پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    ارور هنگام فراخوانی در دیتابیس b4a


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    22 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۳۳:۳۷

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سلام 

     

    من یه دیتابیس دارم به تعداد 53 موضوع داخل یک تیبل 

     

    Capture_2016_06_17_15_27_16_521.png

     

    حالا من اومدم این ها رو به 3 دسته تقسیم کردیم و برای این سه دسته 3 باتن گزاشتم با کد های زیر 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    2 باتن هنگام خواندن از دیتابیس مشکلی ندارن 

     

    ولی در باتن 3 هنگام فرا خوانی ارور زیز رو میدن چرا ؟ مشکل از کجاست ؟ خیلی کدها رو آنالیز و چنج کردم ولی مشکلم حا نشد .

     

    لطفا کمک کنین ممنون

     

    Capture_2016_06_17_15_24_58_190.png

     

    ناگفته نماند که در Activity_Create فایل db رو فراخوانی کردم و شرطم براش گذاشتم که ببین فایل وجود داره یا نه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اینم ارور log

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #2 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۳۶:۳۶

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    سلام آقا سید

    بی زحمت این قسمت رو تغییر بدین ببینین درست میشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    عدد رو 52 بکنین چون از صفر شروع شده 53 نداریم دیگه


    SMUYt.jpg


    #3 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۳۹:۲۳

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    همه جوره امتحان کردم نسیم خانوم باز همون ارور رو میده حتی 50 هم گزاشتم 

     

    میدونی تا باتن 2 کاری نداره باتن 3 و 4 میاد مشکل پیدا میکنه


    • salmana و p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #4 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۴۳:۵۰

    salmana
    salmana
    +609
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    ترای کچ بزار ببین چی میشه


    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #5 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۴۷:۳۷

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    یه دیباگ بگیرین ببینیم به کدوم خط ارورمیده

    من بغیر اون مشکلی ندیدم


    SMUYt.jpg


    #6 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۵۱:۱۲

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

     

    یه دیباگ بگیرین ببینیم به کدوم خط ارورمیده

    من بغیر اون مشکلی ندیدم

     

     

    دیاگ من اصلا کار نمیکنه چند بارهم خواستم درستش کنم درست نشده

     

     

     

    ترای کچ بزار ببین چی میشه

     

    به چه صورتی بزارم  salmana جان

     

     

    بعدش قبلا من این مشکل رو نداشتم فکر کنم یدونه از کتابخانه هام مشکل داره


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #7 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۵۳:۵۳

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    راستی آقا سید 49 گذاشتین براش؟

    شما عدد id  رو چک کن بین مثلا 35 رو نداره یا همچنین 39 رو

    یکی دو عدد کوچیکتر بذارین مثلا 47 و اینا بعد چککنین ببینین درست میشه؟


    SMUYt.jpg


    #8 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۴:۵۸:۳۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    نسیم جان قبل از پست دادن ولله همه این راه ها رو رفتم من فکر میکنم یکدونه از کتابخانه هام مشکل داره چون قبلا له همین شیوه چندین کتاب نوشتم مشکلی نداشت با همین سورس


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #9 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۵:۰۴:۱۴

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    همه جوره امتحان کردم نسیم خانوم باز همون ارور رو میده حتی 50 هم گزاشتم 

     

    میدونی تا باتن 2 کاری نداره باتن 3 و 4 میاد مشکل پیدا میکنه

     

     

     داداش منطقی ترش اینه که این تکه رو اینجوری بنویسی 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil و salmana این پست را پسندیده است

    #10 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۵:۱۰:۰۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

     

     

    where ezafe

    میشه یه توضیح بابت این فراخوانی بدید به چه صورتی هست 

     

    این کد رو که به تنهایی بنویسیم مفهومی نداره قبلش چی برا فراخوانی  where ezafe باید بنویسیم

     

    شما یه زحمت میکشی این باتن 3 رو به روشی که میددونید با ترش برام بزارید کدش رو ممنون میشم 


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #11 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۵:۱۷:۲۹

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    میشه یه توضیح بابت این فراخوانی بدید به چه صورتی هست 

     

    این کد رو که به تنهایی بنویسیم مفهومی نداره قبلش چی برا فراخوانی  where ezafe باید بنویسیم

     

    شما یه زحمت میکشی این باتن 3 رو به روشی که میددونید با ترش برام بزارید کدش رو ممنون میشم 

     

     این تکه کد SQL  هست شما اومدید تو قسمت ezafe  واسه جدولتون موضوع مشخص کردید پس این کار اشتباس ک بیاید و مقدار ها رو بازه بازه در نظر بگیرید و فرا خونی کنید

     

    باید از کدای sql  و rowcount استفاده کنید این کدی که من نوشتم  میاد تمام رکورد هایی که  مقدار فیدلد ezafe برابر با 'اموزش' هست رو فرا خونی میکنه


    • Syed Esmaeil و salmana این پست را پسندیده است

    #12 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۵:۲۱:۵۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این کد رو بدون اضافه کردن چیزی در باتن 3 قرار بدم ؟

     

    100درصد ارئر میده داخل ترش هم بزارم ارور میده 

     

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #13 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۵:۲۲:۱۱

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که شما شماره های id تون به 53 ختم میشه ولی درواقع 53 رکورد ندارید حد اقل چیزی که من دارم از 14 میبینم شما چنتا عدد رونذاشتید و این باعث میشه 53 رکورد نداشتع باشید

     

    با کدی ک من نوشتم این اشتباهات دیگه پیش نمیاد


    • Syed Esmaeil و salmana این پست را پسندیده است

    #14 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۵:۲۳:۵۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

     

    یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که شما شماره های id تون به 53 ختم میشه ولی درواقع 53 رکورد ندارید حد اقل چیزی که من دارم از 14 میبینم شما چنتا عدد رونذاشتید و این باعث میشه 53 رکورد نداشتع باشید

     

    با کدی ک من نوشتم این اشتباهات دیگه پیش نمیاد

     

    شما از اونجا میبینید چون اسکرول کردم 

     

    ستون اسکرول معلومه در تصوری

     

    با سپاس


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #15 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۵:۲۶:۰۳

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این کد رو بدون اضافه کردن چیزی در باتن 3 قرار بدم ؟

     

    100درصد ارئر میده داخل ترش هم بزارم ارور میده 

     

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

     

    شما این رو اضافه کن ایشالا درست میشه

     

    فقط دقت کنید کلمه 'آموزش' دقیقا مثل دیتا بیس تایپ شه کپی کنید

     

    ضمنا بهتره واسه باتن های دیگتون هم از این کد استفاده کنید تا مشکل پیش نیاد و حتی اگر 1000 بار هم دیتا بیس را تغیر بدید و حتی پشت سر هم هم نباشن درست جواب بده

     

    پ.ن (فکر کنم اگه دقت کنید با کدی که شما نوشتید وقتی دکمه2 رو بزنید چنتا از رکورد های قسمت سه اخر لیستتون وجود داشته باشه  دقت منید)


    • Syed Esmaeil و salmana این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects