پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    دریافت اطلاعات از دیتابیس


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    15 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی پنجشنبه ۱۷ تير ۹۵ - ۱۹:۴۸:۴۱

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙
    سلام
    توی دیتابیس برای گرفتن اطلاعات هر ردیف مثلا عنوان از کد. Lable = GetTitle("title") استفاده میشه
    حالا توی دیتابیس انلاین از چه کدی برای گرفتن اطلاعات مثل همین عنوان استفاده کنم
    • طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #2 ارسالی پنجشنبه ۱۷ تير ۹۵ - ۲۳:۵۴:۲۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1312
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 978 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    برا درست کردن یک برنامه که دیتابیس آنلاین داشته باشه شما اصلا نیازی به دستوراتی مثل :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ندارید اصلا کلا یک لیبل میخواد و یک پنل در یک لایوت و در لایوت بعدی یه اسکرول ویو

     

    و این 2 لایوت باهم ادغام میشوند و مولتی پنل صورت میگیره و بعد تمامی کارهای اصلی رو فایل های php  از قبیل replace  و show  و replace و کانفیگ از مای اس کیو ال و پی اچ پی مای ادمین انجام میگیره

     

    کلا یه برنامه دیتابیس آنلاین کلا 100 خط نمیشه برا استارت کار که کلا کارها رو کتابخونه :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    انجام میدن که برا هر عمل مثلا گرفتن لایک آنلاین گرفتن شماره سریال گوشی کاربر و ثبت در دیتابیس خواندن مطالب از دیتابیس بن کردن کاربر به صورت آنلاین :

     

    هر کدوم از کار های بالا رو یه HttpJob انجام میده ....

     

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    حالا ما برنامه ای میخوایم بنویسیم که دیتابیس آفلاین داره و میخواد رکورد هایی که جدیده از دیتابیس آنلاین فراخوانی بکنه و این رو هم بگم در هر دو صورت باید از کد های php و HttpJob استفاده بشه

     

    حالا شما کدوم یک از این راه ها رو دارید میرید و روند کارتون تا کجا صورت گرفته

     

     

     

    این تکه کد ماله مثال دومم هست که میاد رکورد جدید رو از دیتابیس آنلاین میگره و در دیتابیس آنلاین رفلش و نمایش میده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این صحبت های بنده فقیر و حقیر هم تجربه و شرحی بود 

     
     

    با سپاس


    • Sina, طاها الیاس زاده, ♋Amir♋ و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #3 ارسالی جمعه ۱۸ تير ۹۵ - ۰۰:۰۲:۲۸

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    ببخشید این آخرین کده متغیر cur از cursor می باشد؟
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #4 ارسالی جمعه ۱۸ تير ۹۵ - ۰۰:۰۹:۳۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1312
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 978 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    بله تو در داخل گلوبال تعریف شده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • salmana و Sina این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #5 ارسالی جمعه ۱۸ تير ۹۵ - ۰۸:۲۷:۲۹

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    برا درست کردن یک برنامه که دیتابیس آنلاین داشته باشه شما اصلا نیازی به دستوراتی مثل :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ندارید اصلا کلا یک لیبل میخواد و یک پنل در یک لایوت و در لایوت بعدی یه اسکرول ویو
     
    و این 2 لایوت باهم ادغام میشوند و مولتی پنل صورت میگیره و بعد تمامی کارهای اصلی رو فایل های php  از قبیل replace  و show  و replace و کانفیگ از مای اس کیو ال و پی اچ پی مای ادمین انجام میگیره
     
    کلا یه برنامه دیتابیس آنلاین کلا 100 خط نمیشه برا استارت کار که کلا کارها رو کتابخونه :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    انجام میدن که برا هر عمل مثلا گرفتن لایک آنلاین گرفتن شماره سریال گوشی کاربر و ثبت در دیتابیس خواندن مطالب از دیتابیس بن کردن کاربر به صورت آنلاین :
     
    هر کدوم از کار های بالا رو یه HttpJob انجام میده ....
     
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     
    حالا ما برنامه ای میخوایم بنویسیم که دیتابیس آفلاین داره و میخواد رکورد هایی که جدیده از دیتابیس آنلاین فراخوانی بکنه و این رو هم بگم در هر دو صورت باید از کد های php و HttpJob استفاده بشه
     
    حالا شما کدوم یک از این راه ها رو دارید میرید و روند کارتون تا کجا صورت گرفته
     
     
     
    این تکه کد ماله مثال دومم هست که میاد رکورد جدید رو از دیتابیس آنلاین میگره و در دیتابیس آنلاین رفلش و نمایش میده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این صحبت های بنده فقیر و حقیر هم تجربه و شرحی بود 
     
     
    با سپاس

    یه نمونه سورس میشه بزارید

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #6 ارسالی جمعه ۱۸ تير ۹۵ - ۱۰:۳۴:۴۹

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1312
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 978 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  
    نمونه سورس حقیقتا ندارم خودم دارم کدنویسی میکنم ۹۰ درصد کارم پیشرفته فعلا

    برنامه پیامکی به صورت آنلاین و آفلاین

    امکانات :

    خواندن ا‌طلاعات آنلاین و آفلاین

    خواندن سریال نامبر تمامی کاربران و ثبت آن در دیتابیس آنلاین

    لایک و آنلاین کردن مطالب به صورت آنلاین و بدون هک لایک

    مسدود کردن کاربر از پنل مدیریت موبایلی

    ثبت کردن پیام به دیتابیس آنلاین از طریق دیتابیس آفلاین در پنل موبایلی


    سرعت بالای خواندن رکوردهای آنلاین ( فقط رکورد های جدید رو شروع میکنه به دیتابیس آفلاین اضافه میکنه نه اینکه بیاد هر سری دیتابیس رو کلا دانلود کنه)


    و دیگر امکاناتی که فعلا نمیتونم بگم ایدس



    با سپاس
    • طاها الیاس زاده و ♋Amir♋ این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #7 ارسالی جمعه ۱۸ تير ۹۵ - ۱۴:۳۳:۵۱

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    سلامو درود

     

    سلام
    توی دیتابیس برای گرفتن اطلاعات هر ردیف مثلا عنوان از کد. Lable = GetTitle("title") استفاده میشه
    حالا توی دیتابیس انلاین از چه کدی برای گرفتن اطلاعات مثل همین عنوان استفاده کنم

     

    نمونه سورس در لینک زیر :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    /

     

    برای اپدیت، حذف ،اضافه و ... در دیتابیس های انلاین شما باید با php دیتا بیس رو کنترل کنید 

    دستورات این کنترل در بیسیک فور اندروید استفاده میشه

     

    اگه php یکم یاد داشته باشید به راحتی می تونید بگیرید هر خطی که دوست داشته باشید

    شما به لینک بالا برید و هر مشکلی یا هر فیلدی رو خواستید بگیرید در خواست بدید تا من براتون کدشو و روش استفاده رو قرار بدم


    • ♋Amir♋ این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #8 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۰۹:۴۹:۴۵

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    سلام

    وقتی که برنامه رو اجرا میکنم اطلاعات قدیمی اول نشون داده میشه و اطلاعاتی که جدید ثبت میشه میره اخر

    اینو چطور حلش کنم؟


    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #9 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۰:۱۴:۵۸

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    لینکی که در پایین قرار دادم رو سر بزن
    این هم کد شما ( می دونم که می دونی بجای * باید اسم های تیبل هات رو بزاری )

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    این کد توی لینک زیر بود!!!





    اینجا یک سری بزن کلی آموزش هست

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil و ♋Amir♋ این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #10 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۰:۲۳:۴۳

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    فقط باید یک ردیف ID داشته باشی
    • ♋Amir♋ این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #11 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۰:۴۳:۴۳

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    فقط باید یک ردیف ID داشته باشی

    ممنون حل شد

    فقط یچزی وقتی که اطلاعات جدید ثبت میشه و برمیگردم به اکتیویتی قبل اطلاعات جدید رو نشون نمیده و باید حتما از برنامه خارج بشم ,اینو چیکار کنم؟


    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #12 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۰:۵۷:۵۴

    ali.1020
    ali.1020
    +158
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    ممنون حل شد

    فقط یچزی وقتی که اطلاعات جدید ثبت میشه و برمیگردم به اکتیویتی قبل اطلاعات جدید رو نشون نمیده و باید حتما از برنامه خارج بشم ,اینو چیکار کنم؟

     

    یادمه که وقتی دیتابیس جایگزین میکردم از کد زیر استفاده میکردم که نخواهم برم بیرون بعد دوباره بیام توی برنامه ببینم از اطلاعات جایگزین شده یا نه 

     

    اینو تو هر اکتیوتی که میخای دوباره اطلاعات لود بشه بزار 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این کد میاد یه بار صفحه رو رفرش میکنه 

     

    اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم


    • Syed Esmaeil, Sina و ♋Amir♋ این پست را پسندیده است

    #13 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۲:۵۳:۱۱

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    یادمه که وقتی دیتابیس جایگزین میکردم از کد زیر استفاده میکردم که نخواهم برم بیرون بعد دوباره بیام توی برنامه ببینم از اطلاعات جایگزین شده یا نه 

     

    اینو تو هر اکتیوتی که میخای دوباره اطلاعات لود بشه بزار 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این کد میاد یه بار صفحه رو رفرش میکنه 

     

    اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم

    کد رو داخل اکتیویتی کریت بزارم؟


    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #14 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۲:۵۸:۰۷

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    من دقیق نمی دونم ولی فکر کنم باید ساب اکتیویتی کریت رو به این شکلی تغییر بدی

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • ♋Amir♋ این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #15 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۳:۴۹:۱۸

    salmana
    salmana
    +610
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    ممنون حل شد

    فقط یچزی وقتی که اطلاعات جدید ثبت میشه و برمیگردم به اکتیویتی قبل اطلاعات جدید رو نشون نمیده و باید حتما از برنامه خارج بشم ,اینو چیکار کنم؟

     

    کدی که سینا دادن تقریبا درسته ولی درسترش اینجوریه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    و کجا گذاشتن این کد بستگی به کدهای خودت داره. کد بالا یعنی اینکه میاد اکتیویتی رو دوباره کریت میکنه یعنی اینکه انگار از برنامه خارج شدی و دوباره برگشتی. پس اون تکه کد بالا را باید داخل یک سابی بزاری.

     

    ایجوری که سینا گفت اشتباهه. خط پایین منظورمه که اشتباست

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Sina, طاها الیاس زاده و ♋Amir♋ این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects