پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    سورس کد کار با پایگاه داده آنلاین در بیسیک فور اندروید

    سورس کد پایگاه داده پایگاه داده آنلاین بیسیک فور اندروید سورس کد کار با پایگاه داده کار با پایگاه داده آنلاین کار با پایگاه داده دیتابیس دیتابیس انلاین سمت سرور

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    12 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی پنجشنبه ۲۴ تير ۹۵ - ۲۳:۰۰:۵۴

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس


    ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه

    مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده

    کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره


    خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست

    کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست

    من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید


    برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم

    نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون

    شات از کار سورس کد :

    GIF_6211.gif

    دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین


    برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی

    ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم

    من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید

    کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه


    فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    سوالی داشتید مطرح کنید


    سورس کد پیوست شد


    در پناه حق

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil, nasim, arastooms و 7 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #2 ارسالی پنجشنبه ۲۴ تير ۹۵ - ۲۳:۳۹:۰۴

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟
    Edittext1.text
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #3 ارسالی جمعه ۲۵ تير ۹۵ - ۰۹:۰۶:۵۰

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    اونجا که نوشتید «اینجا ای دی را وارد کنید» آیا می شه این باسه؟
    Edittext1.text

     

    اره به راحتی میشه داخل باتن بذاری و دستور کوئری رو ارسال کنی

    کد :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Sina این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #4 ارسالی جمعه ۲۵ تير ۹۵ - ۱۶:۱۰:۲۴

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم
    برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #5 ارسالی شنبه ۲۶ تير ۹۵ - ۰۹:۱۵:۵۲

    Ho3ien
    Ho3ien
    +88
    • ███████▒▒▒ %66

    • 93 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تبریز

    مدال های کاربر

               

    سلام میشه مثلا کاربر یه اصلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟


    • Syed Esmaeil, Sina و ♋Amir♋ این پست را پسندیده است

    اگر يک روز از زندگيم باقي مانده باشد،

     

    آن يک روز را هم براي استقلال و حفظ کرامت ايران خواهم جنگيد،

     

    حتي اگر لقب شورشي و ضدمملکت به من داده شود.

    36985.jpg


    #6 ارسالی شنبه ۲۶ تير ۹۵ - ۱۹:۵۰:۳۶

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    فایل php رو توی هاست خودم اپلود کردم و جدول هاشو هم ساختم

    برنامه رو که اجرا میکنم ارور Internl Server Error میده , مشکل چیه؟

    ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

    مشکل از فایل php نیست

    شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

    حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.


    • Sina و ♋Amir♋ این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #7 ارسالی شنبه ۲۶ تير ۹۵ - ۱۹:۵۳:۴۱

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    سلام میشه مثلا کاربر یه اطلاعاتی به پایگاه داده بفرسته و بعد از تایید برنامه نویس این صفحه نشون داده بشه توی برنامه ؟ مثل دیوار ؟

     

    بله حسین جان شما اصلا می تونید از مدیریت محتوای وردپرس برای تایید مطالب و گرفتنش استفاده کنید

    کلا ی برنامه جامع میشه مث دیوار

    براتون اموزششو همراه با سورس کد می ذارم

    خودم قبلا ار وردپرس زیاد در برنامه هام استفاده کردم

    مثلا ارسال نظرات که بعد تایید در صفحه گوشی نمایش داده میشه

     

    به زودی براتون قرار میدم که بدونید محتوای برنامه رو مدیریت کنید یا ی اسکریپت اختصاصی برای این کار براتون می نویسم

     

    موفق باشید


    • arastooms, ♋Amir♋ و viki0028 این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #8 ارسالی شنبه ۲۶ تير ۹۵ - ۱۹:۵۶:۵۰

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

     

    ایا اطلاعات دیتابیس رو داخل فایل php وارد کردید ؟

    مشکل از فایل php نیست

    شما لینک زیر رو در مرورگرتون اجرا کنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    باید با پیام \nQuery was empty مواجه بشید یعنی هیچ دستور دیتابیسی ارسال نشده و حرفشم درسته

    حالا همین مسیر رو برای فایل هاست خودتون در مرورگر اجرا کنید ببینید با این پیام روبرو می شید.

     

    توی سورس برنامه اطلاعات خودمو وارد کردم با همون ارور مواجه شدم , ولی وقتی بجای لیست ویو از مولتی پنل اسفاده کردم مشکلم حل شد :wink1:

    ممنون :give_rose:


    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #9 ارسالی يكشنبه ۲۷ تير ۹۵ - ۰۹:۵۷:۴۷

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    این ارور واسه چیه؟

     

    L69lI.png


    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #10 ارسالی دوشنبه ۱ شهريور ۹۵ - ۰۱:۴۷:۴۵

    arastooms
    arastooms
    +16
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 72 ارسال

    سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

    برنامه هم اجرا میشه 

    ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )
    و در لوگ این پیام رو میده 
    مشکل از کجاس

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید



    #11 ارسالی سه شنبه ۲ شهريور ۹۵ - ۱۲:۱۷:۲۷

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

     

    سلام دیتابیس ساخته شده و در هاست قرار داده شده 

    برنامه هم اجرا میشه 

    ولی بعد از لود کردن اطلاعات هیچی در لیست ویو نشون نمیده ( با توجه به اینکه 5 تا سطر ادد کردم برای تست )
    و در لوگ این پیام رو میده 
    مشکل از کجاس

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    دیتا بیس که ساختید رو نتونسته شناسایی کنه

    ستون ایدی  id مشخص نیست وجودش

    دیتابیستون باید ستون اولش ایدی باشه از نوع int


    • Sina و viki0028 این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #12 ارسالی چهارشنبه ۷ مهر ۹۵ - ۱۹:۳۶:۳۲

    Sajadsh1
    Sajadsh1
    +1
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 11 ارسال
    سلام چرا وقتب برنامه رو باز میکنم force close میده

    #13 ارسالی چهارشنبه ۷ مهر ۹۵ - ۱۹:۵۲:۳۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1312
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 978 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    سلام چرا وقتب برنامه رو باز میکنم force close میده

     

    با سلام شخصا خودم تست کردم مشکلی نداشت شما رو دیباگ بزار و ارورتون رو نمایش بدید و ورژن بیسیکتون چنده ؟


    • Sina این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     






    همچنین به سورس کد, پایگاه داده, پایگاه داده آنلاین, بیسیک فور اندروید, سورس کد کار با پایگاه داده, کار با پایگاه داده آنلاین, کار با پایگاه داده, دیتابیس, دیتابیس انلاین, سمت سرور نیز برچسب خورده است

    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects