رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

Recommended Posts

درود


خوب با برای این که یک برنامه با طراحی متریال داشته باشیم نیاز داریم یک منو متریال هم داشته باشیم که به برنامه زیبایی چند برابر بده


 


سورس کدی که براتون آماده کردم باهاش می تونید منو متریال ایجاد کنید توسط کتابخانه MSMaterialDrawer


 


شات از منو :


matrial_menu.gif


 


پوشه appcompat.zip رو داخل درایو بریزید و مثل من لینک پوشه ها رو به اکتیویتی main اضافه کنید


محتویات MSMaterialDrawer lib.zip داخلش کتابخانه هست به محل کتابخانه های بیسیک فور اندروید بریزید


و پوشه MaterialDrawer.zip پوشه سورس هست که می تونید با شخصی ساز کردنش ی منو زیبا برای خودتون طراحی کنید


 


هر گونه سوال در این مورد بود بپرسید تا راهنمایینون کنیم موفق باشید.


appcompat.zip

MaterialDrawer.zip

MSMaterialDrawer lib.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اقای حسین زاده من یک سوال دارم

1_ایا این منو با rotate گوشی وpull to refresh  میخونه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اقای حسین زاده من یک سوال دارم

1_ایا این منو با rotate گوشی وpull to refresh  میخونه

سلام و درود

هیچ مشکلی پیش نمیاد

همینطور که در این حالت می بینید بعد چرخش صفحه هم به گوشه سمت راست میره و عمکردشم همینجوری باقی می مونه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

اقای حسین زاده من الان یک مشکل دارم فایل هام در داخل درایو دی هست و اینطوری ادرس دادم

	#AdditionalRes:	D:\appcompat\res,android.support.v7.appcompat
	#AdditionalRes: D:\md-app\res
	#AdditionalRes: D:\md-lib\res

اما ایراد می گیره؟؟؟؟؟؟؟

B4A version: 6.00
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.16s)
Compiling layouts code.    (0.05s)
Organizing libraries.    (0.01s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

با سلام

اقای حسین زاده من الان یک مشکل دارم فایل هام در داخل درایو دی هست و اینطوری ادرس دادم

	#AdditionalRes:	D:\appcompat\res,android.support.v7.appcompat
	#AdditionalRes: D:\md-app\res
	#AdditionalRes: D:\md-lib\res

اما ایراد می گیره؟؟؟؟؟؟؟

B4A version: 6.00
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.16s)
Compiling layouts code.    (0.05s)
Organizing libraries.    (0.01s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar 

ظاهران ادرس دهی مشکل داره

d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar

بعد res رو نگا کنین

اونجا رو چک بکنین ببنین شاید یه قسمت ادرس دهی مشکل داره باشه وگرن باید "\" میزد آخرش

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

ببخشید من متوجه نشدم الان باید چی کار کنم؟؟

ببین برادر اگه بعد ران گرفتن این خطا رو میده

B4A version: 6.00
Parsing code.    (0.02s)
Compiling code.    (0.16s)
Compiling layouts code.    (0.05s)
Organizing libraries.    (0.01s)
Generating R file.    Error
invalid resource directory name: d:\appcompat\res/android-support-v7-appcompat.jar 

اگه به خط آخر دقت کنی بعد res علامت اسلش برعکس شده

میگم شما یه چک بکن ببین این چرا اینجوری شده شاید آدرس دهیتون مشکل داره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام بنده هم همین مشکل رو دارم وهمون پوشه اپ کمپات روتوی سکتاپ ریختم وادرس دهی کهرد به صورت زیر:

	#AdditionalRes:	C:\Users\iavad\Desktop\appcompat\res, android.support.v7.appcompat
	#AdditionalRes: C:\Users\iavad\Desktop\md-app\res
	#AdditionalRes: C:\Users\iavad\Desktop\md-lib\res

ولی ارور میده ماشاا... بیش ازحکه فکرکنم تا1000تا خط کدارور هست!این هم چندتااز ارور هاش.

c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:8: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:colorAccent'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:6: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:colorPrimary'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:7: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:colorPrimaryDark'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:13: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:statusBarColor'.
c:\users\iavad\desktop\md-lib\res\values-v21\styles.xml:12: error: Error: No resource found that matches the given name: attr 'android:windowDrawsSystemBarBackgrounds'.

یکی به دادم برسه شاید باخودتون بگید حتما آدرس دهیم اشتباه آخه این سه پوشه که اپ کمپات و...رو توی درایوهای دیگه هم تست کردم ولی تاثیری نداشت.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان این سورس کدی که همراه کتابخانه گذاشتم اصلا نیازی به کتابخانه های طراحی متریال نداره


1- شما کافیه فایل android-support-v7-appcompat.jar  رو داخل پوشه کتابخانه های بیسیک فور اندروید بریزید


2- فایل های پوشه appcompat رو در روت درایو c بریزید و ادرس دهی رو همون طور که من در سورس قرار دادم شما هم قرار بدید


3- شما باید پلتفرم و فایل Android.Jar که داخل کانفیگ پچ انتخاب کردید از api 21 به بالا باشه


4- نسخه build-tools هم از 21 به بالا باشه


 


شما کارهای بالا رو انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد


 


اگه این کارهارو انجام دادید و در صورت بروز مشکل اطلاع دهید


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

api 21  مال اندروید 5 یعنی  کسایی که موبایلاشون پایین تره از اندروید 5 هست اجرا نمیشه؟؟؟؟  این که فاجعس ؟؟ بعد چرا من سبز می نویسم؟؟

سلام نخیر روی اندروید 2.3 هم اجرا میشهنگران نباشین

میشه از اروری که میده براتون یه عکس بذارین؟ایجوری که نمیشه تشخیص داد مشکلش از چیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال

اگه بخوایم از بالا 30%y بیاد پایین چ کنیم؟

رویدادی بنام تاپ نداره

مانند اپارات

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوشه Resource نداره؟

ایکون ها رو نشون نمیده

 

 

ایکون ها به صورت فونت هستن و نیازی به ریسورس نداره

برای رفع این مشکل در حالت Release برنامه رو کامپایلر کنید تا ایکون ها مشاهده بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال

اگه بخوایم از بالا 30%y بیاد پایین چ کنیم؟

رویدادی بنام تاپ نداره

مانند اپارات

 

شات از منوی اپارات قرار بدید و بکید می خواید چه کاری انجام بدید تا راهنمایی کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

شات از منوی اپارات قرار بدید و بکید می خواید چه کاری انجام بدید تا راهنمایی کنیم

 

Screenshot_2016_07_21_14_51_47.png

ممنون

آیا میشه عرضش رو هم کمتر کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این منو صد در صد با AHNavigationDrawer درست شده 

نمونه سورسش هست 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آموزش قبلی(مربوط به آیکن فونت بود) حذف گردید

آموزش تغییر دادن آیکن در MsMaterialDrawer:

لینک آموزش تصویری

لینک سورس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من با استفاده از کتابخانه SHCamera عکس گرفتم.
      منتها دوتا مشکل دارم
      یکی میخوام این عکسی که داخل پنل هست رو به داخل یه ایمیج ویو انتقال بدم
      یکی میخوام کاربر بتونه تصویری که دوربین داخل پنل مینداره رو زمانی که دوربین داره کار میکنه،بزرگ نمایی کنم.
      خیلی گشتم
      چیزی پیدا نکردم
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط saeedkaramian
      سلام چطور میشه با توجه به آیپی موقعیت روی نقشه نمایش داد توی چندتا سایت زدم ip رو ولی موقعیت اشتباه میداد (می زد دبی)
    • توسط saeedkaramian
      سلام من میخوام یک برنامه فروشگاه آنلاین بنویسم مثل دیجیکالا (بشه متن و عکس کالا گذاشت)لطفا راهنمایی کنید
×