• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
  • 0
طاها الیاس زاده

عضویت ویژه در برنامه برای مشاهده همه مطالب

سوال

با سلام.

درحال نوشتن یک کتاب کاربردی و کامل هستم .و میخوام دسترسی به قسمتی از کتاب بعد از پرداخت توسط مایکت باز شه.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

خیلی ممنون .

کامل توضیح داده ولی بازم اگه به مشکل برخوردم همینجا بیان میکنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق چیزی که مایکت گفته بود عمل کردم و پرداخت درون برنامه ای رو پیاده سازی کردم.

فقط یک مشکلی که هست .میخوام وقتی عضویت کاربر معمولیه.یک سری امکانات براش غیر فعال بشه .

مثلا توی دسته بندی ها بر روی دکمه که کلیک میکنه بررسی کنه اگه عضو ویژه هست که باز بشه براش .اگه عضو ویژه نیست پیغام بده برای مشاهده این مطلب نیاز به عضویت ویژه دارید .

و برای ارتقاء کلیک کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

شما هر قسمت که میخای رایگان نزاری رو یه کاریش بکن:

 

بگو که فایل x در مسیر فلان هست یا نه اگر در مسیر فلان بود براش باز بشه

 

حالا وقتی که درون پرداخت را راه انداختی یه ساب داره که success هست یعنی تراکنش کاربر با موفقیت هست. اونجا دستور ساخت فایل x را بده

 

 

با کد میگم:

وقتی کاربر تراکنشش با موفقیت ایجاد شد توی ساب success بیا با کد پایین فایل تکست ایکس را بساز(فایل تکست با اسم x هم به پروزه ات اضافه کن)

File.Copy(File.DirAssets,"x.txt",File.DirInternal,"x.txt")

حالا میگیم اگر فایل بالا ساخته شده بیا کدهای بخش ویزه را ببین

If File.Exists(File.DirInternal,"x.txt")=True Then
 
   کدهایی که قراره کاربر ویژه اون را ببینه در اینجا قرار بده
Else
شما کاربر ویزه نیستید
End If

پسند شده توسط H@mid.RS، Sina و طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

شما هر قسمت که میخای رایگان نزاری رو یه کاریش بکن:

 

بگو که فایل x در مسیر فلان هست یا نه اگر در مسیر فلان بود براش باز بشه

 

حالا وقتی که درون پرداخت را راه انداختی یه ساب داره که success هست یعنی تراکنش کاربر با موفقیت هست. اونجا دستور ساخت فایل x را بده

 

 

با کد میگم:

وقتی کاربر تراکنشش با موفقیت ایجاد شد توی ساب success بیا با کد پایین فایل تکست ایکس را بساز(فایل تکست با اسم x هم به پروزه ات اضافه کن)

File.Copy(File.DirAssets,"x.txt",File.DirInternal,"x.txt")

حالا میگیم اگر فایل بالا ساخته شده بیا کدهای بخش ویزه را ببین

If File.Exists(File.DirInternal,"x.txt")=True Then
    کدهایی که قراره کاربر ویژه اون را ببینه در اینجا قرار بده
End If

ازتون خیلی ممنونم .این روش امن هست؟چون پروژه خیلی مهمی هست .و مهم تر از همه خیلی براش زحمت دارم میکشم.

یک سوال؟

میشه به جای ساخت فایل بشه مثلا یک مقداری رو تو حافظه برنامه ذخیره کرد که نشون بده کاربر معموملیه مثلا مقدار Regular user .بعد وقتی که خرید انجام میشه مقدار Regular user به  vip تغییر کنه و ذخیره بشه تو حافظه .

بعد واسه فایل ها بیایم اون مقدار رو بگیریم .اگه برابر vip بود که براش باز بشه .اگه نبود یک پیام براش نشون بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

می تونی تو ساب success(همون سابی که واسه موفقیت خرید هست) بنویسی که regular user برابر یک بشه

دیگه اگه می خوای فرق هایی داشته باشه بین VIP و معمولی باید if بنویسی که regular user برابر یک بود کد های VIP انجام بشه else هم بنویسی که کد های معمولی باشه

پسند شده توسط H@mid.RS و طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

می تونی تو ساب success(همون سابی که واسه موفقیت خرید هست) بنویسی که regular user برابر یک بشه

دیگه اگه می خوای فرق هایی داشته باشه بین VIP و معمولی باید if بنویسی که regular user برابر یک بود کد های VIP انجام بشه else هم بنویسی که کد های معمولی باشه

این عمل شما مثل عمل من هست

 

ازتون خیلی ممنونم .این روش امن هست؟چون پروژه خیلی مهمی هست .و مهم تر از همه خیلی براش زحمت دارم میکشم.

یک سوال؟

میشه به جای ساخت فایل بشه مثلا یک مقداری رو تو حافظه برنامه ذخیره کرد که نشون بده کاربر معموملیه مثلا مقدار Regular user .بعد وقتی که خرید انجام میشه مقدار Regular user به  vip تغییر کنه و ذخیره بشه تو حافظه .

بعد واسه فایل ها بیایم اون مقدار رو بگیریم .اگه برابر vip بود که براش باز بشه .اگه نبود یک پیام براش نشون بده

اینگونه که تو میخای بازم از لحاظ ساختازی مثل من هست یعنی امنیتش مثل همونیست که من گفتم. اونی که شما میخای باید از write و  read استفاده کنید(اگر خاستین بگین تا بگم...ولی نیاز نیست همونی که گفتم بهتره)

البته از بابت این روش که من گفتم خیالت راحت امن هست. فقط شما باید مشکل اصلی یعنی فرایند درون پرداخت را امن کنید. چون نرم افزارهایی هستن بدون اینکه وارد درگاه بانک بشی عمل وریفای با موفقیت میزنه.برای اینکار هم چندین راهکارهایی دیدم(البته خودم فعلا استفاده نکردم)

پسند شده توسط طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری