رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
H@mid.RS

نسخه 2 کتابخانه DesignSupport V2 برای بیسیک فور اندروید

Recommended Posts

کتباخانه ای برای طراحی متریال

 

فوق العاده زیبا و کاربردی

 

 

اخرین نسخه این کتابخانه برای شما قرار گرفته شد.

 

 

 

 

 

شات از عملکرد سورس کد FixedTabs

 

 

GIF_11.gif

 

 

 

 

 

شات از عملکرد سورس ScrollingTabs

 

 

GIF_22.gif

 

 

 

 

 

شات از عملکرد سورس کد SnackBar

 

 

GIF_33.gif

 

 

 

 

 

شات از عملکرد سورس کد TabsWithCustomView

 

 

GIF_44.gif

 

 

کتابخانه هم پیوست شد.

 

 

موفق باشید

 

 

DesignSupport2_00.zip

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکلی نداره در حال حاضر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فهمیدم استاد مشکل اینه که تا به آپلود سنتر لاگین نشی نمیتونی ببینی 

 

با سپاس

 

پلاگین نمایش عکس فعال شد در آپلود سنتر

دیگه نیازی به لاگین کردن نیست برای همه نشون میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مجتبی می شه همه ی کتابخانه ها را بزارید 

ahviewpager و یک چیز دیگه که نفهمیدم چیه رو نداشتم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اسم کتابخانه هارو از سرچ انجمن جستجو کن برات اخرین نسخه هارو میاره


همشون داخل انجمن هست


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مجتبی هر کاری کردم نشد فکر کنم مشکل از فولدر extar اس دی کی ام باشه می شه یک عکس از فولدر extars. خودتون بدید !

اصلا من این پوشه رو ندارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا مجتبی هر کاری کردم نشد فکر کنم مشکل از فولدر extar اس دی کی ام باشه می شه یک عکس از فولدر extars. خودتون بدید !

اصلا من این پوشه رو ندارم

 

کل نسخه ها و پکیج های نیازمند برای کار با همه ابزار

من با این sdk هیچ مشکلی برای هیچ پروژه ای پیش نمیاد

شات :

post-1-0-50290700-1468698587_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه هر تب یه لی اوت رو نمایش بده باید چکار کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اینکه هر تب یه لی اوت رو نمایش بده باید چکار کرد؟

توی کد ها متغیری که از نوع تب لایوت هست رو یه لایوت بهش نسبت بده

tablayoyt1.loadlayout("layout1")

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود همچین امکانی داخل این نسخه وجود نداره


فقط می تونی ویو اضافه کنی یا پنل و ...



Dim p1 As Panel
p1.Initialize("")
vb.AddPage(p1, "")

شما از کتابخانه TabStrip استفاده کن که میشه بهش لی اوت اضافه کنی و نیازی به طراحی متریال هم نداره و خیلی کار باهاشم راحته


شات از کار این کتابخانه :


GIF_659.gif


اگه به کارت اومد همینجا بگو تا برات قرار بدمش


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تب لیوت دیگه نیازی به پوشه extars نداره ؟ :sorry:

اگه نداری ممنون می شیم بزارید  :crazy:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تب لیوت دیگه نیازی به پوشه extars نداره ؟ :sorry:

اگه نداری ممنون می شیم بزارید  :crazy:

نیاز به هیچ پوشه ای نداره کافیه کتابخانه رو اضافه کن به کتابخانه های بیسیک فور اندروید و سورس کد رو تست کن متوجه می شی خیلی راحت هست

لینک :

http://basic4x.ir/topic/679-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-tabstripviewpager-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AA%D8%A8-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C/

 

سوالی بود در مورد این کتابخانه همون تاپیک مطرح کن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا به من کمک کنید، من نیاز به لطف کتابخانه خود را در پیشبرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک از کار افتاده عزیز

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام توی تب های متریال چجوری لیوت لود کنم برای هر کدوم مختلف باشه لیوت ها؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      درود به دوستان
       
      به درخواست کاربر امیر در تاپیک زیر این سورس کد رو براتون نوشتم :
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      تمام امکانات رو در این سورس اضافه کردم
       
       
      شات :
       
       

       
       
       
       
       
      کد php که باید درون هاستتون بریزید(ایجاد محدودیت آپلود برا امنیت هاست) :
       
       
      <?php $extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG'); $valid_extensions = '.jpg, .jpeg'; $extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.'); if (!in_array($extension, $extensions)) { die("Estensione Errore!"); } $target_path = "uploads/"; $dir=$target_path; $target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2); //جلوگیری از تکرار mkdir("$target_path2",0755); $target_file_mod = imageExists($target,$target_path2); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) { echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded"; } else{ echo "There was an error uploading the file, please try again!"; } function imageExists($image,$dir1) { $i=1; $probeer=$image; while(file_exists($dir1.$probeer)) { $punt=strrpos($image,"."); if(substr($image,($punt-3),1)!==("[") && substr($image,($punt-1),1)!==("]")) { $probeer=substr($image,0,$punt)."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } else { $probeer=substr($image,0,($punt-3))."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } $i++; } return $probeer; } ?>  
      سورس کد پیوست شد
       
       
      سوالی بود در خدمتیم
       
       
      Upload Basic4X.IR.zip
       
      up_basic4x.php
    • توسط mohammad1374
      سلام دوستان
      میخواستم یه بازی بسازیم که به یک مشکل بر خوردم که اگه میشه کمکم کنید!
      میخوام در بازی  چندتا کلید باتون اضافه کنم که مثلا چهار حرف بهم ریخته باشه مثلا کلمه  "سلام" من میخوام که کاربر به ترتیب حروف سلام گزینه ها رو بکشه و اگه کاربر به درستی کلمه ها را انتخاب کرد یک پیغام بدم "که موفق به ساخت کلمه سلام شدید"، به صورت تصویر زیر:

      میخواهم تقریبا شبیه به بازی باقلوا عمل کنه!
      دوستان اگه میشه کمکم کنین؟
    • توسط mohammad1374
      سلام
      من یک اپلکیشن دارم که  از تایمر معکوس استفاده کردم و میخواهم وقتی تایمر به صفر رسید یک کد را اجرا کنه و من این کد رو بلدم اما مشکل بنده اینه که من میخواهم وقتی که کاربر از برنامه بیرون بیاد تایمر فعال باشد و به کارش ادامه بده و وقتی به صفر رسید به کاربر اعلان بده که وقتت تمام شده حتی اگه کاربر بیرون نرم افزار باشه!
      ممنون میشم که راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
×