پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    یک مشکل در گت المنت


    بهترین پاسخ asheune , چهارشنبه ۹ تير ۹۵ - ۰۹:۱۳:۰۲

    نمونش مثلا این برنامه میخوام بدونم کدوم مقدارو از سایت گرفته برای اون باتونش 

     

    سلام دوست عزیز این برنامه رو من نوشتم .

    این مشخصه ی دکمه حذف اکانت     btn btn-primary btn-lg که با کلاس نیم میتونی فراخوانی کنی و تو رویداد کلیک قرار بدی

    البته قبلش کد رو هم باید توی تکست باکس با این کلاس نیم form-control input-large ست کنی .

    مشکلی بود بگو .

    رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    5 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی شنبه ۲۹ خرداد ۹۵ - ۱۶:۴۴:۲۵

    2pac
    2pac
    +122
    • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
    • ████████▒▒ %75

    • 103 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : یه جای خوب

    سلام دوستان من دارم یک برنامه حذف اکانت کاربری تلگرام میسازم اما یه مشکل دارم تونستم مقادیر edittext ها رو  برابر با edittext سایت خود تلگرام قرار بدم  و همچنین باتون ارسال پسورد هم بدون هیچ مشکلی تنظیم کردم فقط الان نمی دونم دیگه کدوم کدو از سایت قرار بدم تا اکانت حذف شه امید وارم منظورمو فهمیده باشید لینک سایت حذف اکانتم میزارم در ضمن اگر که دوستان راهنمایی کردن و برنامه تکمیل شد سورس هم اختصاصی به طور رایگان در انجمن میزارم خواهشمندم راهنمایی کنید.

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید



    #2 ارسالی شنبه ۲۹ خرداد ۹۵ - ۱۶:۵۵:۱۷

    2pac
    2pac
    +122
    • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
    • ████████▒▒ %75

    • 103 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : یه جای خوب

    نمونش مثلا این برنامه میخوام بدونم کدوم مقدارو از سایت گرفته برای اون باتونش 11.png



    #3 ارسالی شنبه ۲۹ خرداد ۹۵ - ۱۸:۲۵:۰۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1301
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 971 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  
    دوست عزیز تو یه روز ۳ تا پست پشت سرهم برا درخواست داخل یه پاپبک نمیدن

    بزار لااقل ۲۴ ساعت از پستتون بگذره

    اگر کسی بلد باشه دریغ نمیکنه
    • H@mid.RS این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #4 ارسالی شنبه ۲۹ خرداد ۹۵ - ۲۲:۳۳:۱۵

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1874
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    دوست عزیز شما اونجور که گفتید همه چیز رو ست کردید ، شماره رو وارد کنید و ارسال بزنید و با کتابخانه phone می تونید اس ام اسی که میاد وارد کادر کنید و اکانت رو حذف کنید

     

    تا اینجا سورسی که نوشتی رو قرار بده تا برات اگه ادامه داشته باشه تکمیل کنم و قرار بدم

    اگه سورس رو در حال حاضر نمی خواید به اشتراک بذارید خصوصی ارسال کنید

     

    موفق باشید


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #5 ارسالی چهارشنبه ۹ تير ۹۵ - ۰۹:۱۳:۰۲   بهترین پاسخ

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               

    نمونش مثلا این برنامه میخوام بدونم کدوم مقدارو از سایت گرفته برای اون باتونش 

     

    سلام دوست عزیز این برنامه رو من نوشتم .

    این مشخصه ی دکمه حذف اکانت     btn btn-primary btn-lg که با کلاس نیم میتونی فراخوانی کنی و تو رویداد کلیک قرار بدی

    البته قبلش کد رو هم باید توی تکست باکس با این کلاس نیم form-control input-large ست کنی .

    مشکلی بود بگو .


    • salmana و 2pac این پست را پسندیده است

    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #6 ارسالی چهارشنبه ۹ تير ۹۵ - ۱۲:۱۳:۳۷

    2pac
    2pac
    +122
    • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
    • ████████▒▒ %75

    • 103 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : یه جای خوب

    سلام دوست عزیز این برنامه رو من نوشتم .

    این مشخصه ی دکمه حذف اکانت     btn btn-primary btn-lg که با کلاس نیم میتونی فراخوانی کنی و تو رویداد کلیک قرار بدی

    البته قبلش کد رو هم باید توی تکست باکس با این کلاس نیم form-control input-large ست کنی .

    مشکلی بود بگو .

    ممنونم از راهنماییت بله شما درست میگید. من دیگه برنامه رو تکمیل کردم و نزدیک یک هفته هم هست که منتشر شده


    • salmana این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects