• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
H4N90V3R

TabLayout

سوال

سلام

میخوام توی این تم هر تب یه لی اوت رو نمایش بده

باید چکار کنم

 

Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

دوست عزیز دقت کن توی حلقه ای که سه تا پنل رو انتصاب میده به تب ها میتونی لایوت لود کنی

For i = 0 To 2
		Dim p As Panel
		
		p.Initialize("")
		p.Color = Colors.RGB(Rnd(0,256), Rnd(0,256), Rnd(0,256))
		
		'Don't add a title here
		PC.AddPage(p, "")
	Next

داخل کد بالا بجای

	p.Color = Colors.RGB(Rnd(0,256), Rnd(0,256), Rnd(0,256))

باید کد زیر رو بذاری

p.LoadLayout("layoutname")

البته دقت کن واسه این که هر تب لایوت جدا داشته باشه باید از حلقه خارجش کنی و سه بار کد رو بنویسی

پسند شده توسط salmana و H4N90V3R

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

l

 

دوست عزیز دقت کن توی حلقه ای که سه تا پنل رو انتصاب میده به تب ها میتونی لایوت لود کنی

For i = 0 To 2
		Dim p As Panel
		
		p.Initialize("")
		p.Color = Colors.RGB(Rnd(0,256), Rnd(0,256), Rnd(0,256))
		
		'Don't add a title here
		PC.AddPage(p, "")
	Next

داخل کد بالا بجای

	p.Color = Colors.RGB(Rnd(0,256), Rnd(0,256), Rnd(0,256))

باید کد زیر رو بذاری

p.LoadLayout("layoutname")

البته دقت کن واسه این که هر تب لایوت جدا داشته باشه باید از حلقه خارجش کنی و سه بار کد رو بنویسی

ممنون این مشکل حل شد

یه چیز دیگه , میخوام فونت رو عوض کنم کد زیر رو میزنم زمانی که  برنامه رو اجرا میکنم بدون هیچ خطایی از برنامه خارج میشه

	ToolBar.Title = Typeface.LoadFromAssets("iransans-ultralight-app.ttf")

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ToolBar.Title یه رشته رو میگیره که همون عنوان تب هستش و باید عنوان رو بنویسی .تا اونجا که من میدونم نمیشه فونتش رو عوض کرد.

تو داری یه مقدار که غیر رشته هست رو انتصاب میکنی پس خطا میگیره .

پسند شده توسط H4N90V3R و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

از حلقه درمیارم لود لی اوت رو هم میزنم اجرا نمیشه برنامه میشه سورس شو بزارید

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری