• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

42 ارسال در این موضوع قرار دارد

If CheckFullVersion = True Then
"کدهای مربوط به ارتقای برنامه"
Else
"کدهای مربوط به دموی برنامه"
end if

Sub CheckFullVersion() As Boolean
	 Read_IsFullVersion
End Sub 

Sub Save_IsFullVaserion(bStatus As string )
	CallSub2( "sub name ", bstatus)
	
End Sub 

Sub Read_IsFullVersion() As Boolean 
		 if Result = true then		

rv = true

		End If 
	Else
		"saveisfullversion("false)
	End If 
	
	Return RV 
End Sub 
پسند شده توسط H4N90V3R، H@mid.RS، karbar و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما اگر ۲ تا یورز داری باید طبق مقررات بن شی

نه که مشکله شما الان مطرح شده وصبر کنید تا رسیدگی بشه

 

منظور شما رو متوجه نشدم؟ من تازه اینجا عضو شدم

پسند شده توسط طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
If CheckFullVersion = True Then
"کدهای مربوط به ارتقای برنامه"
Else
"کدهای مربوط به دموی برنامه"
end if

Sub CheckFullVersion() As Boolean
	 Read_IsFullVersion
End Sub 

Sub Save_IsFullVaserion(bStatus As string )
	CallSub2( "sub name ", bstatus)
	
End Sub 

Sub Read_IsFullVersion() As Boolean 
		 if Result = true then		

rv = true

		End If 
	Else
		"saveisfullversion("false)
	End If 
	
	Return RV 
End Sub 

 

ممنون از پاسختون فقط اینکه Result رو چی باید تعریف کنم؟

پسند شده توسط طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستانی که درخواست سورس کد کردن ایمیلی که باهاش پرداخت کردن رو بذارن روی تنظیمات کاربریشون تا سورس ها براتون ارسال بشه


 


موفق باشید.


پسند شده توسط H4N90V3R، طاها الیاس زاده و karbar

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

دوستانی که درخواست سورس کد کردن ایمیلی که باهاش پرداخت کردن رو بذارن روی تنظیمات کاربریشون تا سورس ها براتون ارسال بشه

 

موفق باشید.

 

 

ممنون از شما.. لطف کنید زودتر بفرستید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

من دیشب تین سورس و خریدم و طبق سورس کار کردم اما الان برنامه رو باز میکنم ارور میده :(

دیباگ هم میکنم به این خط گیر میده

oBillingManager.Initialize("BillingManager", key)

لطفا سرع کمک کنین خیلی فوریه کارم :(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیرو جواب دوستمون آقای 6762jey

 

 

 

شما فقط کافیه یه دکمه ترکیبی ctrl + f رو تو پروژه تون بزنید و 50 رو توش وارد کنی 2 قسمت ظاهر میشه کافیه دو قسمت رو به هر تعداد سکه میخوای عوض کنی مثلا 200

If Get_Gas = 50 Then
Label_MSG.Text = "برنامه شما نسخه کامل می باشد."
Else
oBillingManager.RequestPayment(SKU_PREMIUM, "inapp", "Basic4x.ir")
End If

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 


Save_Gas( Get_Gas + 50 ) 

با سپاس 

 

سوالی بود در خدمتم

این طوری نمیشه فهمید .

لطفا سورس قرار بدید ! خیلی سورس پیچیده اس 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این طوری نمیشه فهمید .

لطفا سورس قرار بدید ! خیلی سورس پیچیده اس 

درود بر تو

سید خیلی عالی گفتن و چیز زیاد سختی هم نیست

ایمیل پرداخت رو لطف کنید

همون طور که سیدم گفتن اصلا پیچیدگی نداره

همه چیز در کدها توضیح داده شده

پسند شده توسط طاها الیاس زاده و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

درود بر تو

سید خیلی عالی گفتن و چیز زیاد سختی هم نیست

ایمیل پرداخت رو لطف کنید

همون طور که سیدم گفتن اصلا پیچیدگی نداره

همه چیز در کدها توضیح داده شده

 

 کجا بفرستم ؟ 

میتونین بیاید داخل حساب و تاریخچه خرید رو ببینید. 

ضمنا عجله دارم و نمیتونم پشت سر هم کد ها رو امتحان کنم میخوام سریع برنامه رو بفرستم واسه همین کد دقیق میخوام !

 

ضمنا کتابخونه Activaty manger رو هم پیوست کنید

پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سوال رو جواب نمی دید لااقل کتابخونه رو بفغرستید

دوست عزیز شما دقت کنید و سوال شما کاملا جواب داده شده توسط سید و جواب دیگه ای نداره

 

کتابخانه پیوست شد.

ActivityManager.zip

پسند شده توسط طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

دوست عزیز شما دقت کنید و سوال شما کاملا جواب داده شده توسط سید و جواب دیگه ای نداره

 

کتابخانه پیوست شد.

 

کد هایی که آقا اسماعیل گفتن مال ارتقا برنامه اس !

من گفتم میخوام چند تا پکیج سکه باشه 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد هایی که آقا اسماعیل گفتن مال ارتقا برنامه اس !

من گفتم میخوام چند تا پکیج سکه باشه 

 

دوست عزیز براتون کد ها رو جدا نوشتم

یعنی بخش خرید سکه یک اکتویتی و بخش ارتقا یک اکتویتی دیگر

سورس برای شما خصوصی ارسال شد

 

برای خرید بسته های دیگه مثلا 100 یا 200 یا ...

شما اول باید طبق آموزشی که داخل پروژه هست برید جلو و چند بسته سکه ایجاد کنید از داخل پنل بازار

 

حالا نیازه که ما از داخل برنامه به این بسته ها هدایت بشیم برا پرداخت

کافیه باتن مثلا 500 سکه اضافه کنید به برنامه

بعد داخل این باتن کد خرید اون بسته سکه که داخل پنل بازار ایجاد کردید رو بذارید مثل زیر :

Sub StartBuy500Gas() 
	If Get_Gas = 1000 Then
		ToastMessageShow("جعبه سکه های شما پر است",True)	
	Else
		oBillingManager.RequestPayment(SKE_500, "inapp", "Basic4x.ir")
	End If
End Sub

بعد از پرداخت موفق به ساب پرداخت موفق میره و داخل اون پرداخت موفق میایم تعریف میکنیم که چند تا سکه اضافه میشه با کد زیر :

		ToastMessageShow("خرید با موفقیت انجام شده" , True)
		If Product.ProductId = SKE_500 Then
			oBillingManager.ConsumeProduct(Product)
		End If

و به همین ترتیب میری ادامه...

سورس کد رو ببینی متوجه میشی

در صورتی که متوجه نشدی بگید تا سورس رو براتون ارتقا بدم

موفق باشی

پسند شده توسط Sina و mr.edris

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همه.

من سورس رو خریداری کردم،اما چرا اجرا نمیشه؟!

از برنامه میاد برون و به این خط،گیر میده:

 

درضمن،اگر فیلم آموزشی میذاشتید،خیلی بهتر از هم این پروژه نمونه بود،و هم بهتر از اون پی دی افه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS

       
       
       
       
       
       
       
      همون طور که می دونید سمت سرور کد های ارسالی به سرور انلان می باشد
       
       
      ما می تونیم برنامه های فوق العاده پیشرفته با سمت سرور بسازیم
       
       
      ازجمله برنامه ها با دیتای انلاین و بازی های دارای مرحله ای که با وارد کردن اطلاعات به داخل برنامه بارگذاری می شوند
       
       
       
       
       
      ی سورس همراه با کد های PHP رو براتون قرار دادم تا با کار باهاشون بتونید بیشتر اشنا بشید
       
       
       
       
       
      البته دوست خوبم حسین با کد های PHP آشنایت بیشتری داره و حتما این بحث رو ادامه میدیم
       
       
      قابلیت های پروژه پیش رو :
       
       
      1-ثبت نام کاربر
       
       
      2-ورود
       
       
      3-مدیریت یا بارگذاری افرادی که ثبت نام کرده اند
       
       
      4-تغییر پسورد و ریست
       
       
      5-فراموشی پسورد
       
       
      و چیز های دیگر...
       
       
       
       
       
       
       
       
      هر گونه سوالی در مورد سورس یا کد های PHP داشتید مطرح کنید
       
       
       
       
       
      با ارزوی پیشرفت روز افزون
       
       
       
       
       

       
       
       
       
       
       
      Samte Server V 4 (Www.Basic4x.IR).zip
    • توسط mreza
      سلام
      ممنون میشم این کتابخونه رو از github برام رپ کنید. خییییییییییلی برام حیاتیه
      https://github.com/LukeDeighton/WheelView?utm_source=android-arsenal.com&utm_medium=referral&utm_campaign=780
    • توسط H@mid.RS
      6.80 full