پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    عضویت ویژه در برنامه برای مشاهده همه مطالب


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    7 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵ - ۱۵:۲۳:۳۶

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

    با سلام.

    درحال نوشتن یک کتاب کاربردی و کامل هستم .و میخوام دسترسی به قسمتی از کتاب بعد از پرداخت توسط مایکت باز شه.

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید



    #2 ارسالی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵ - ۱۷:۰۹:۴۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1301
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 971 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    طاها جان این فیلم درون پرداختی مایکته عزیزم b4a

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    اینم صفحه اینتنت های مورد نظر

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

    مباحث مورد نظر:

     

    خرید بنزین یا Buy Gas

    بنزین در این مثال در دسته‌ی محصولات فروشی و مصرف‌شدنی است. با فشردن این دکمه در صورتی که مخزن بنزین پر نباشد برنامه به خرید درون‌برنامه‌ای مایکت وصل شده و بعد از پرداخت هزینه مورد نظر تعداد ۱۰ واحد به مخزن بنزین اضافه می‌شود.

     

    استفاده بنزین یا Use Gas

    در صورتی که تعداد بنزین ذخیره بیشتر از ۱۰ واحد باشد، ۱۰ واحد بنزین مصرف می‌شود.

     

    خرید اکانت ویژه یا Buy Premium

    اکانت ویژه در این مثال در دسته‌ی محصولات فروشی و مصرف‌نشدنی است. با انتخاب این گزینه برنامه به خرید درون‌برنامه‌ای مایکت وصل شده و با پرداخت هزینه اکانت ویژه خریداری می‌شود این نوع پرداخت مصرف‌نشدنی است.

     

    خرید اکانت اشتراکی یا Get Inifite Gas

    این اکانت به صورت زمان‌دار است که کاربر با پرداخت هزینه می‌تواند اکانت (ماهانه، هفتگی و یا سالانه) را خریداری کند. توجه داشته باشید که کاربر با خریدن اکانت ویژه می‌تواند به صورت نامحدود بنزین مصرف کند بدیهی است که در این مدت زمان کاربر نباید بنزین خریداری کند و همچنین نمی‌تواند اکانت زمان‌دار دیگری نیز بخرد به همین دلیل دکمه اکانت نامحدود مخفی شده و خرید بنزین نیز غیرفعال می‌شود.

     

    در چت باکس هم در مورد خاموش نشدن صفحه گفته بودی به  این پست مراجعه کن عزیزم

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    با سپاس


    • H@mid.RS و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #3 ارسالی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵ - ۱۷:۱۶:۵۴

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

    خیلی ممنون .

    کامل توضیح داده ولی بازم اگه به مشکل برخوردم همینجا بیان میکنم


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    #4 ارسالی يكشنبه ۱۶ خرداد ۹۵ - ۱۷:۳۳:۴۴

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

    طبق چیزی که مایکت گفته بود عمل کردم و پرداخت درون برنامه ای رو پیاده سازی کردم.

    فقط یک مشکلی که هست .میخوام وقتی عضویت کاربر معمولیه.یک سری امکانات براش غیر فعال بشه .

    مثلا توی دسته بندی ها بر روی دکمه که کلیک میکنه بررسی کنه اگه عضو ویژه هست که باز بشه براش .اگه عضو ویژه نیست پیغام بده برای مشاهده این مطلب نیاز به عضویت ویژه دارید .

    و برای ارتقاء کلیک کنید.



    #5 ارسالی يكشنبه ۱۶ خرداد ۹۵ - ۲۳:۱۴:۱۹

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    شما هر قسمت که میخای رایگان نزاری رو یه کاریش بکن:

     

    بگو که فایل x در مسیر فلان هست یا نه اگر در مسیر فلان بود براش باز بشه

     

    حالا وقتی که درون پرداخت را راه انداختی یه ساب داره که success هست یعنی تراکنش کاربر با موفقیت هست. اونجا دستور ساخت فایل x را بده

     

     

    با کد میگم:

    وقتی کاربر تراکنشش با موفقیت ایجاد شد توی ساب success بیا با کد پایین فایل تکست ایکس را بساز(فایل تکست با اسم x هم به پروزه ات اضافه کن)

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    حالا میگیم اگر فایل بالا ساخته شده بیا کدهای بخش ویزه را ببین

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS, Sina و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #6 ارسالی دوشنبه ۱۷ خرداد ۹۵ - ۰۹:۴۵:۲۱

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

     

    شما هر قسمت که میخای رایگان نزاری رو یه کاریش بکن:

     

    بگو که فایل x در مسیر فلان هست یا نه اگر در مسیر فلان بود براش باز بشه

     

    حالا وقتی که درون پرداخت را راه انداختی یه ساب داره که success هست یعنی تراکنش کاربر با موفقیت هست. اونجا دستور ساخت فایل x را بده

     

     

    با کد میگم:

    وقتی کاربر تراکنشش با موفقیت ایجاد شد توی ساب success بیا با کد پایین فایل تکست ایکس را بساز(فایل تکست با اسم x هم به پروزه ات اضافه کن)

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    حالا میگیم اگر فایل بالا ساخته شده بیا کدهای بخش ویزه را ببین

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ازتون خیلی ممنونم .این روش امن هست؟چون پروژه خیلی مهمی هست .و مهم تر از همه خیلی براش زحمت دارم میکشم.

    یک سوال؟

    میشه به جای ساخت فایل بشه مثلا یک مقداری رو تو حافظه برنامه ذخیره کرد که نشون بده کاربر معموملیه مثلا مقدار Regular user .بعد وقتی که خرید انجام میشه مقدار Regular user به  vip تغییر کنه و ذخیره بشه تو حافظه .

    بعد واسه فایل ها بیایم اون مقدار رو بگیریم .اگه برابر vip بود که براش باز بشه .اگه نبود یک پیام براش نشون بده



    #7 ارسالی دوشنبه ۱۷ خرداد ۹۵ - ۱۲:۱۷:۰۵

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    می تونی تو ساب success(همون سابی که واسه موفقیت خرید هست) بنویسی که regular user برابر یک بشه
    دیگه اگه می خوای فرق هایی داشته باشه بین VIP و معمولی باید if بنویسی که regular user برابر یک بود کد های VIP انجام بشه else هم بنویسی که کد های معمولی باشه
    • H@mid.RS و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #8 ارسالی دوشنبه ۱۷ خرداد ۹۵ - ۱۴:۳۲:۱۶

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    می تونی تو ساب success(همون سابی که واسه موفقیت خرید هست) بنویسی که regular user برابر یک بشه
    دیگه اگه می خوای فرق هایی داشته باشه بین VIP و معمولی باید if بنویسی که regular user برابر یک بود کد های VIP انجام بشه else هم بنویسی که کد های معمولی باشه

    این عمل شما مثل عمل من هست

     

    ازتون خیلی ممنونم .این روش امن هست؟چون پروژه خیلی مهمی هست .و مهم تر از همه خیلی براش زحمت دارم میکشم.

    یک سوال؟

    میشه به جای ساخت فایل بشه مثلا یک مقداری رو تو حافظه برنامه ذخیره کرد که نشون بده کاربر معموملیه مثلا مقدار Regular user .بعد وقتی که خرید انجام میشه مقدار Regular user به  vip تغییر کنه و ذخیره بشه تو حافظه .

    بعد واسه فایل ها بیایم اون مقدار رو بگیریم .اگه برابر vip بود که براش باز بشه .اگه نبود یک پیام براش نشون بده

    اینگونه که تو میخای بازم از لحاظ ساختازی مثل من هست یعنی امنیتش مثل همونیست که من گفتم. اونی که شما میخای باید از write و  read استفاده کنید(اگر خاستین بگین تا بگم...ولی نیاز نیست همونی که گفتم بهتره)

    البته از بابت این روش که من گفتم خیالت راحت امن هست. فقط شما باید مشکل اصلی یعنی فرایند درون پرداخت را امن کنید. چون نرم افزارهایی هستن بدون اینکه وارد درگاه بانک بشی عمل وریفای با موفقیت میزنه.برای اینکار هم چندین راهکارهایی دیدم(البته خودم فعلا استفاده نکردم)


    • طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects