بده


تست کن اطلاع بده


پسند شده توسط طاها الیاس زاده و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد پیشنهادی من:

Dim far1 As Intent

Dim far2 As Intent

Dim far3 As Intent

Dim far4 As Intent

Dim pm As PackageManager

far2=pm.GetApplicationIntent("com.whatsapp")

far2=pm.GetApplicationIntent("com.whatsapp")

far2=pm.GetApplicationIntent("com.Whatsapp")

far1=pm.GetApplicationIntent("com.whatsapp")

If far1.IsInitialized Then

کد باز کردن برنامه تلگرام و لود صفحه شما

Else If far2.IsInitialized Then

کد باز کردن برنامه تلگرام و لود صفحه شما

Else If far3.IsInitialized Then

کد باز کردن برنامه تلگرام و لود صفحه شما

Else If far4.IsInitialized Then

کد باز کردن برنامه تلگرام و لود صفحه شما

End If

ببخشید کدها قر و قاطی هست

دارم از نسخه مبایل استفاده میکنم که کد باکس نداره

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ویرایش 5 دیماه 95 : کدی که در پایین دادم در موبوگرام خطا میزنه و بدرد نمیخوره

--------------------------------------------------------------------------------------

 

 

کدی براتون میزارم چنتا خاصیت داره

1- چت,کانال و گروه را باز میکنه

2- مستقیم وارد تلگرام میشه(نیاز به باز شدن وب نداره)

3- هر نوع تلگرامی باشه خودش میشناسه(با روشهای بالا اگر یک تلگرامی دیگه بیاد چی؟)

 

جای salmanfardan اسم مورد نظرت بنویس

Dim i As Intent 
 i.initialize (i.action_view,"tg://resolve?domain="salmanfardan) 
 StartActivity (i)
پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سپاس 

 

salmana

 

میشه تکه کد کاملی بزاری این کد ارور میده 

 

با سپاس

 

یه ذره اشتباه تایپ کردم

 

بجای salmanfardan آیدی شخصی یا کانال یا گروه بدین

	Dim i As Intent 
 i.initialize (i.action_view,"tg://resolve?domain="&"salmanfardan") 
 StartActivity (i)
پسند شده توسط ali.1020

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدی براتون میزارم چنتا خاصیت داره

1- چت,کانال و گروه را باز میکنه

2- مستقیم وارد تلگرام میشه(نیاز به باز شدن وب نداره)

3- هر نوع تلگرامی باشه خودش میشناسه(با روشهای بالا اگر یک تلگرامی دیگه بیاد چی؟)

جای salmanfardan اسم مورد نظرت بنویس

Dim i As Intent 
 i.initialize (i.action_view,"tg://resolve?domain="salmanfardan) 
 StartActivity (i)

سلام

تشکر از پست  خوبتون

اگه در تایپک جدید این رو بذارید خیلی بهتر میشه

پسند شده توسط salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

با سپاس 

 

اصلا احتیاج به کتابخانه خاصی نیست 

 

من که به صورت پایین نوشتم جوابم گرفتم رو چند تا تلگرام رسمی و غیر رسمی

 

ممنون

Sub btn4_Click
	Dim i2 As Intent 
	If i2.IsInitialized Then
	i2.initialize (i2.action_view,"tg://resolve?domain="&"basi4x") 
	StartActivity (i2)
Else
ToastMessageShow("نه تکرام نصب داری نه موبوگرام لطفا ایمیل کن آیدی تلگرامت رو جوینت بدم",True)    
StartActivity("mail")
End If

End Sub

 

از این کد استفاده کردم جواب نداد.

ولی در این حالت جواب میده .

Dim i As Intent 
 i.initialize (i.action_view,"tg://resolve?domain="&"salmanfardan") 
 StartActivity (i)

راه حلی برای این موضوع به ذهنتون میرسه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راه حلی برای این موضوع به ذهنتون میرسه؟

ویرایش: این روش توسط موبوگرام غیرفعال شده و بیفایده هست . یعنی متن پایین ماله قدیم هستش

 

اینطور بنویس

try
Dim i As Intent 
 i.initialize (i.action_view,"tg://resolve?domain="&"salmanfardan") 
 StartActivity (i)
catch
توست بده و بگو تلگرام نصب نیست
end try
پسند شده توسط طاها الیاس زاده، Sina و dostmobile

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان
ممنون از این فعالیت شما .....

من تا اینجا متوجه شدم که چطور میشه وارد محیط تلگرام شد ....

حال میخوام اگر متنی بنویسم یا متنی از تلگرام دریافت کنم

چطور باید انجام بدم

این روش کدنویسی اجرا میکنید
اگر امکانش هستی

اگر میشه زحمت براتون نیست .... لطفا سورس تست شده کدنویسیتون که کامپایل کردید بزارید ......

ممنون از زحماتی که میکشید ....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1395/03/11, 10:42:44، H@mid.RS گفته است :

درود به دوستان عزیز

 

همون طور که می دونید این کتابخانه برای ارسال ایمیل FTP, SMTP and POP3 هست

 

 

که اخرین نسخه این کتابخانه رو براتون قرار دادم

 

 

نسخه :

 

 

 

 

 

V1.62

 

 

 

 

 

کتابخانه پیوست شد

 

 

Net.zip

 

 

در در 1395/10/07, 17:28:32، mojtaba68 گفته است :

سلام دوستان
ممنون از این فعالیت شما .....

من تا اینجا متوجه شدم که چطور میشه وارد محیط تلگرام شد ....

حال میخوام اگر متنی بنویسم یا متنی از تلگرام دریافت کنم

چطور باید انجام بدم

این روش کدنویسی اجرا میکنید
اگر امکانش هستی

اگر میشه زحمت براتون نیست .... لطفا سورس تست شده کدنویسیتون که کامپایل کردید بزارید ......

ممنون از زحماتی که میکشید ....

سلام

 

اخر یک کد مرتب دارید ؟ اینکه طرف شاید موبوگرام دساته باشه شاید تلگرام داشته باشه شاید پلاس داشته باشه 

 

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dim share As Intent                                                         'برای اشتراک گذاری
            share.Initialize(share.ACTION_SEND,"")
            share.SetType("text/plain")
            share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT","matne morede nazar")
            share.WrapAsIntentChooser("اشتراک گذاری")
            StartActivity(share)
'برای باز کردن کانال یا گروi
Try
				Dim i As Intent
				i.Initialize(i.ACTION_VIEW,"https://telegram.me/Basic4x")
				StartActivity(i)
			Catch
				Return
End Try

 

پسند شده توسط sajad325

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php
    • توسط hocein
      جدیدترین نسخه نرم افزار Basic4Android را با لینک مستقیم از این پست دانلود کنید. در این نسخه تغییرات زیادی انجام شده است که در ادامه به بررسی این قابلیت ها می پردازیم.
      اضافه شدن استفاده شکلک و عکس و متن های طولانی در (تایتل ، توست مسیج ، مسیج باکس و ….).
      CharSequence as internal type. Allows showing rich text in many places such as: Labels, toast messages, dialogs, ListView and others. • استفاده از متد multoDex در سرویس ها و اکتیویتی ها ، ماژول ها.
      Support for MultiDex - With MultiDex enabled there is no limit to the number of methods or fields. This issue is important for large projects that reference many third party libraries. کارایی : رفع باگ های کدنویسی نرم افزار Basic4Android ؛ افزایش پردازش کار ها و متد ها
      'main module #MultiDex: True • کتابخانه OkHttp اپدیت شد و چندین باگ فیکس شد ، نسخه انتشار داده شده : 3.50
      OkHttp updated and is now based on OkHttp v3.50. •  استفاده از چندین دیوایس از طریق B4A-Bridge و وصل شدن مولتی به دیوایس ها.
      Many improvements to B4A-Bridge: کارایی : رفع مشکلات نرم افزار Basic4Android در گوشی مختلف برای تست قبل انتشار
      Auto discovery - Devices running B4A-Bridge are discovered automatically and are listed in the devices list with their names. Logs - The logs implementation was rewritten. Logs reading with B4A-Bridge is more stable and it is also possible to read the unfiltered logs (limited to the running process). #BridgeLogger attribute - When set to true, logs will be available in release mode as well as debug mode. Landscape layout. Download progress bar. File Explorer menu shortcut. • استفاده از کلید F7 برای پیدا کردن تمامی ریفرنس ها یا کال ساب ها.
      Find all references (F7) finds references in layout files and CallSub methods. • اضافه شدن دو ساب زیر به ساب اصلی TypeFace.
      Typeface.FONTAWESOME / MATERIALICONS constants. کارایی : استفاده مستقیم فونت ایکنی و ایکن های متریال در کدنویسی که دیگه نیازی نیست Resource به برنامه اضافه کنه برای ایکن ها.
       
      • اضافه شدن هیلتر سرچ برای ایکن ها و ایکن های متریال که قبلا در بیسیک فور اندروید به قسمت دیزاین اضافه شد.
      Icon picker - Filter field and icons tool tips:  
       
      • اضافه شدنCallSubUtils در قالب یک کتابخانه برای بیسیک فور اندروید.
      CallSubUtils is included as a library. • منو جدیدی ایجاد شده برای برای اجراء رویداد ها و تغییر ان برای جلوگیری از Force Close شدن برنامه. (اجرا متد (رویداد کلیک) برای مشکلات به وجود اماده)
      Menu click event implementation changed to avoid issues with modal dialogs. • انتشار و اشکال زدایی علامت تلفیقی (symbol) در ویرایشگر و در دیزاین اسکریپت پشتیبانی می شوند.
      Release and Debug compilation symbols are supported in the manifest editor and designer script. • دیتا و دیتابیس برنامه در فایل zip ذخیره سازی میشود و محفوظ است برای برنامه.
      Export as zip keeps the original dates. کارایی : خروجی گرفتن اطلاعات و دیتا های برنامه در قالب فایل zip
      و همچنین در پیرو تغییرات بالا ، برخی باگ ها فیکس شدن که اطلاعاتی در مورد انها در سایت مرجع نگذاشته شده.
      Other minor improvements and bug fixes. • همچین در پیرو نسخه 6.8 نرم افزار Basic4Android برای اجرا برنامه بر روی گوشی خودتون از طریق B4A-BRIDGe باید نسخه جدید که امروز خروجی داده شد رو استفاده کنید
      نسخه انتشار داده b4a-bridge 2.3 میباشد در انتهای پست می تونید دانلود کنید
      Make sure to update to B4A–Bridge v2.30+
      دانلود بیسیک 6.80
      دانلود کرک
      اگر کرک بالا جواب نداد از فایل کرک پیوست استفاده کنید.
      License & DLL.zip
      دانلود bridge
    • توسط mojcom
      سلام - کسی میدونه چیکار میشه کرد که در زمانی که صفحه گوشی خاموشه و گوشی در حالت sleep هست در اون زمان هم کدی که داخل سرویسمون برای یادآور گذاشتیم اجرا بشه.
      حدود 3 ماه دنبال این موضوع میگردم هنوز پیدا نکردم - زمانی که صفحه گوشی روشنه مشکلی نیست یادآور اجرا میشه و آلارمم پخش میشه اما وقتی صفحه خاموشه صدای آلارم پخش نمیشه .
      لطفا کسی اگه میدونه کمک کنه