پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    عضویت-ورود و داشبورد کاربری برای کاربر در برنامه آنلاین

    فرم عضویت داشبورد پروفایل کاربری فرم ورود داشبورد کاربری

    بهترین پاسخ Sina , يكشنبه ۳۰ خرداد ۹۵ - ۱۱:۴۴:۵۳

    برای پاسخ به شما باید بگم شما باید وقتی لاگین درست بود (نام کاربری و رمز عبور درست بود)متغیر karbarha (هر اسمی می تونی بزاری ) برابر یک شه و توی قسمت داشبورد یک if می نویسی که اگر karbarha برابر یک بود بره دیتابیس مخصوص کاربر ها رو بگیره و برای هر کاربر رو که هنگام ثبت نام نام کاربری را پر کرده بره و همان را بگیره
    خب برای این کار شما باید یک متغیر به نام username بسازبد و از نوع char بکنی و بگویی که username برابر است با نام کاربری حالا شما باید در هنگام ثبت آگهی بگویی که این را در قسمت همان کاربر در ذیتابیس بریزه و هنگام دیدن آگهی بره از دیتابیس اگهی های مخصوص همان کاربر رو بگیره برای این که کارت راهت شه واست یک مثال می زنم:
    فکر کن نام من سیناست و هنگام ثبت نام نام کاربری خودم رو سینا می زارم
    هنگام ورود وقتی توی editbox مخصوص نام کاربری برای ورود سینا می نویسم و اگر رمز عبورم هم درست بود متغیر username برابر سینا بشه حالا وقتی من در قسمت ثبت آگهی می روم و ثبت می کنم باید این رو به دیتابیس بفرستی و بگویی که یک ردیف به دیتابیس اضافه شه و جلوی اسم من (سینا) تبلیغات من هم بنویسه رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    4 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی شنبه ۲۹ خرداد ۹۵ - ۱۷:۴۲:۲۸

    koorosh
    koorosh
    +15
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 20 ارسال

    سلام اساتید محترم

     

     

    یک برنامه طراحی کردم که نیازمند ثبت کاربر هستش و وقتی کاربر ورود میکنه توی برنامه یکداشبور یا همون پروفایل کاربری به برنامه ی اون اضافه بشه و اطلاعات شخصی که توی بخش عضویت وارد کرده بود توی پروفایلش نمایش داده بشه که میخوام توی پروفایل عکس یا آواتار کاربر بشه وارد کنه البته ناگفته نمونه کاربر هم باید بتونه بصورت میهمان وارد برنامه بشه با این تفاوت که دیگه داشبورد نداره

     

    لطفا لطفا لطفا کمکم کنید (برنامه آنلاینه)



    #2 ارسالی شنبه ۲۹ خرداد ۹۵ - ۲۲:۲۲:۵۳

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود

    شما با توجه به این سورس کد و php همراهش برنامه ای که گفتید رو می تونید به راحتی بنویسید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

    کافیه قسمتی دیگه اضافه کنید برای ارسال اطلاعات بیستر که داخل جدولی که داخل دیتابیس هست هم فیلد ها رو باید اضافه کنید

    سوال دیگه ای بود در خدمتم


    • koorosh این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #3 ارسالی شنبه ۲۹ خرداد ۹۵ - ۲۳:۲۱:۵۰

    koorosh
    koorosh
    +15
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 20 ارسال

     

    درود

    شما با توجه به این سورس کد و php همراهش برنامه ای که گفتید رو می تونید به راحتی بنویسید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

    کافیه قسمتی دیگه اضافه کنید برای ارسال اطلاعات بیستر که داخل جدولی که داخل دیتابیس هست هم فیلد ها رو باید اضافه کنید

    سوال دیگه ای بود در خدمتم

     

     

     

     

    داداش گلم دمت گرم خوبه ولی من در اصل صفحه عضویت و ورود رو طراحی کردم فقط منظورم اینه که مثل برنامه دیوار(اینو فقط به عنوان مثال گفتم) وقتی کاربر وارد برنامه میشه به عنوان میهمان هستش ولی به محض اینکه لاگین میکنه پروفایل یا یه صفحه داشبورد براش اضافه میشه توی برنامه که مثلا آگهی های ثبت شده از طرف اون توی برنامه علاقه مندی هایی که خودش انتخاب کرده یا اطلاعات کاربریش (مثل نام و شهر و چیزای دیگه) و....... به این داشبورد اضافه میشه که زمان ثبت نام خودش وارد کرده و وقتی آگهی  به برنامه اضافه میکنه میتونه از طریق برنامه رجوع کنه و ببینه که چی اضافه کردهو......... منظور من اینه حالا اگه میتونید کمکم کنید لطفا!!


    • H@mid.RS و viki0028 این پست را پسندیده است

    #4 ارسالی يكشنبه ۳۰ خرداد ۹۵ - ۰۳:۰۳:۲۳

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    متوجه منظورتون شدم

     

    اگه جای به مشکل خوردید می تونیم رفعش کنیم در غیر این صورت دوستانی که تمایل دارند می تونند با شما همکاری کنن و سورس کد رو کامل کنید با همدیگر

     موفق باشید


    • koorosh, salmana, Sina و 2 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #5 ارسالی يكشنبه ۳۰ خرداد ۹۵ - ۱۱:۴۴:۵۳   بهترین پاسخ

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    برای پاسخ به شما باید بگم شما باید وقتی لاگین درست بود (نام کاربری و رمز عبور درست بود)متغیر karbarha (هر اسمی می تونی بزاری ) برابر یک شه و توی قسمت داشبورد یک if می نویسی که اگر karbarha برابر یک بود بره دیتابیس مخصوص کاربر ها رو بگیره و برای هر کاربر رو که هنگام ثبت نام نام کاربری را پر کرده بره و همان را بگیره
    خب برای این کار شما باید یک متغیر به نام username بسازبد و از نوع char بکنی و بگویی که username برابر است با نام کاربری حالا شما باید در هنگام ثبت آگهی بگویی که این را در قسمت همان کاربر در ذیتابیس بریزه و هنگام دیدن آگهی بره از دیتابیس اگهی های مخصوص همان کاربر رو بگیره برای این که کارت راهت شه واست یک مثال می زنم:
    فکر کن نام من سیناست و هنگام ثبت نام نام کاربری خودم رو سینا می زارم
    هنگام ورود وقتی توی editbox مخصوص نام کاربری برای ورود سینا می نویسم و اگر رمز عبورم هم درست بود متغیر username برابر سینا بشه حالا وقتی من در قسمت ثبت آگهی می روم و ثبت می کنم باید این رو به دیتابیس بفرستی و بگویی که یک ردیف به دیتابیس اضافه شه و جلوی اسم من (سینا) تبلیغات من هم بنویسه
    • koorosh و salmana این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects