پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    سورس برنامه پیامکی انلاین + ارسال پیامک توسط کاربر

    پیامک انلایندیتابیس انلاین

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    40 پاسخ برای این موضوع

    #31 ارسالی چهارشنبه ۶ مرداد ۹۵ - ۱۳:۳۴:۰۹

    ali.1020
    ali.1020
    +156
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    attachicon.gif

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    یه دیتابیس ساختم به نام Match نام کاربری هم match رمزش 123456

    در انتها هم یه ستون ساختم به نام sms با 2 ستون Content و name

    نمیدونم عیبش ازچیه

    داداش اصلا هیچی نمیاره یه جای دیگه فایل های php تو اپ کن و دوباره آدرس دهی کن 

    خود برنامه برای من بدون اروره ولی اصلا وصل نمیشه به php 


    • arastooms و hocein این پست را پسندیده است

    #32 ارسالی چهارشنبه ۶ مرداد ۹۵ - ۱۳:۵۷:۱۲

    hocein
    hocein
    +40
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 60 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : گرگان

    داداش اصلا هیچی نمیاره یه جای دیگه فایل های php تو اپ کن و دوباره آدرس دهی کن 

    خود برنامه برای من بدون اروره ولی اصلا وصل نمیشه به php 

    ببخشید چون فایل ها روی لوکال هاست بود.

    فایل های php هم توی پوشه ای که آپلود کردم هست. شما باید ازون فایل های php استفاده کنین اگر هاست دارین آپلود کنین ببینین ایرادش چیه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید



    #33 ارسالی چهارشنبه ۶ مرداد ۹۵ - ۱۴:۰۳:۵۹

    ali.1020
    ali.1020
    +156
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    فایل sqldb.php مشکل داره 

    این پیغام میده 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    در حالی که مال صاحب تاپیک این پیغامو میده 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    در ضمن بنده هاست ندارم و به php وارد نیستم 

    خود آقا امیر بهتر میتونند کمکتون کنند


    • arastooms و hocein این پست را پسندیده است

    #34 ارسالی چهارشنبه ۶ مرداد ۹۵ - ۱۴:۲۵:۴۸

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    ببخشید چون فایل ها روی لوکال هاست بود.

    فایل های php هم توی پوشه ای که آپلود کردم هست. شما باید ازون فایل های php استفاده کنین اگر هاست دارین آپلود کنین ببینین ایرادش چیه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    فایلSQLDB.php  مشکلی نداره

    روی هاست خودم اپلود کردم ارور نمیده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    فایلی که داخل هاستت اپلود کردی به دیتابیس متصل میشه

    ورژن php چنده؟روی ورژن های مختلف تست کن

     

     

    یه دیتابیس جدید بساز ببین میشه یا نه


    • arastooms و hocein این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #35 ارسالی چهارشنبه ۶ مرداد ۹۵ - ۲۳:۲۵:۲۹

    hocein
    hocein
    +40
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 60 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : گرگان

    فایلSQLDB.php  مشکلی نداره

    روی هاست خودم اپلود کردم ارور نمیده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    فایلی که داخل هاستت اپلود کردی به دیتابیس متصل میشه

    ورژن php چنده؟روی ورژن های مختلف تست کن

     

     

    یه دیتابیس جدید بساز ببین میشه یا نه

    نسخه رو گذاشتم رو 5.2 دیگه اون خطای Sql نمیاد و نوشته  \nQuery was empty میاد اما ولی بازم پیام هارو میخوام لود کنم خطا میده که Error: Invalid Value



    #36 ارسالی پنجشنبه ۷ مرداد ۹۵ - ۱۰:۰۸:۵۱

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    وقتی دیتابیس رو ساختید برید و توی دیتابیس تون چند تادول بسازید ببینید حل می شه ؟
    ایا این سایت برای خودتون هست یا اقا امیر؟
    اگر برای اقای امیر عزیز هست اون مشکلی نداره چون واسه ما هم این صفحه باز می شه
    اون خطای eror invalid value که گفتید توی هاست میاد یعنی ارتباط با دیتابیس ناموفق بوده رمز و پسور و هاست دیتابیس رو چک کنید
    • hocein این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #37 ارسالی پنجشنبه ۷ مرداد ۹۵ - ۱۲:۳۹:۵۹

    hocein
    hocein
    +40
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 60 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : گرگان

    وقتی دیتابیس رو ساختید برید و توی دیتابیس تون چند تادول بسازید ببینید حل می شه ؟
    ایا این سایت برای خودتون هست یا اقا امیر؟
    اگر برای اقای امیر عزیز هست اون مشکلی نداره چون واسه ما هم این صفحه باز می شه
    اون خطای eror invalid value که گفتید توی هاست میاد یعنی ارتباط با دیتابیس ناموفق بوده رمز و پسور و هاست دیتابیس رو چک کنید

    من تو هاست خودم ریختم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اگه پسورد اشتباه باشه اصلا اون متنه نمیاد و خطای اس کیو ال میده الان لینک رو باز میکنم مشکلی نداره و عین مال آقا امیر هستش ولی تو بارگذاری تو بیسیک 4 اندروید مشکل دارم و اون پیغام رو میده



    #38 ارسالی پنجشنبه ۷ مرداد ۹۵ - ۱۴:۳۳:۴۲

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    من تو هاست خودم ریختم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اگه پسورد اشتباه باشه اصلا اون متنه نمیاد و خطای اس کیو ال میده الان لینک رو باز میکنم مشکلی نداره و عین مال آقا امیر هستش ولی تو بارگذاری تو بیسیک 4 اندروید مشکل دارم و اون پیغام رو میده

     

     

     

    توی سورسی که قرار دادی  به جای ادرس زیر

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این ادرس رو وارد کردی

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اگه روی لوکال هاست تست میکنی ای پی رو چک کن چون گاهی اوقات ای پی عوض میشه مثلا واسه خودم یا 192.168.1.101 و یاهم 192.168.1.100


    • arastooms این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #39 ارسالی پنجشنبه ۷ مرداد ۹۵ - ۱۶:۵۷:۰۸

    hocein
    hocein
    +40
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 60 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : گرگان

    توی سورسی که قرار دادی  به جای ادرس زیر

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    این ادرس رو وارد کردی

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اگه روی لوکال هاست تست میکنی ای پی رو چک کن چون گاهی اوقات ای پی عوض میشه مثلا واسه خودم یا 192.168.1.101 و یاهم 192.168.1.100
    دوست عزیزم میدونم. من رو لوکال تست کردم جواب نگرفتم ریختم رو هاستم. الانم داخل بیسیک 4 اندروید رو درست کردم و لینک سایت رو دادم.مشکل من ادرس دهی نیست من مشکلم خوندن فایل هاس. تو ارسال مشگلی ندارم فقط نمیتونم بخونمشون رو بسیک4اندروید.
    • arastooms این پست را پسندیده است

    #40 ارسالی پنجشنبه ۷ مرداد ۹۵ - ۲۲:۵۲:۰۸

    hocein
    hocein
    +40
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 60 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : گرگان

    مشکلم رو خودم حل کردم. کد های مربوط به Sql رو تو phpmyadmin تست کردم و با دستکاریش تونستم فایل های توی دیتابیس رو بخونم و همون رو اوردم تو برنامه. ممنونم ازهمه. :crazy:



    #41 ارسالی پنجشنبه ۷ مرداد ۹۵ - ۲۳:۲۳:۲۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    پس الحمدلله مشکلات حل شد 

     

    بعد از 3 صفحه پست گذاشتن 

     

    خخخخخخخخخخخخخخخخ

     

    قفل شد .


    • hocein و dostmobile این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects