12 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس


ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه

مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده

کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره


خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست

کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست

من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید


برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم

نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :

http://basic4x.ir/topic/97-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-basic4android-php/


خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون

شات از کار سورس کد :

GIF_6211.gif

دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین


برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی

ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم

من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید

کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :

ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo")

شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه


فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین

job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query)

سوالی داشتید مطرح کنید


سورس کد پیوست شد


در پناه حق

MySQL Www.Basic4X.IR.zip

SQLDB.php

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟

Edittext1.text

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟

Edittext1.text

 

اره به راحتی میشه داخل باتن بذاری و دستور کوئری رو ارسال کنی

کد :

	ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='" & EditText1.Text & "'", "userinfo")
Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم

برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه مثلا کاربر یه اصلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟

Sina و ♋Amir♋ پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم

برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

مشکل از فایل php نیست

شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php

باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.

Sina و ♋Amir♋ پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام میشه مثلا کاربر یه اطلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟

 

بله حسین جان شما اصلا می تونید از مدیریت محتوای وردپرس برای تایید مطالب و گرفتنش استفاده کنید

کلا ی برنامه جامع میشه مث دیوار

براتون اموزششو همراه با سورس کد می ذارم

خودم قبلا ار وردپرس زیاد در برنامه هام استفاده کردم

مثلا ارسال نظرات که بعد تایید در صفحه گوشی نمایش داده میشه

 

به زودی براتون قرار میدم که بدونید محتوای برنامه رو مدیریت کنید یا ی اسکریپت اختصاصی برای این کار براتون می نویسم

 

موفق باشید

viki0028، arastooms و ♋Amir♋ پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

مشکل از فایل php نیست

شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php

باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.

 

توی سورس برنامه اطلاعات خودمو وارد کردم با همون ارور مواجه شدم , ولی وقتی بجای لیست ویو از مولتی پنل اسفاده کردم مشکلم حل شد :wink1:

ممنون :give_rose:

H@mid.RS پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

برنامه هم اجرا میشه 

ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )
و در لوگ این پیام رو میده 
مشکل از کجاس

** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
** Service (httputils2service) Create **
** Service (httputils2service) Start **
SELECT user_id, location FROM tbl_member ORDER BY id\nUnknown column 'id' in 'order clause'

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

برنامه هم اجرا میشه 

ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )

و در لوگ این پیام رو میده 

مشکل از کجاس

** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
** Service (httputils2service) Create **
** Service (httputils2service) Start **
SELECT user_id, location FROM tbl_member ORDER BY id\nUnknown column 'id' in 'order clause'

دیتا بیس که ساختید رو نتونسته شناسایی کنه

ستون ایدی  id مشخص نیست وجودش

دیتابیستون باید ستون اولش ایدی باشه از نوع int

Sina و viki0028 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام چرا وقتب برنامه رو باز میکنم force close میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط koorosh
      من یه برنامه نوشتم که با دیزاین ساپورته و سه تا تب توش درست کردم ولی متاسفانه نمیشه اکتیویتی اد کرد توی تبها و فقط میشه لایوت اضافه کرد حالا از اساتید محترم در خواست دارم که اگه راهی هست کمکم کنن که خیلی گیر کردم ؟
       
      میخوام یه جوری اکتیویتی توی تب ها اد کنم
    • توسط H@mid.RS
      نسجه جدید بیسیک فور اندروید منتشر شد!
       
      روش نصب:
       
      فایل را از حالت فشرده خارج کنید محتویات داخل را با نسخه فدیمی که نصب کردید جایگزین کنید!
       
      امکانات جدید در نسخه ۶٫۵۰ بتا :
       

      ۱ مرتب کردن خودکار کدها با زدن دکمه alt + F
       

       

      امکان استفاده از فونت های آیکنی در دیزاینر
       

       

      منبع : کوئیک لرن
    • توسط H@mid.RS
      کتابخانه IRCrypto
      مشاهده فایل
      امنیت داده های ما بعد از ذخیره شدن در حافظه ها خعلی کم میشه


      طوری که هر کسی از کامپیوتر چیزی نفهمه و فقط اون داده مارو که در ادامه مثال می زنم با ی notepad باز کنه به راحتی قابل خوندن میشه


      و این دقدقه بزرگی برای برنامه نویسان به حساب میاد که ما این مشکل رو برطرف کردیم

       
       

      با این کتابخانه شما به طور کامل اطلاعات و داده های خودتون رو کریپت یا همون رمزنگاری می کنید


      ما در این نسخه از کتابخانه یک نوع رمز نگاری رو برای شما آماده کردیم که در انجمن با مثال برای شما قرار گرفته شده

       
       

      هیچ کار مشکلی نیست کار با این کتابخانه


      کاملا راهنمای فارسی :





      در صورت هر گونه سوال در بخش مربوطه در انجمن اطلاع رسانی کنید.

       
       

      کتابخانه اختصاصی از مرجع برنامه نویسی بیسیک فور ایکس بوده و در صورت انتشار با منبع ذکر شود.


      :iranmap:

      ارسال کننده H@mid.RS ارسال ۱۶/۰۳/۱۸ دسته کتابخانه