• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

12 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس

 

ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه

 

مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده

کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره

 

خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست

 

کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست

من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید

 

برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم

 

نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :

 

 

خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون

 

شات از کار سورس کد :

GIF_6211.gif

دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین

 

برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی

 

ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم

من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید

کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :

ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo")

شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه

 

فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین

 

job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query)

سوالی داشتید مطرح کنید

 

سورس کد پیوست شد

 

 

در پناه حق

 

MySQL Www.Basic4X.IR.zip

SQLDB.php

پسند شده توسط H4N90V3R، mr.edris، dostmobile و 7 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟

Edittext1.text

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟

Edittext1.text

 

اره به راحتی میشه داخل باتن بذاری و دستور کوئری رو ارسال کنی

کد :

	ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='" & EditText1.Text & "'", "userinfo")
پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم

برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه مثلا کاربر یه اصلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟

پسند شده توسط Sina و H4N90V3R

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم

برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

مشکل از فایل php نیست

شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php

باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.

پسند شده توسط Sina و H4N90V3R

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه مثلا کاربر یه اطلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟

 

بله حسین جان شما اصلا می تونید از مدیریت محتوای وردپرس برای تایید مطالب و گرفتنش استفاده کنید

کلا ی برنامه جامع میشه مث دیوار

براتون اموزششو همراه با سورس کد می ذارم

خودم قبلا ار وردپرس زیاد در برنامه هام استفاده کردم

مثلا ارسال نظرات که بعد تایید در صفحه گوشی نمایش داده میشه

 

به زودی براتون قرار میدم که بدونید محتوای برنامه رو مدیریت کنید یا ی اسکریپت اختصاصی برای این کار براتون می نویسم

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

مشکل از فایل php نیست

شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php

باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.

 

توی سورس برنامه اطلاعات خودمو وارد کردم با همون ارور مواجه شدم , ولی وقتی بجای لیست ویو از مولتی پنل اسفاده کردم مشکلم حل شد :wink1:

ممنون :give_rose:

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

برنامه هم اجرا میشه 

ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )
و در لوگ این پیام رو میده 
مشکل از کجاس

** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
** Service (httputils2service) Create **
** Service (httputils2service) Start **
SELECT user_id, location FROM tbl_member ORDER BY id\nUnknown column 'id' in 'order clause'

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

برنامه هم اجرا میشه 

ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )

و در لوگ این پیام رو میده 

مشکل از کجاس

** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
** Service (httputils2service) Create **
** Service (httputils2service) Start **
SELECT user_id, location FROM tbl_member ORDER BY id\nUnknown column 'id' in 'order clause'

دیتا بیس که ساختید رو نتونسته شناسایی کنه

ستون ایدی  id مشخص نیست وجودش

دیتابیستون باید ستون اولش ایدی باشه از نوع int

پسند شده توسط Sina و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      با سلام.
      این سورس کد نرم افزاری اجرای دستورات صوتی هست.
      مثلا میگید وای فای خاموش،وای فای رو خاموش میکنه یا...
      هم به فارسی و هم به انگلیسی
      یکی دیگه از ویژگی هاش هم،اینه که میتونید با استفاده از گفتار،پیامک رو بنویسید و خیلی راحت برنامه اون رو به شماره دلخواهتون ارسال میکنه.
    • توسط amir386
      سلام دوستان . میخواستم موقعی که تماس گرفته میشه و یا کسی باهامون تماس میگیره و پاسخ میدیم... شماره و نامش رو همون لحظه بگیریم . برای اینکار چی باید کنم؟ خیلی ممنون اگه زود تر پاسخم رو میدید...
    • توسط amir386
      سلام دوستان گل .
      یه مشکلی پیش اومده اونم اینکه یه فایل php نوشتم که داخل هاست سرورم با اسمی که از طریق برنامه اندروید b4a ارسال میکنه پوشه ای ایجاد میکنه . حالا این اسم پوشه خودش از یه فایلی گرفته میشه که با همون httpjob اجرا میشه  و داخل رویداد باید پوشه ایجاد شه . منتها نمیدونم چرا به جای ساخت یه پوشه تعداد زیادی میسازه گاهی ده تا گاهی صد تا گاهی شانسی یکی . این یعنی رویداد عملیات httpjob زیاد انجام میشه که این همه ایجاد میکنه.. چی کنم که یک بر اجرا بشه>؟؟