رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس

Recommended Posts

سلام :wink1: 


 


کتاب خانه ای که امروز آماده کردم استفاده از دوربین گوشی رو براتون راحت میکنه


از جمله کار هایی که میشه با این کتاب خانه انجام داد :


1-اظهار تصویر دوربین در پنل


2-گرفتن عکس


3-ایجاد افکت هایی که دوربین از اون پشتیبانی میکنه


4-استفاده از دوربین جلو


5-ذخیره تصویر در اندازه های مختلف


سورس آموزش استفاده از کتاب خانه هم در کنار اون قرار داده شده


حتما بگید چه چیز هایی کم داره یا چه مشکلاتی داره تا حل کم


IRCamera.zip

Libraries(IRCamera).zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود


ی کتابخونه پیشرفته در زمینه دوربین


احسنت


خیلی عالیه


با چه زبانی نوشتی امیر - بیسیک یا جاوا ؟


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام


 


با ادغام کردن چنتا کتابخونه 


و یسری کد جوا داخل خود B4A نوشتمش البته چون دوست داشتم سریع کاررو تموم کنم 


برای تابع ها توضیحی ننوشتم در ورژن بعدی توضیحات رو کامل میکنم و امکان فیلم برداری رو ایجاد میکنم


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باعرض سلام

اقا اميرمى خواستم ببينم براى کليدشاتر ميشه خاصیت دوبل کلیک گذاشت. چون اگه دقت کرده باشيد وقتى روى شاتر دوبل کليک مى کنيدبرنامه فورس کلوزميده وتوسرى هاى بعدى که برنامه رواجرامى کنى دوربين بالا نمياد

اگه بشه واسش يه ايونت گذاشت خيلى خوب ميشه

ممنون ميشم اگه رسيدگى کنيد 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir386
      سلام خدمت اساتید عزیز ! همونطور که میدونین مدتیه که تلگرام هیتلر شده و من بسیاری از برنامه هام شاید بیشتر از 15 تاش ارتباط مستثیم و غیر مستقیم با تلگرام و api هاش دارن ! که خیلی وقته از کار افتادن و کاربر حتما باید به قندشکن وصل باشه! اما سوال اصلی من اینه بهترین راه برای دور زدن هیتلر داخل برنامه چیه! چند نقری گفتن که به سرور وصل کنم و از اونجا بهتلگرام . ولی من میخوام مثل برنامه هایی مثل تلگرام طلایی و هاتگرام و... از تونل پراکسی داخل برنامه استفاده کنم ! کسی بلده و یا راهکاری واسم داره!؟ خیلی ممنون❤️
    • توسط Unknown_Programmer
      درود
       
      امروز در خدمت شما هستم با آموزش شماره گیری کد های USSD .
       
      خب واقعا کار ساده ای هستش اول کتاب خونه Phone رو فعال کنید.
       
      سپس کد زیر رو بنویسید .
      Sub USSDCODE(code As String) code = code.Replace("#","%23") Dim phone As PhoneCalls StartActivity(phone.Call(code)) End Sub سپس این گونه میتوانید کد را شماره گیری کنید.
      USSDCODE("*555*5#") برای مثال یک button استفاده میکنیم و میگیم اگر روی این button کلیک کردیم بیا و کد رو شماره گیری کن.
      Sub Button1_Click USSDCODE("*555*5#") End Sub به جای *555*5# هر کدی که میخواهید بزارید.
       
      امید وارم به دردتون خورده باشه منتظر آموزش های دیگر باشید...
    • توسط batman1
      با سلام خدمت دوستان.
      من یه برنامه دیتابیس آنلاین نوشتم.
      منتها قسمت سرچ برنامه یه مشکلی داره!!
      کدهای پی اچ پی شو کامل نوشتم،اما توی کد اندرویدیش،این خطارو زمانی که میخوام سرچ کنم،میده:

      شما میدونید مشکل از کجاست؟!
×