• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند

12 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس

 

ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه

 

مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده

کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره

 

خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست

 

کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست

من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید

 

برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم

 

نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :

 

 

خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون

 

شات از کار سورس کد :

GIF_6211.gif

دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین

 

برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی

 

ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم

من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید

کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :

ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo")

شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه

 

فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین

 

job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query)

سوالی داشتید مطرح کنید

 

سورس کد پیوست شد

 

 

در پناه حق

 

MySQL Www.Basic4X.IR.zip

SQLDB.php

پسند شده توسط arastooms، salmana، dostmobile و 6 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟

Edittext1.text

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟

Edittext1.text

 

اره به راحتی میشه داخل باتن بذاری و دستور کوئری رو ارسال کنی

کد :

	ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='" & EditText1.Text & "'", "userinfo")
پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم

برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه مثلا کاربر یه اصلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟

پسند شده توسط H4N90V3R و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم

برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

مشکل از فایل php نیست

شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php

باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.

پسند شده توسط Sina و H4N90V3R

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه مثلا کاربر یه اطلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟

 

بله حسین جان شما اصلا می تونید از مدیریت محتوای وردپرس برای تایید مطالب و گرفتنش استفاده کنید

کلا ی برنامه جامع میشه مث دیوار

براتون اموزششو همراه با سورس کد می ذارم

خودم قبلا ار وردپرس زیاد در برنامه هام استفاده کردم

مثلا ارسال نظرات که بعد تایید در صفحه گوشی نمایش داده میشه

 

به زودی براتون قرار میدم که بدونید محتوای برنامه رو مدیریت کنید یا ی اسکریپت اختصاصی برای این کار براتون می نویسم

 

موفق باشید

پسند شده توسط viki0028، arastooms، H4N90V3R و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

مشکل از فایل php نیست

شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php

باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.

 

توی سورس برنامه اطلاعات خودمو وارد کردم با همون ارور مواجه شدم , ولی وقتی بجای لیست ویو از مولتی پنل اسفاده کردم مشکلم حل شد :wink1:

ممنون :give_rose:

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

برنامه هم اجرا میشه 

ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )
و در لوگ این پیام رو میده 
مشکل از کجاس

** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
** Service (httputils2service) Create **
** Service (httputils2service) Start **
SELECT user_id, location FROM tbl_member ORDER BY id\nUnknown column 'id' in 'order clause'

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

برنامه هم اجرا میشه 

ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )

و در لوگ این پیام رو میده 

مشکل از کجاس

** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
** Service (httputils2service) Create **
** Service (httputils2service) Start **
SELECT user_id, location FROM tbl_member ORDER BY id\nUnknown column 'id' in 'order clause'

دیتا بیس که ساختید رو نتونسته شناسایی کنه

ستون ایدی  id مشخص نیست وجودش

دیتابیستون باید ستون اولش ایدی باشه از نوع int

پسند شده توسط viki0028 و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      وقت بخیر.
      یه سایت دارم که یه باکس سرچ داره.
      حالا میخوام که یه نرم افزار بسازم که کار همون باکس سرچ سایت رو انجام بده.
      من با پی اچ پی آشنا هستم و ۴عمل اصلی رو بلدم(اینسرت،سرچ،بروزرسانی و انتخاب)
      منتها من نمیدونم که چه لینکی رو به باکس سرچ برنامم بدم که از بانک اطاعاتی سایت بخونه.
      ممنون میشم کمکم کنید.
    • توسط hocein
      جدیدترین نسخه نرم افزار Basic4Android را با لینک مستقیم از این پست دانلود کنید. در این نسخه تغییرات زیادی انجام شده است که در ادامه به بررسی این قابلیت ها می پردازیم.
      اضافه شدن استفاده شکلک و عکس و متن های طولانی در (تایتل ، توست مسیج ، مسیج باکس و ….).
      CharSequence as internal type. Allows showing rich text in many places such as: Labels, toast messages, dialogs, ListView and others. • استفاده از متد multoDex در سرویس ها و اکتیویتی ها ، ماژول ها.
      Support for MultiDex - With MultiDex enabled there is no limit to the number of methods or fields. This issue is important for large projects that reference many third party libraries. کارایی : رفع باگ های کدنویسی نرم افزار Basic4Android ؛ افزایش پردازش کار ها و متد ها
      'main module #MultiDex: True • کتابخانه OkHttp اپدیت شد و چندین باگ فیکس شد ، نسخه انتشار داده شده : 3.50
      OkHttp updated and is now based on OkHttp v3.50. •  استفاده از چندین دیوایس از طریق B4A-Bridge و وصل شدن مولتی به دیوایس ها.
      Many improvements to B4A-Bridge: کارایی : رفع مشکلات نرم افزار Basic4Android در گوشی مختلف برای تست قبل انتشار
      Auto discovery - Devices running B4A-Bridge are discovered automatically and are listed in the devices list with their names. Logs - The logs implementation was rewritten. Logs reading with B4A-Bridge is more stable and it is also possible to read the unfiltered logs (limited to the running process). #BridgeLogger attribute - When set to true, logs will be available in release mode as well as debug mode. Landscape layout. Download progress bar. File Explorer menu shortcut. • استفاده از کلید F7 برای پیدا کردن تمامی ریفرنس ها یا کال ساب ها.
      Find all references (F7) finds references in layout files and CallSub methods. • اضافه شدن دو ساب زیر به ساب اصلی TypeFace.
      Typeface.FONTAWESOME / MATERIALICONS constants. کارایی : استفاده مستقیم فونت ایکنی و ایکن های متریال در کدنویسی که دیگه نیازی نیست Resource به برنامه اضافه کنه برای ایکن ها.
       
      • اضافه شدن هیلتر سرچ برای ایکن ها و ایکن های متریال که قبلا در بیسیک فور اندروید به قسمت دیزاین اضافه شد.
      Icon picker - Filter field and icons tool tips:  
       
      • اضافه شدنCallSubUtils در قالب یک کتابخانه برای بیسیک فور اندروید.
      CallSubUtils is included as a library. • منو جدیدی ایجاد شده برای برای اجراء رویداد ها و تغییر ان برای جلوگیری از Force Close شدن برنامه. (اجرا متد (رویداد کلیک) برای مشکلات به وجود اماده)
      Menu click event implementation changed to avoid issues with modal dialogs. • انتشار و اشکال زدایی علامت تلفیقی (symbol) در ویرایشگر و در دیزاین اسکریپت پشتیبانی می شوند.
      Release and Debug compilation symbols are supported in the manifest editor and designer script. • دیتا و دیتابیس برنامه در فایل zip ذخیره سازی میشود و محفوظ است برای برنامه.
      Export as zip keeps the original dates. کارایی : خروجی گرفتن اطلاعات و دیتا های برنامه در قالب فایل zip
      و همچنین در پیرو تغییرات بالا ، برخی باگ ها فیکس شدن که اطلاعاتی در مورد انها در سایت مرجع نگذاشته شده.
      Other minor improvements and bug fixes. • همچین در پیرو نسخه 6.8 نرم افزار Basic4Android برای اجرا برنامه بر روی گوشی خودتون از طریق B4A-BRIDGe باید نسخه جدید که امروز خروجی داده شد رو استفاده کنید
      نسخه انتشار داده b4a-bridge 2.3 میباشد در انتهای پست می تونید دانلود کنید
      Make sure to update to B4A–Bridge v2.30+
      دانلود بیسیک 6.80
      دانلود کرک
      اگر کرک بالا جواب نداد از فایل کرک پیوست استفاده کنید.
      License & DLL.zip
      دانلود bridge
    • توسط mojcom
      سلام - کسی میدونه چیکار میشه کرد که در زمانی که صفحه گوشی خاموشه و گوشی در حالت sleep هست در اون زمان هم کدی که داخل سرویسمون برای یادآور گذاشتیم اجرا بشه.
      حدود 3 ماه دنبال این موضوع میگردم هنوز پیدا نکردم - زمانی که صفحه گوشی روشنه مشکلی نیست یادآور اجرا میشه و آلارمم پخش میشه اما وقتی صفحه خاموشه صدای آلارم پخش نمیشه .
      لطفا کسی اگه میدونه کمک کنه