• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
H4N90V3R

سورس برنامه پیامکی انلاین + ارسال پیامک توسط کاربر

37 ارسال در این موضوع قرار دارد

ببخشید چون فایل ها روی لوکال هاست بود.

فایل های php هم توی پوشه ای که آپلود کردم هست. شما باید ازون فایل های php استفاده کنین اگر هاست دارین آپلود کنین ببینین ایرادش چیه

http://kharbuze.ir/apisms/SendSMS.php

http://kharbuze.ir/apisms/SQLDB.php

فایلSQLDB.php  مشکلی نداره

روی هاست خودم اپلود کردم ارور نمیده

http://myapp.serverasak.in/test/SQLDB.php

 

فایلی که داخل هاستت اپلود کردی به دیتابیس متصل میشه

ورژن php چنده؟روی ورژن های مختلف تست کن

 

 

یه دیتابیس جدید بساز ببین میشه یا نه

پسند شده توسط hocein و arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایلSQLDB.php  مشکلی نداره

روی هاست خودم اپلود کردم ارور نمیده

http://myapp.serverasak.in/test/SQLDB.php

 

فایلی که داخل هاستت اپلود کردی به دیتابیس متصل میشه

ورژن php چنده؟روی ورژن های مختلف تست کن

 

 

یه دیتابیس جدید بساز ببین میشه یا نه

نسخه رو گذاشتم رو 5.2 دیگه اون خطای Sql نمیاد و نوشته  \nQuery was empty میاد اما ولی بازم پیام هارو میخوام لود کنم خطا میده که Error: Invalid Value

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی دیتابیس رو ساختید برید و توی دیتابیس تون چند تادول بسازید ببینید حل می شه ؟

ایا این سایت برای خودتون هست یا اقا امیر؟

اگر برای اقای امیر عزیز هست اون مشکلی نداره چون واسه ما هم این صفحه باز می شه

اون خطای eror invalid value که گفتید توی هاست میاد یعنی ارتباط با دیتابیس ناموفق بوده رمز و پسور و هاست دیتابیس رو چک کنید

پسند شده توسط hocein

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی دیتابیس رو ساختید برید و توی دیتابیس تون چند تادول بسازید ببینید حل می شه ؟

ایا این سایت برای خودتون هست یا اقا امیر؟

اگر برای اقای امیر عزیز هست اون مشکلی نداره چون واسه ما هم این صفحه باز می شه

اون خطای eror invalid value که گفتید توی هاست میاد یعنی ارتباط با دیتابیس ناموفق بوده رمز و پسور و هاست دیتابیس رو چک کنید

من تو هاست خودم ریختم http://kharbuze.ir/apisms/SQLDB.php

اگه پسورد اشتباه باشه اصلا اون متنه نمیاد و خطای اس کیو ال میده الان لینک رو باز میکنم مشکلی نداره و عین مال آقا امیر هستش ولی تو بارگذاری تو بیسیک 4 اندروید مشکل دارم و اون پیغام رو میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تو هاست خودم ریختم http://kharbuze.ir/apisms/SQLDB.php

اگه پسورد اشتباه باشه اصلا اون متنه نمیاد و خطای اس کیو ال میده الان لینک رو باز میکنم مشکلی نداره و عین مال آقا امیر هستش ولی تو بارگذاری تو بیسیک 4 اندروید مشکل دارم و اون پیغام رو میده

 

 

 

توی سورسی که قرار دادی  به جای ادرس زیر

http://kharbuze.ir/apisms/SQLDB.php

این ادرس رو وارد کردی

http://192.168.1.100/apisms/SQLDB.php

اگه روی لوکال هاست تست میکنی ای پی رو چک کن چون گاهی اوقات ای پی عوض میشه مثلا واسه خودم یا 192.168.1.101 و یاهم 192.168.1.100

پسند شده توسط arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی سورسی که قرار دادی  به جای ادرس زیر

http://kharbuze.ir/apisms/SQLDB.php
این ادرس رو وارد کردی

http://192.168.1.100/apisms/SQLDB.php
اگه روی لوکال هاست تست میکنی ای پی رو چک کن چون گاهی اوقات ای پی عوض میشه مثلا واسه خودم یا 192.168.1.101 و یاهم 192.168.1.100
دوست عزیزم میدونم. من رو لوکال تست کردم جواب نگرفتم ریختم رو هاستم. الانم داخل بیسیک 4 اندروید رو درست کردم و لینک سایت رو دادم.مشکل من ادرس دهی نیست من مشکلم خوندن فایل هاس. تو ارسال مشگلی ندارم فقط نمیتونم بخونمشون رو بسیک4اندروید.
پسند شده توسط arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکلم رو خودم حل کردم. کد های مربوط به Sql رو تو phpmyadmin تست کردم و با دستکاریش تونستم فایل های توی دیتابیس رو بخونم و همون رو اوردم تو برنامه. ممنونم ازهمه. :crazy:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.