• 0
koorosh

رفرش صفحه با اسکرول کردن و بارگذاری مولتی پنلها(دیتابیس آنلاین)

سوال

درود  دوستان...


 


من برنامم 4 تا تب داره که توی یکیش(تب اول و اصلیم) مولتی پنل به صورت آنلاین لود میشه حالا هر وقت اطلاعات جدیدی ثبت میکنم باید حتما از برنامه خارج بشم و دویاره وارد بشم که مطالب جدید بارگذاری شده باشه .......


حالا میخوام بدونم کسی سورسی چیزی نداره که مثلا مثل برنامه بازار یا دیوار وقتی اسکرول میکنیم به سمت پایین رفرش بشه  و اطلاعات آپلود بشه یا اینکه یه دکمه براش تعریف کنیم که هر وقت زدیم رفرش بشه ..؟


 


پیشاپیش از کمکتون ممونم.


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

 

درود  دوستان...

 

من برنامم 4 تا تب داره که توی یکیش(تب اول و اصلیم) مولتی پنل به صورت آنلاین لود میشه حالا هر وقت اطلاعات جدیدی ثبت میکنم باید حتما از برنامه خارج بشم و دویاره وارد بشم که مطالب جدید بارگذاری شده باشه .......

حالا میخوام بدونم کسی سورسی چیزی نداره که مثلا مثل برنامه بازار یا دیوار وقتی اسکرول میکنیم به سمت پایین رفرش بشه  و اطلاعات آپلود بشه یا اینکه یه دکمه براش تعریف کنیم که هر وقت زدیم رفرش بشه ..؟

 

پیشاپیش از کمکتون ممونم.

 

 

با سلام 

 

واسه اینکار یه راه هست ک من میدونم شما باید اول مثلا 10 تا رکورد اول رو به وسیله offset از دیتا بیس بگیرید

بعد توی تابع ScrollChanged   سکرولتون بیاید و ادامه اطلاعات رو 10 تا 10 تا از دیتا بیس بگیرید و اضافه کنید اینجوری هربار هم اطلاعات به دیتا بیستون اضافه بشه 

با رسیدن به اخر اسکرول اپدیت میشه

salmana و Jahan Ara پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

درود  دوستان...

 

من برنامم 4 تا تب داره که توی یکیش(تب اول و اصلیم) مولتی پنل به صورت آنلاین لود میشه حالا هر وقت اطلاعات جدیدی ثبت میکنم باید حتما از برنامه خارج بشم و دویاره وارد بشم که مطالب جدید بارگذاری شده باشه .......

حالا میخوام بدونم کسی سورسی چیزی نداره که مثلا مثل برنامه بازار یا دیوار وقتی اسکرول میکنیم به سمت پایین رفرش بشه  و اطلاعات آپلود بشه یا اینکه یه دکمه براش تعریف کنیم که هر وقت زدیم رفرش بشه ..؟

 

پیشاپیش از کمکتون ممونم.

 

 

کد پایین همون کاری را میخای میکنه یعنی انگار از اکتیویتی خارج شدی و دوباره برگشتی . این کد برای خیلی جاها کاربرد داره.

دیدی خیلی از برنامه ها, تنظیمات و اینجور چیزا میزارن و بعد پیغام میدن برای اعمال این کار باید از برنامه خارج بشین.خیلیهاش اگر کد پایین بزارن مشکلشون حل میشه و کارشان را حرفه ای نگه میداره

Activity_Create(False)
Sina و demon_da پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

کد پایین همون کاری را میخای میکنه یعنی انگار از اکتیویتی خارج شدی و دوباره برگشتی . این کد برای خیلی جاها کاربرد داره.

دیدی خیلی از برنامه ها, تنظیمات و اینجور چیزا میزارن و بعد پیغام میدن برای اعمال این کار باید از برنامه خارج بشین.خیلیهاش اگر کد پایین بزارن مشکلشون حل میشه و کارشان را حرفه ای نگه میداره

Activity_Create(False)

 

 

 شما خودتون جواب گرفتید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یعنی چی ؟

فقط کافیه کد های مثال رو تغییر بدید کار تمام می شود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یعنی چی ؟

فقط کافیه کد های مثال رو تغییر بدید کار تمام می شود

 

منظورم اینه که شما خودتونم انجام دادید و جواب گرفتید ینی با اروری چیزی برخورد نکردید کدهاش درست اجرا شد؟

 

فقط همین نیم خط کد رو باید بنویسم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

منظورم اینه که شما خودتونم انجام دادید و جواب گرفتید ینی با اروری چیزی برخورد نکردید کدهاش درست اجرا شد؟

 

فقط همین نیم خط کد رو باید بنویسم؟

 

 

این کد کاری میکنه که دوباره از نو اکتیویتی فراخانی بشه و نیاز نباشه از اکتیویتی خارج بشیم و دوباره بازگردیم(در مورد کار شما که تست نکردم و امیدوارم جواب بگیری)

امیدوارم جواب بگیرین

Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

دوست عزیز دوستمون در ابتدا درست گفتن خدمتتون.

شما باید از OffSet بهره ببرید.

 

تحقیق کنید و هی سوال مپرسید

موفق تر باشید

salmana پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

کد پایین همون کاری را میخای میکنه یعنی انگار از اکتیویتی خارج شدی و دوباره برگشتی . این کد برای خیلی جاها کاربرد داره.

دیدی خیلی از برنامه ها, تنظیمات و اینجور چیزا میزارن و بعد پیغام میدن برای اعمال این کار باید از برنامه خارج بشین.خیلیهاش اگر کد پایین بزارن مشکلشون حل میشه و کارشان را حرفه ای نگه میداره

Activity_Create(False)

 

این کد اصلا منطقی نیست جواب میده ولی راه حل درست نیس

 

کار درست اینه که از offset  استفاده کرد حالا چرا؟؟؟

 

مثلا تو یه دیتا بیس 10 هزارتا رکورد داری خب نمیشه که همش رو با هم گرفت اینکار هم زمان هم حجم بالایی میبره مثل برنامه های پیامکی انلاین

 

باید بیاید و 10 تا 10 تا یا 20 تا 20 تا لود کنید

 

این کدی که شما گفتید نه تنها راح حل درست نیس بلکه میاد دیتا بیس رو از اول دانلود میکنه 

 

مزیت استفاده از offset  نسیت به رفرش با پاییین کشیدن و لود کردن هم در اینه که دیگه نیاز نیس بیاید اول لیست نمیشه که هربار میخوای رفرش کنی بیای اول لیست 

 

ولی استفاده از افست هر بار دیتا جدید رو به آخر لیست اضاف میکنه 

 

حالا اگه بخواید دیتا رو به اول لیست اضاف کنید باید دیتا بیس رو برعکس بخونید

salmana پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این کد اصلا منطقی نیست جواب میده ولی راه حل درست نیس

...

 

100 درصد دوست عزیز

 

ایشون دو تا حرف نامرتبط با هم زدن یکیش  گفتن :

هر وقت اطلاعات جدیدی ثبت میکنم باید حتما از برنامه خارج بشم و دویاره وارد بشم که مطالب جدید بارگذاری شده باشه 

در جواب این من کد کریت فالس دادم

 

جمله بعدیش:

 وقتی اسکرول میکنیم به سمت پایین رفرش بشه

در این موردش کد شما کاملا صحیحه

m007moh و Sina پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری