• 0
طاها الیاس زاده

مشکل در ایجاد بخش علاقمندی ها

سوال

سلام خدمت شما دوستان عزیز.


من پایگاه دادم چند تا تیبل داره . و میخوام علاقمندی هارو تو یک بخش نمایش بدم.


درحال حاظر میتونم علاقمندی های تیبل مثلا tbl_abs رو در یک اکتیویتی نشون بدم ولی نمیتونم 


 


علاقمندی های همه تیبل هارو تو یک اکتیویتی نشون بدم .دوستان راه حلی دارید برای این مساله؟


 


کد ها:



#Region Activity Attributes
#FullScreen: False
#IncludeTitle: True
#End Region

Sub Process_Globals

End Sub

Sub Globals
Dim scroll As ScrollView
Dim cur As Cursor
Dim s As SQL
Private Label_onvan As Label
Private ImageView_onvan As ImageView
Private Panel_onvan As Panel
Private Image_fav As ImageView
Dim ani As ICOSScaleAnimation

End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
scroll.Initialize(1000dip)
Activity.AddView(scroll,0,0,100%x,100%y)
Activity.Color=0xFF007236
onvanMatnha(scroll)


End Sub

Sub activity_KeyUp (KeyCode As Int) As Boolean

If KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
StartActivity(Main)
Activity.Finish
End If
End Sub



Sub onvanMatnha(ScroollNeme As ScrollView)
lab.DatabesCopy(s,"ModernBodyBuilding.db",True)
cur=s.ExecQuery("select * from tbl_laghari where fav=1 ")
Dim h As Int=1%y
For i = 0 To cur.RowCount-1
cur.Position=i
Dim p1 As Panel
p1.Initialize("p1")
p1.LoadLayout("panel_onvan")
p1.Color=0xFF007236
ImageView_onvan.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,cur.GetString("aks")&".jpg")
Label_onvan.Text=cur.GetString("onvan")
Label_onvan.TextColor=Colors.Black
Label_onvan.TextSize=20
Label_onvan.Gravity=Bit.Or(Gravity.CENTER,Gravity.RIGHT)
Label_onvan.Tag=cur.GetInt("id")

Dim b As Bitmap
b.Initialize(File.DirAssets,"fav"&cur.GetString("fav")& ".jpg")
Image_fav.Bitmap=b
Image_fav.Tag=cur.GetInt("id")
ani.ScaleCenterIn("ani",1500)
ani.StartAnim(Image_fav)
ani.ScaleFromRight("ani",1500)
ani.StartAnim(p1)
ScroollNeme.Panel.AddView(p1,0,h,100%x,100%y)
h=h+14%y
Next
ScroollNeme.Panel.Height=h+5%y
End Sub

Sub Image_fav_Click
Dim img As ImageView
img=Sender
cur=s.ExecQuery("select * from tbl_laghari ")
cur.Position=img.Tag
If cur.GetInt("fav")=1 Then
Dim b As Bitmap
b.Initialize(File.DirAssets,"fav0.png")
img.Bitmap=b
s.ExecNonQuery("UPDATE tbl_laghari SET fav =0 WHERE id ="&cur.GetInt("id"))

Else if cur.GetInt("fav")=0 Then
Dim b As Bitmap
b.Initialize(File.DirAssets,"fav1.png")
img.Bitmap=b
s.ExecNonQuery("UPDATE tbl_laghari SET fav =1 WHERE id ="&cur.GetInt("id"))
End If
ToastMessageShow("تنظیمات در ورود بعدی اعمال خواهد شد.",False)
End Sub



به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

خیالت تخت .فقط یک سری قسمت هاش رو برداشتم . نرم افزار تکمیل شد قرار میدم .کاملا فرق میکنه با اون چیزی که نوشتی .

نرم افزار رو تقریبا تموم کردم .این قسمت هم برای ویجت نرم افزار نیاز دارم .

که بتونم همه علاقمندی هارو تو یک اکتیویتی نمایش بدم .

کتاب رو برای یک باشگاه خاص میخوام بنویسم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

داداش گذاشتم که استفاده کنی دیگه با عرض معذرت   ................. که نمیخوام بکنم  فقط ادم یه سری رفتارارو از بعضیا میبینه زورش میاد منم این سورس اولین اخرین چیز رایگانی بود که از خودم انتشار دادم دیگه هم پشت دستمو داغ می کنم که دیگه هیچ وقت از این اشتباهات نکنم امشبم دو تا فایل apk قرار میدم  اگه میدیریت قبول کرد سورساشو میزارم تو فروشگاه

اینو قبول دارم.

خیلی هارو دیدم فقط کپی پیست انجام میدم .متنهارو تغییر میدن و نرم افزار منتشر میکنن.

خارج از اون سورس هارو میزنن به اسم خودشون و منتشر میکنن و یا میفروشن.

حالا اینکار رو چجوری انجام بدم؟چیزی که پست اول گفتم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

میشه چندتا کوئری معرفی کنین و با هرکدوم یه تیبل رو بگیرین و fave شده ها رو نشون بدین بعدشم تو رویداد کلیک هم آپدیت کنین

طاها الیاس زاده پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

میشه چندتا کوئری معرفی کنین و با هرکدوم یه تیبل رو بگیرین و fave شده ها رو نشون بدین بعدشم تو رویداد کلیک هم آپدیت کنین

دقیقا هیچی نفهمیدم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آقا طاهر این خط کد رو میبینی

  cur=s.ExecQuery("select * from tbl_laghari where fav=1 ")

طبق این خط شما اومدی توی تیبل tbl_laghari اومدی از ستون fav هرچی یک بوده رو اوردی توی یه لیست

الان شما این کارو برا چندین تیبل انجام بده مثل برا تیبل دوم یه کوئری تعریف کن عبد اونارم اینجا نشون بده

طاها الیاس زاده پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آقا طاهر این خط کد رو میبینی

  cur=s.ExecQuery("select * from tbl_laghari where fav=1 ")

طبق این خط شما اومدی توی تیبل tbl_laghari اومدی از ستون fav هرچی یک بوده رو اوردی توی یه لیست

الان شما این کارو برا چندین تیبل انجام بده مثل برا تیبل دوم یه کوئری تعریف کن عبد اونارم اینجا نشون بده

حله فهمیدم .مرسی.راستی اسمم طاهاس .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری