پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    سوال در مورد اسکرول ویو در b4a


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    10 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۲۶:۵۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سپاس 

     

    و ممنون از استاتید بزرگ 

    من میخوام ببینم راهی هست برای اینکه inner اسکرول ویو به صورت اتوماتیک با متن ما ارتفاش تنظیم بشه ؟؟؟


    • m007moh و p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #2 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۳۴:۵۱

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    با سپاس 

     

    و ممنون از استاتید بزرگ 

    من میخوام ببینم راهی هست برای اینکه inner اسکرول ویو به صورت اتوماتیک با متن ما ارتفاش تنظیم بشه ؟؟؟

     

    اره کلا تو بیسیک واسه متنای خیلی بلئد باید همین کار رو انجام بدید 

     

    شما باید اول متنتون رو بدید به لیبلتون و فونت و سایزش رو مشخص کنید

     

    بهد از این کار ارتفاع لیبلتون رو بدست بیارید و این ارتفاع رو به اسکرولتون بدید

     

    اگر لازم شد بگید تا کدش رو بهتون بدم 


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۳۷:۰۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

     

     

    اگر لازم شد بگید تا کدش رو بهتون بدم 

    اگر این کار رو بکنید که ممنون میشم

     

    چون من یه کتاب نوشتم مجور شدم inner رو بکنم 5000 هزار ولی در آیتم های دیگر که نوشته کوتاه بود صفحه سفید اسکرول میخورد فقط

     

    ممنون 

     

    با سپاس


    • m007moh و p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #4 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۴۲:۲۲

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    سلام

    به این صورت بنویسین جواب میده بهتون

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil, Sina و m007moh این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #5 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۴۲:۳۷

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

     

     

    اره کلا تو بیسیک واسه متنای خیلی بلئد باید همین کار رو انجام بدید

    شما باید اول متنتون رو بدید به لیبلتون و فونت و سایزش رو مشخص کنید

    بهد از این کار ارتفاع لیبلتون رو بدست بیارید و این ارتفاع رو به اسکرولتون بدید

    اگر لازم شد بگید تا کدش رو بهتون بدم 

     

     

    فقط یه چیزی دوست عزیز من متن هام رو از دیتابیس میخوام فراخوانی کنم ها که یکیش مثلا inner 1000 و یکی دیگش 6000 من میخوام به صورت اتوماتیک باید inner رو تنظیم کنه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    با سپاس


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #6 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۴۹:۳۷

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    اگر این کار رو بکنید که ممنون میشم

     

    چون من یه کتاب نوشتم مجور شدم inner رو بکنم 5000 هزار ولی در آیتم های دیگر که نوشته کوتاه بود صفحه سفید اسکرول میخورد فقط

     

    ممنون 

     

    با سپاس

     

    اینکار رو نباید دستی انجام بدید کتابتون بهم میریزه و شاید واسه یه متن سه خطی اسکرول زیاد بخوره 

     

    اگر تکه کد نسیم خانوم ب کمکتون نیومد بگید من ی کتابخونه نوشتم شاید بدردتون بخوره 



    #7 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۵۲:۰۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

     

    اینکار رو نباید دستی انجام بدید کتابتون بهم میریزه و شاید واسه یه متن سه خطی اسکرول زیاد بخوره 

     

    اگر تکه کد نسیم خانوم ب کمکتون نیومد بگید من ی کتابخونه نوشتم شاید بدردتون بخوره 

     

     

    نسیم خانوم لطفا کردن ممنونشونم جوابشونم درسته

     

    ولی دوست عزیز طبق گفته بالای شما ومن این کار رو میخوام در دیتابیس انجام بدم شما هر جوری صلاح میدونید اون کار رو بگید من هم انجام بدم ممنون

     

    با سپاس


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #8 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۵۵:۰۳

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    نسیم خانوم لطفا کردن ممنونشونم جوابشونم درسته

     

    ولی دوست عزیز طبق گفته بالای شما ومن این کار رو میخوام در دیتابیس انجام بدم شما هر جوری صلاح میدونید اون کار رو بگید من هم انجام بدم ممنون

     

    با سپاس

    فرقی نداره که این متن رو از ی فایل تکست بخونی یا دیتا بیس یا دستی یا.......

     

    مهم اینه ک بریزی توی لیبل و با استفاده از اندازش اسکرول بدید

     

    حالا اگر دیتابیس دارید و میخواید دونه دونه مقادیرش رو بگیری همین کد نسیم خانوم رو تو حلقه بکار ببرید



    #9 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۶:۵۸:۱۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    حالا اگر دیتابیس دارید و میخواید دونه دونه مقادیرش رو بگیری همین کد نسیم خانوم رو تو حلقه بکار ببرید

     

     

     

     

    به چه صورت میشه توضیح بدید یا یه نمونه سورس ساده پیوست کنید 

     

    ممنون با سپاس


    • p30coder این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #10 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۷:۰۲:۴۹

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    آقا سید طبق گفته ی دوستمون فرقی نداره چجوری مطالب رو لود کنید

    شما بیا اینطوری استفاده کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil و m007moh این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #11 ارسالی جمعه ۲۸ خرداد ۹۵ - ۱۷:۰۹:۵۹

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

     

    آقا سید طبق گفته ی دوستمون فرقی نداره چجوری مطالب رو لود کنید

    شما بیا اینطوری استفاده کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    فقط این 

    int2 = int1 + 2%y

    اینجوری تغییر بدید

    int2 = int2+int1 + 2%y

     

    وگرنه اسکرول ویوتون اسکرول نمیخوره 

     

    این قسمتم تصحیح کنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    با این
     
     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است




    1 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects