• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
H4N90V3R

دریافت اطلاعات از دیتابیس

سوال

سلام

توی دیتابیس برای گرفتن اطلاعات هر ردیف مثلا عنوان از کد. Lable = GetTitle("title") استفاده میشه

حالا توی دیتابیس انلاین از چه کدی برای گرفتن اطلاعات مثل همین عنوان استفاده کنم

پسند شده توسط طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

ببخشید این آخرین کده متغیر cur از cursor می باشد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

برا درست کردن یک برنامه که دیتابیس آنلاین داشته باشه شما اصلا نیازی به دستوراتی مثل :

If File.Exists(File.DirInternal,"book.db")  = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"book.db",File.DirInternal,"book.db")
End If

If SQl1.IsInitialized=False Then
SQl1.Initialize(File.DirInternal,"book.db",False)		
End If
cursor1 = SQl1.ExecQuery("SELECT * FROM book")
		
For i=0 To cursor1.RowCount-1
cursor1.Position=i


ListView1.AddSingleLine(cursor1.GetString("Name"))
Dim backlist As BitmapDrawable
backlist.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"button1.png"))
ListView1.SingleLineLayout.Background=backlist
ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight=14%y
Dim lbl As Label
lbl= ListView1.SingleLineLayout.Label
lbl.Gravity=Gravity.CENTER
lbl.TextColor = Colors.Black
lbl.Left = lbl.Left-0.6
'lbl.Top=-1%y
lbl.TextSize = 18
lbl.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("persian-khat-khati-02.ttf")
ندارید اصلا کلا یک لیبل میخواد و یک پنل در یک لایوت و در لایوت بعدی یه اسکرول ویو

 

و این 2 لایوت باهم ادغام میشوند و مولتی پنل صورت میگیره و بعد تمامی کارهای اصلی رو فایل های php  از قبیل replace  و show  و replace و کانفیگ از مای اس کیو ال و پی اچ پی مای ادمین انجام میگیره

 

کلا یه برنامه دیتابیس آنلاین کلا 100 خط نمیشه برا استارت کار که کلا کارها رو کتابخونه :

Dim syed As HttpJob
انجام میدن که برا هر عمل مثلا گرفتن لایک آنلاین گرفتن شماره سریال گوشی کاربر و ثبت در دیتابیس خواندن مطالب از دیتابیس بن کردن کاربر به صورت آنلاین :

 

هر کدوم از کار های بالا رو یه HttpJob انجام میده ....

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

حالا ما برنامه ای میخوایم بنویسیم که دیتابیس آفلاین داره و میخواد رکورد هایی که جدیده از دیتابیس آنلاین فراخوانی بکنه و این رو هم بگم در هر دو صورت باید از کد های php و HttpJob استفاده بشه

 

حالا شما کدوم یک از این راه ها رو دارید میرید و روند کارتون تا کجا صورت گرفته

 

 

 

این تکه کد ماله مثال دومم هست که میاد رکورد جدید رو از دیتابیس آنلاین میگره و در دیتابیس آنلاین رفلش و نمایش میده

ListView1.clear
		cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl")
	For i = 0 To cur.RowCount - 1
		cur.Position = i
		ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("esm")&"-----"&cur.GetString("systems"),cur.GetInt("id"))
	Next
	ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.CENTER
این صحبت های بنده فقیر و حقیر هم تجربه و شرحی بود 

 

 

با سپاس

یه نمونه سورس میشه بزارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلامو درود

 

سلام
توی دیتابیس برای گرفتن اطلاعات هر ردیف مثلا عنوان از کد. Lable = GetTitle("title") استفاده میشه
حالا توی دیتابیس انلاین از چه کدی برای گرفتن اطلاعات مثل همین عنوان استفاده کنم

 

نمونه سورس در لینک زیر :

http://basic4x.ir/topic/97-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-basic4android-php/

 

برای اپدیت، حذف ،اضافه و ... در دیتابیس های انلاین شما باید با php دیتا بیس رو کنترل کنید 

دستورات این کنترل در بیسیک فور اندروید استفاده میشه

 

اگه php یکم یاد داشته باشید به راحتی می تونید بگیرید هر خطی که دوست داشته باشید

شما به لینک بالا برید و هر مشکلی یا هر فیلدی رو خواستید بگیرید در خواست بدید تا من براتون کدشو و روش استفاده رو قرار بدم

پسند شده توسط H4N90V3R

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام

وقتی که برنامه رو اجرا میکنم اطلاعات قدیمی اول نشون داده میشه و اطلاعاتی که جدید ثبت میشه میره اخر

اینو چطور حلش کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لینکی که در پایین قرار دادم رو سر بزن

این هم کد شما ( می دونم که می دونی بجای * باید اسم های تیبل هات رو بزاری )


SELECT * FROM tbl ORDER BY id DESC

این کد توی لینک زیر بود!!!

اینجا یک سری بزن کلی آموزش هست

http://basic4x.ir/topic/678-آموزش-و-تکه-کد-های-دستوری-پایگاه-داده-ها-sql/

پسند شده توسط H4N90V3R

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فقط باید یک ردیف ID داشته باشی

ممنون حل شد

فقط یچزی وقتی که اطلاعات جدید ثبت میشه و برمیگردم به اکتیویتی قبل اطلاعات جدید رو نشون نمیده و باید حتما از برنامه خارج بشم ,اینو چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون حل شد

فقط یچزی وقتی که اطلاعات جدید ثبت میشه و برمیگردم به اکتیویتی قبل اطلاعات جدید رو نشون نمیده و باید حتما از برنامه خارج بشم ,اینو چیکار کنم؟

 

یادمه که وقتی دیتابیس جایگزین میکردم از کد زیر استفاده میکردم که نخواهم برم بیرون بعد دوباره بیام توی برنامه ببینم از اطلاعات جایگزین شده یا نه 

 

اینو تو هر اکتیوتی که میخای دوباره اطلاعات لود بشه بزار 

Activity_Create(True)

این کد میاد یه بار صفحه رو رفرش میکنه 

 

اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم

پسند شده توسط H4N90V3R و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یادمه که وقتی دیتابیس جایگزین میکردم از کد زیر استفاده میکردم که نخواهم برم بیرون بعد دوباره بیام توی برنامه ببینم از اطلاعات جایگزین شده یا نه 

 

اینو تو هر اکتیوتی که میخای دوباره اطلاعات لود بشه بزار 

Activity_Create(True)

این کد میاد یه بار صفحه رو رفرش میکنه 

 

اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم

کد رو داخل اکتیویتی کریت بزارم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من دقیق نمی دونم ولی فکر کنم باید ساب اکتیویتی کریت رو به این شکلی تغییر بدی

Sub Activity_Create(True)

End sub

پسند شده توسط H4N90V3R

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون حل شد

فقط یچزی وقتی که اطلاعات جدید ثبت میشه و برمیگردم به اکتیویتی قبل اطلاعات جدید رو نشون نمیده و باید حتما از برنامه خارج بشم ,اینو چیکار کنم؟

 

کدی که سینا دادن تقریبا درسته ولی درسترش اینجوریه

Activity_Create(False)

و کجا گذاشتن این کد بستگی به کدهای خودت داره. کد بالا یعنی اینکه میاد اکتیویتی رو دوباره کریت میکنه یعنی اینکه انگار از برنامه خارج شدی و دوباره برگشتی. پس اون تکه کد بالا را باید داخل یک سابی بزاری.

 

ایجوری که سینا گفت اشتباهه. خط پایین منظورمه که اشتباست


Sub Activity_Create(True)


End sub

پسند شده توسط Sina، H4N90V3R و طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من دقیق نمی دونم ولی فکر کنم باید ساب اکتیویتی کریت رو به این شکلی تغییر بدی

Sub Activity_Create(True)

End sub

سینا جان اینو تو خود اکتیوتی کریت بزار 

 

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity_Create(True)
	
End Sub
پسند شده توسط H4N90V3R و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری