• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند

46 ارسال در این موضوع قرار دارد

درود


خوب با برای این که یک برنامه با طراحی متریال داشته باشیم نیاز داریم یک منو متریال هم داشته باشیم که به برنامه زیبایی چند برابر بده


 


سورس کدی که براتون آماده کردم باهاش می تونید منو متریال ایجاد کنید توسط کتابخانه MSMaterialDrawer


 


شات از منو :


matrial_menu.gif


 


پوشه appcompat.zip رو داخل درایو بریزید و مثل من لینک پوشه ها رو به اکتیویتی main اضافه کنید


محتویات MSMaterialDrawer lib.zip داخلش کتابخانه هست به محل کتابخانه های بیسیک فور اندروید بریزید


و پوشه MaterialDrawer.zip پوشه سورس هست که می تونید با شخصی ساز کردنش ی منو زیبا برای خودتون طراحی کنید


 


هر گونه سوال در این مورد بود بپرسید تا راهنمایینون کنیم موفق باشید.


appcompat.zip

MaterialDrawer.zip

MSMaterialDrawer lib.zip

پسند شده توسط miling، dostmobile، ali.1020 و 9 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اقای حسین زاده من یک سوال دارم

1_ایا این منو با rotate گوشی وpull to refresh  میخونه

سلام و درود

هیچ مشکلی پیش نمیاد

همینطور که در این حالت می بینید بعد چرخش صفحه هم به گوشه سمت راست میره و عمکردشم همینجوری باقی می مونه

پسند شده توسط mostafa.kasiri، طاها الیاس زاده و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اقای حسین زاده من الان یک مشکل دارم فایل هام در داخل درایو دی هست و اینطوری ادرس دادم

	#AdditionalRes:	D:\appcompat\res,android.support.v7.appcompat
	#AdditionalRes: D:\md-app\res
	#AdditionalRes: D:\md-lib\res

اما ایراد می گیره؟؟؟؟؟؟؟

B4A version: 6.00
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.16s)
Compiling layouts code.    (0.05s)
Organizing libraries.    (0.01s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar 
پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

با سلام

اقای حسین زاده من الان یک مشکل دارم فایل هام در داخل درایو دی هست و اینطوری ادرس دادم

	#AdditionalRes:	D:\appcompat\res,android.support.v7.appcompat
	#AdditionalRes: D:\md-app\res
	#AdditionalRes: D:\md-lib\res

اما ایراد می گیره؟؟؟؟؟؟؟

B4A version: 6.00
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.16s)
Compiling layouts code.    (0.05s)
Organizing libraries.    (0.01s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar 

ظاهران ادرس دهی مشکل داره

d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar

بعد res رو نگا کنین

اونجا رو چک بکنین ببنین شاید یه قسمت ادرس دهی مشکل داره باشه وگرن باید "\" میزد آخرش

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

ببخشید من متوجه نشدم الان باید چی کار کنم؟؟

ببین برادر اگه بعد ران گرفتن این خطا رو میده

B4A version: 6.00
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.16s)
Compiling layouts code.    (0.05s)
Organizing libraries.    (0.01s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar 

اگه به خط آخر دقت کنی بعد res علامت اسلش برعکس شده

میگم شما یه چک بکن ببین این چرا اینجوری شده شاید آدرس دهیتون مشکل داره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام بنده هم همین مشکل رو دارم وهمون پوشه اپ کمپات روتوی سکتاپ ریختم وادرس دهی کهرد به صورت زیر:

	#AdditionalRes:	C:\Users\iavad\Desktop\appcompat\res, android.support.v7.appcompat
	#AdditionalRes: C:\Users\iavad\Desktop\md-app\res
	#AdditionalRes: C:\Users\iavad\Desktop\md-lib\res

ولی ارور میده ماشاا... بیش ازحکه فکرکنم تا1000تا خط کدارور هست!این هم چندتااز ارور هاش.

c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:8: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:colorAccent'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:6: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:colorPrimary'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:7: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:colorPrimaryDark'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:13: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:statusBarColor'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:12: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:windowDrawsSystemBarBackgrounds'.

یکی به دادم برسه شاید باخودتون بگید حتما آدرس دهیم اشتباه آخه این سه پوشه که اپ کمپات و...رو توی درایوهای دیگه هم تست کردم ولی تاثیری نداشت.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان این سورس کدی که همراه کتابخانه گذاشتم اصلا نیازی به کتابخانه های طراحی متریال نداره


1- شما کافیه فایل android-support-v7-appcompat.jar  رو داخل پوشه کتابخانه های بیسیک فور اندروید بریزید


2- فایل های پوشه appcompat رو در روت درایو c بریزید و ادرس دهی رو همون طور که من در سورس قرار دادم شما هم قرار بدید


3- شما باید پلتفرم و فایل Android.Jar که داخل کانفیگ پچ انتخاب کردید از api 21 به بالا باشه


4- نسخه build-tools هم از 21 به بالا باشه


 


شما کارهای بالا رو انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد


 


اگه این کارهارو انجام دادید و در صورت بروز مشکل اطلاع دهید


پسند شده توسط Seyed Ali و nasim

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

api 21  مال اندروید 5 یعنی  کسایی که موبایلاشون پایین تره از اندروید 5 هست اجرا نمیشه؟؟؟؟  این که فاجعس ؟؟ بعد چرا من سبز می نویسم؟؟

سلام نخیر روی اندروید 2.3 هم اجرا میشهنگران نباشین

میشه از اروری که میده براتون یه عکس بذارین؟ایجوری که نمیشه تشخیص داد مشکلش از چیه

پسند شده توسط H@mid.RS و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال

اگه بخوایم از بالا 30%y بیاد پایین چ کنیم؟

رویدادی بنام تاپ نداره

مانند اپارات

پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوشه Resource نداره؟

ایکون ها رو نشون نمیده

 

 

ایکون ها به صورت فونت هستن و نیازی به ریسورس نداره

برای رفع این مشکل در حالت Release برنامه رو کامپایلر کنید تا ایکون ها مشاهده بشه

پسند شده توسط ali.1020، H4N90V3R و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال

اگه بخوایم از بالا 30%y بیاد پایین چ کنیم؟

رویدادی بنام تاپ نداره

مانند اپارات

 

شات از منوی اپارات قرار بدید و بکید می خواید چه کاری انجام بدید تا راهنمایی کنیم

پسند شده توسط H4N90V3R و ali.1020

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

شات از منوی اپارات قرار بدید و بکید می خواید چه کاری انجام بدید تا راهنمایی کنیم

 

Screenshot_2016_07_21_14_51_47.png

ممنون

آیا میشه عرضش رو هم کمتر کرد؟

پسند شده توسط nasim

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش قبلی(مربوط به آیکن فونت بود) حذف گردید

آموزش تغییر دادن آیکن در MsMaterialDrawer:

لینک آموزش تصویری

لینک سورس

پسند شده توسط H@mid.RS و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php
    • توسط mahdirad
      سلام خدمت همه دوستان
      بنده مشکلی در متریال دارم که یک هفتس پاسخی دریافت نکردم
      ارور در همه پروژه ها هست
      فقط از کتابخانه اپ کامپت استفاده میکنم نسخه 3.3
      نسخه های دیگه از اپ کامپت هم تست کردم باز هم همین مشکل بود
      عکس ارور هم پیوست کردم

    • توسط hocein
      جدیدترین نسخه نرم افزار Basic4Android را با لینک مستقیم از این پست دانلود کنید. در این نسخه تغییرات زیادی انجام شده است که در ادامه به بررسی این قابلیت ها می پردازیم.
      اضافه شدن استفاده شکلک و عکس و متن های طولانی در (تایتل ، توست مسیج ، مسیج باکس و ….).
      CharSequence as internal type. Allows showing rich text in many places such as: Labels, toast messages, dialogs, ListView and others. • استفاده از متد multoDex در سرویس ها و اکتیویتی ها ، ماژول ها.
      Support for MultiDex - With MultiDex enabled there is no limit to the number of methods or fields. This issue is important for large projects that reference many third party libraries. کارایی : رفع باگ های کدنویسی نرم افزار Basic4Android ؛ افزایش پردازش کار ها و متد ها
      'main module #MultiDex: True • کتابخانه OkHttp اپدیت شد و چندین باگ فیکس شد ، نسخه انتشار داده شده : 3.50
      OkHttp updated and is now based on OkHttp v3.50. •  استفاده از چندین دیوایس از طریق B4A-Bridge و وصل شدن مولتی به دیوایس ها.
      Many improvements to B4A-Bridge: کارایی : رفع مشکلات نرم افزار Basic4Android در گوشی مختلف برای تست قبل انتشار
      Auto discovery - Devices running B4A-Bridge are discovered automatically and are listed in the devices list with their names. Logs - The logs implementation was rewritten. Logs reading with B4A-Bridge is more stable and it is also possible to read the unfiltered logs (limited to the running process). #BridgeLogger attribute - When set to true, logs will be available in release mode as well as debug mode. Landscape layout. Download progress bar. File Explorer menu shortcut. • استفاده از کلید F7 برای پیدا کردن تمامی ریفرنس ها یا کال ساب ها.
      Find all references (F7) finds references in layout files and CallSub methods. • اضافه شدن دو ساب زیر به ساب اصلی TypeFace.
      Typeface.FONTAWESOME / MATERIALICONS constants. کارایی : استفاده مستقیم فونت ایکنی و ایکن های متریال در کدنویسی که دیگه نیازی نیست Resource به برنامه اضافه کنه برای ایکن ها.
       
      • اضافه شدن هیلتر سرچ برای ایکن ها و ایکن های متریال که قبلا در بیسیک فور اندروید به قسمت دیزاین اضافه شد.
      Icon picker - Filter field and icons tool tips:  
       
      • اضافه شدنCallSubUtils در قالب یک کتابخانه برای بیسیک فور اندروید.
      CallSubUtils is included as a library. • منو جدیدی ایجاد شده برای برای اجراء رویداد ها و تغییر ان برای جلوگیری از Force Close شدن برنامه. (اجرا متد (رویداد کلیک) برای مشکلات به وجود اماده)
      Menu click event implementation changed to avoid issues with modal dialogs. • انتشار و اشکال زدایی علامت تلفیقی (symbol) در ویرایشگر و در دیزاین اسکریپت پشتیبانی می شوند.
      Release and Debug compilation symbols are supported in the manifest editor and designer script. • دیتا و دیتابیس برنامه در فایل zip ذخیره سازی میشود و محفوظ است برای برنامه.
      Export as zip keeps the original dates. کارایی : خروجی گرفتن اطلاعات و دیتا های برنامه در قالب فایل zip
      و همچنین در پیرو تغییرات بالا ، برخی باگ ها فیکس شدن که اطلاعاتی در مورد انها در سایت مرجع نگذاشته شده.
      Other minor improvements and bug fixes. • همچین در پیرو نسخه 6.8 نرم افزار Basic4Android برای اجرا برنامه بر روی گوشی خودتون از طریق B4A-BRIDGe باید نسخه جدید که امروز خروجی داده شد رو استفاده کنید
      نسخه انتشار داده b4a-bridge 2.3 میباشد در انتهای پست می تونید دانلود کنید
      Make sure to update to B4A–Bridge v2.30+
      دانلود بیسیک 6.80
      دانلود کرک
      اگر کرک بالا جواب نداد از فایل کرک پیوست استفاده کنید.
      License & DLL.zip
      دانلود bridge