• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
  • 0
koorosh

تعیین نوع فرمت Edit Text در بیسیک فور اندروید

سوال

سلام اساتید

 

 

من یک فرم ثبت نام دارم توی برنامم که فیلدهایی زیادی داره برای ثبت نام توی برنامه حالا مشکل من اینجاست که چطور میشه نوع فرمت ادیت تکس رو تعییت کرد ینی در بخش فیلد موبایل اگه طرف مقابل توی فیلد چیزی به غیر از عدد و یا شماره موبایل نوشت خطا بده مثلا اگه حروف وارد کرد پیغام بده که اشتباس و قراره توی یکی از فیلدها قیمت کالا ثبت بشه اینممیخوام تعیین بشه که فرمت اون حتما بصورت عدد و اعشار باشه در غیر این صورت پیغام خطا بده و........

 

لطفا کمکم کنید برنامم آنلاینه اگکه قراره سمت سرورم کاری انجام بدم بازم بگید که اطلاحش کنم مرسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

 

نسخه تست شده

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	Try
    If EditText1.Text.SubString2(0,1)=0 Then
        Else
			EditText1.Text=""
            Msgbox("ابتدای رقم باید 0 باشد","خطا")
    End If
    
    If EditText1.Text.SubString2(1,2)=9 Then
        Else
			EditText1.Text="0"
            Msgbox("دومین رقم باید 9 باشد","خطا")
    End If    
    Catch
		End Try
End Sub

 

 

آقا دمت گررررررررررررررررررررررررم کار راه افتاد ایشالله به حق این روزهای عزیز هر چی از خدا میخوای بهت بده

پسند شده توسط H@mid.RS و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

 

 

داداش دمت گرم بدردم خود 

 

فقط یه سوال چطور میشه تعیین کرد که مثلا شماره از 09 شروع بشه ینی اگه طرف بجای 09 چیزی دیگه مثل 1 یا 3 یا هر چیزی دیگه اولش بذاره یک پیغام خطا بده و بگه که اشتباهه و تا فرمتشو درست ننویسه تایید نشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام اساتید

 

 

من یک فرم ثبت نام دارم توی برنامم که فیلدهایی زیادی داره برای ثبت نام توی برنامه حالا مشکل من اینجاست که چطور میشه نوع فرمت ادیت تکس رو تعییت کرد ینی در بخش فیلد موبایل اگه طرف مقابل توی فیلد چیزی به غیر از عدد و یا شماره موبایل نوشت خطا بده مثلا اگه حروف وارد کرد پیغام بده که اشتباس و قراره توی یکی از فیلدها قیمت کالا ثبت بشه اینممیخوام تعیین بشه که فرمت اون حتما بصورت عدد و اعشار باشه در غیر این صورت پیغام خطا بده و........

 

لطفا کمکم کنید برنامم آنلاینه اگکه قراره سمت سرورم کاری انجام بدم بازم بگید که اطلاحش کنم مرسی

 

 

نوع فرمت رو از طریق شکل پایین مشخص کن. برای شماره بزار number و برای حروف بزار text

 

Cdrdpture.PNG

 

 

 

 

داداش دمت گرم بدردم خود 

 

فقط یه سوال چطور میشه تعیین کرد که مثلا شماره از 09 شروع بشه ینی اگه طرف بجای 09 چیزی دیگه مثل 1 یا 3 یا هر چیزی دیگه اولش بذاره یک پیغام خطا بده و بگه که اشتباهه و تا فرمتشو درست ننویسه تایید نشه؟

 

فکر کنم هدف شما این هست که بخای حتما شماره وارده درست هم باشه. برای این منظور من یکجا دیدم ولی یادم نمیاد کجا دیدم و اسمش چی بود. اون دیگه آماده بود برای این کار

 

ولی شما ظاهرا میخای خودت درستش کنی. ولی خوب من بهت میگم الان

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	If EditText1.Text.SubString2(0,1)=0 Then
		Else
			Msgbox("ابتدای رقم باید 0 باشد","خطا")
	End If
	
	If EditText1.Text.SubString2(1,2)=9 Then
		Else
			Msgbox("دومین رقم باید 9 باشد","خطا")
	End If	
	
End Sub
پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

 

فکر کنم هدف شما این هست که بخای حتما شماره وارده درست هم باشه. برای این منظور من یکجا دیدم ولی یادم نمیاد کجا دیدم و اسمش چی بود. اون دیگه آماده بود برای این کار

 

ولی شما ظاهرا میخای خودت درستش کنی. ولی خوب من بهت میگم الان

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	If EditText1.Text.SubString2(0,1)=0 Then
		Else
			Msgbox("ابتدای رقم باید 0 باشد","خطا")
	End If
	
	If EditText1.Text.SubString2(1,2)=9 Then
		Else
			Msgbox("دومین رقم باید 9 باشد","خطا")
	End If	
	
End Sub

 داداش دمت گرم بابت راهنماییت قسمت اول رو انجام دادم و جواب داد فقط قسمت دوم رو که گفتید (منظورم اون سابی هست که باید برای ادیت تکس مینوشتیم ) رو درست متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی فدات

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سپاس 

 

با این کار هم دوباره عدد رو بعد از دادن خطا تایپ میکنه

 

داداش دمت گرم بدردم خود 

 

فقط یه سوال چطور میشه تعیین کرد که مثلا شماره از 09 شروع بشه ینی اگه طرف بجای 09 چیزی دیگه مثل 1 یا 3 یا هر چیزی دیگه اولش بذاره یک پیغام خطا بده و بگه که اشتباهه و تا فرمتشو درست ننویسه تایید نشه؟

 

 

 

 

 

نسخه تست شده

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	Try
    If EditText1.Text.SubString2(0,1)=0 Then
        Else
			EditText1.Text=""
            Msgbox("ابتدای رقم باید 0 باشد","خطا")
    End If
    
    If EditText1.Text.SubString2(1,2)=9 Then
        Else
			EditText1.Text="0"
            Msgbox("دومین رقم باید 9 باشد","خطا")
    End If    
    Catch
		End Try
End Sub
پسند شده توسط H@mid.RS، Sina و koorosh

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 داداش دمت گرم بابت راهنماییت قسمت اول رو انجام دادم و جواب داد فقط قسمت دوم رو که گفتید (منظورم اون سابی هست که باید برای ادیت تکس مینوشتیم ) رو درست متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی فدات

 

آره دیگه. توی ساب چنجش میاییم هر لحظه چک میکنیم

پسند شده توسط Sina و H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
	If EditText1.Text.SubString2(0,1)=0 Then
		Else
			Msgbox("ابتدای رقم باید 0 باشد","خطا")
	End If
	
	If EditText1.Text.SubString2(1,2)=9 Then
		Else
			Msgbox("دومین رقم باید 9 باشد","خطا")
	End If	
	
End Sub

 

 

داداش دمت گرم این کد تقریبا درسته ولی یه مشکلی داشت که کد صحیح رو میذارم که اصلاح کنی و اگه نیازت شد استفاده کنی چون خودم جواب گرفتم و توی همین تاپیک یکی از کاربرای گل این کد رو داد 

 

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)

   

 Try (این قسمت اضافه شده)

 

If EditText1.Text.SubString2(0,1)=0 Then

Else

            EditText1.Text=""

Msgbox("ابتدای رقم باید 0 باشد","خطا")

End If

If EditText1.Text.SubString2(1,2)=9 Then

Else

            EditText1.Text="0"

Msgbox("دومین رقم باید 9 باشد","خطا")

End If

 

 

Catch(این قسمت هم اضافه کن)

 

        End Try (اینم بذار تو کد)

 

 

End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

داداش دمت گرم این کد تقریبا درسته ولی یه مشکلی داشت که کد صحیح رو میذارم که اصلاح کنی و اگه نیازت شد استفاده کنی چون خودم جواب گرفتم و توی همین تاپیک یکی از کاربرای گل این کد رو داد 

 

آغا کوروش گیچ هستیا . اون کد اصلاح شده رو ببین کی داده. اون من خودم بودم که . خخخخخخخ

 

یعنی کد بدون تست(که یخورده ایراد داشت) رو من دادم

 

کد اصلاح و تست شده رو بازم من دادم

 

 

الله یارت

پسند شده توسط Sina، H@mid.RS و koorosh

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آغا کوروش گیچ هستیا . اون کد اصلاح شده رو ببین کی داده. اون من خودم بودم که . خخخخخخخ

 

یعنی کد بدون تست(که یخورده ایراد داشت) رو من دادم

 

کد اصلاح و تست شده رو بازم من دادم

 

 

الله یارت

 

 

داداش گلم شرمنده اصلا گیج شدم حس کردم یکی دیگه از کاربراس گفتم بدم بهش که اون بنده خدا هم کارش راه بیوفته مثل من اواره انجمن های برنامه نویسی نشه خخخخخخخخخ

 

بازم دمت گرم

پسند شده توسط salmana و H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php
    • توسط hocein
      جدیدترین نسخه نرم افزار Basic4Android را با لینک مستقیم از این پست دانلود کنید. در این نسخه تغییرات زیادی انجام شده است که در ادامه به بررسی این قابلیت ها می پردازیم.
      اضافه شدن استفاده شکلک و عکس و متن های طولانی در (تایتل ، توست مسیج ، مسیج باکس و ….).
      CharSequence as internal type. Allows showing rich text in many places such as: Labels, toast messages, dialogs, ListView and others. • استفاده از متد multoDex در سرویس ها و اکتیویتی ها ، ماژول ها.
      Support for MultiDex - With MultiDex enabled there is no limit to the number of methods or fields. This issue is important for large projects that reference many third party libraries. کارایی : رفع باگ های کدنویسی نرم افزار Basic4Android ؛ افزایش پردازش کار ها و متد ها
      'main module #MultiDex: True • کتابخانه OkHttp اپدیت شد و چندین باگ فیکس شد ، نسخه انتشار داده شده : 3.50
      OkHttp updated and is now based on OkHttp v3.50. •  استفاده از چندین دیوایس از طریق B4A-Bridge و وصل شدن مولتی به دیوایس ها.
      Many improvements to B4A-Bridge: کارایی : رفع مشکلات نرم افزار Basic4Android در گوشی مختلف برای تست قبل انتشار
      Auto discovery - Devices running B4A-Bridge are discovered automatically and are listed in the devices list with their names. Logs - The logs implementation was rewritten. Logs reading with B4A-Bridge is more stable and it is also possible to read the unfiltered logs (limited to the running process). #BridgeLogger attribute - When set to true, logs will be available in release mode as well as debug mode. Landscape layout. Download progress bar. File Explorer menu shortcut. • استفاده از کلید F7 برای پیدا کردن تمامی ریفرنس ها یا کال ساب ها.
      Find all references (F7) finds references in layout files and CallSub methods. • اضافه شدن دو ساب زیر به ساب اصلی TypeFace.
      Typeface.FONTAWESOME / MATERIALICONS constants. کارایی : استفاده مستقیم فونت ایکنی و ایکن های متریال در کدنویسی که دیگه نیازی نیست Resource به برنامه اضافه کنه برای ایکن ها.
       
      • اضافه شدن هیلتر سرچ برای ایکن ها و ایکن های متریال که قبلا در بیسیک فور اندروید به قسمت دیزاین اضافه شد.
      Icon picker - Filter field and icons tool tips:  
       
      • اضافه شدنCallSubUtils در قالب یک کتابخانه برای بیسیک فور اندروید.
      CallSubUtils is included as a library. • منو جدیدی ایجاد شده برای برای اجراء رویداد ها و تغییر ان برای جلوگیری از Force Close شدن برنامه. (اجرا متد (رویداد کلیک) برای مشکلات به وجود اماده)
      Menu click event implementation changed to avoid issues with modal dialogs. • انتشار و اشکال زدایی علامت تلفیقی (symbol) در ویرایشگر و در دیزاین اسکریپت پشتیبانی می شوند.
      Release and Debug compilation symbols are supported in the manifest editor and designer script. • دیتا و دیتابیس برنامه در فایل zip ذخیره سازی میشود و محفوظ است برای برنامه.
      Export as zip keeps the original dates. کارایی : خروجی گرفتن اطلاعات و دیتا های برنامه در قالب فایل zip
      و همچنین در پیرو تغییرات بالا ، برخی باگ ها فیکس شدن که اطلاعاتی در مورد انها در سایت مرجع نگذاشته شده.
      Other minor improvements and bug fixes. • همچین در پیرو نسخه 6.8 نرم افزار Basic4Android برای اجرا برنامه بر روی گوشی خودتون از طریق B4A-BRIDGe باید نسخه جدید که امروز خروجی داده شد رو استفاده کنید
      نسخه انتشار داده b4a-bridge 2.3 میباشد در انتهای پست می تونید دانلود کنید
      Make sure to update to B4A–Bridge v2.30+
      دانلود بیسیک 6.80
      دانلود کرک
      اگر کرک بالا جواب نداد از فایل کرک پیوست استفاده کنید.
      License & DLL.zip
      دانلود bridge
    • توسط mojcom
      سلام - کسی میدونه چیکار میشه کرد که در زمانی که صفحه گوشی خاموشه و گوشی در حالت sleep هست در اون زمان هم کدی که داخل سرویسمون برای یادآور گذاشتیم اجرا بشه.
      حدود 3 ماه دنبال این موضوع میگردم هنوز پیدا نکردم - زمانی که صفحه گوشی روشنه مشکلی نیست یادآور اجرا میشه و آلارمم پخش میشه اما وقتی صفحه خاموشه صدای آلارم پخش نمیشه .
      لطفا کسی اگه میدونه کمک کنه