• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند

7 ارسال در این موضوع قرار دارد

درود خدمت دوستان


شما می تونید با سورس کدی که براتون قرار دادم ی پیانو با تنظیمات فوق العاده زیاد بسازید


 


صدا ها رو تغییر بدید و ی ساز بندری بسازید :dance2::DD: 


شات :


post-1-0-40686500-1467459108_thumb.jpg


 


کتابخانه مورد نیاز Gestures1.2


در صورت نیاز در بخش در خواست ها درخواست دهید


سورس کد پیوست شد


Piano (Www.Basic4X.IR).zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سپاس

 

مجتبی عزیز سورس رو اجرا میکنیم وای کلید ها عمل نمیکنه

 

هم در شبیه ساز تست شد هو در گوشی سامسونگ گرند نئو 2 , s6

 

سید نسخه کتابخانه 1.2 هست ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام لطفا بگید

چطوری کلید اضافی کنم

درود دوست عزیز

شما پنل جدید به دیزاین اضافه کنید

صدای اون پنل رو به پوشه newsound اضافه کنید

کد پخش کننده مدیا رو یکی اضافه کنید به صورت زیر که در Process_Globals تعریف شده

Sub Process_Globals
	 Dim piano_mp(13) As MediaPlayer
End Sub

و پنل جدیدتونو هم باید اضافه کنید

سورس رو هم ببینید می تونید به راحتی برید جلو و به همه چیز یک عدد اضافه کنید

بعد اضافه کردن اگه به مشکلی بر خوردید بگید تا بررسی بشه

 

موفق باشی

پسند شده توسط طاها الیاس زاده و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من میخوام تعدادی کلید اضافه کنم و طبق گفته شما هم رفتم جلو اما اصلا نمیشه
تعداد کلید هارو زیاد کردم و پنل هارو هم تعریف کردم همه چیز درسته منتها وقتی یه کلیدی رو لمس میکنم یکی دیگه بصدا در میاد
چند روزه درگیرشم خسته شدم خدایی
میشه یه توضیحی بدید دقیق کجای کارم اشکال داره؟

 

کسی نیست یه زحمتی بکشه مشکل بنده رو حل کنه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام و درورد.
      دوستان،به نظرتون مشکل این کدها چی هستن که در آخر لاگ نمیده:
      Sub Globals Dim web_extras As WebViewExtras Private WebView_test As WebView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") WebView_test.Initialize("web_view") web_extras.addJavascriptInterface(WebView_test,"zedoxi") web_extras.addWebChromeClient(WebView_test,"") WebView_test.LoadUrl("http://www.time.ir") ProgressDialogShow("لطفا صبر کنید...") End Sub Sub web_view_PageFinished (Url As String) ProgressDialogHide web_extras.executeJavascript(WebView_test,"zedoxi.CallSub('zedoxi_done',true,document.getElementById('ctl00_cphTop_Sampa_Web_View_TimeUI_ShowDate00cphTop_3409_lblShamsiTitle').innerText") End Sub Sub zedoxi_done (str As String) Log(str) End Sub خطای خاصی هم نمیده.
      اما جواب هم نمیده!!
    • توسط milad4047
      سلام به همه دوستان
      تو بیسیک کدی هست که با استفاده از اون نذاریم کاربر از محتوای اپ  و خوده اپ اسکرین شات بگیره ؟؟
       
       
      با تشکر
    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php