• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
Sina

گرفتن عکس از دیتابیس انلاین

سوال

چگونه می توانیم یک عکس را از دیتابیس انلاین بگیریم؟

 توجه : عکس ها در حالت blob در دیتابیس هستند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

با کتابخونه پیکاسو میتونین این کارو بکنین سرعتشم خیلی بالاس

ولی پیشنهادم اینه که اسم عکس ر بدین به دیتابیس که اینجوری دیتابیس سنگین نمیشه و سرعت برنامه افت نمیکنه

پسند شده توسط H@mid.RS و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

روش نسیم خانوم رو تست کنید


ی روش دیگه هم بهتون بگم :


بیا عکس رو به بیت تبدیل کن بفرستش داخل دیتابیس و بعد بگیرش و از بیت بودن درش بیار که این روش داخل دیتابیس افلاین ما انجام دادیم قبلا سرچ بزن


 


:iranmap:


پسند شده توسط Sina و nasim

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اینو بلدم دیتابیس آنلاین رو بلد نیستم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فهمیدم یعنی اول یک بیت که داخل دیتابیس انلاین هست رو بگیرم و بعد اون رو به عکس تبدیل کنم

منتظر یک آموزش در این باره باشید

پسند شده توسط trzm1989

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فهمیدم یعنی اول یک بیت که داخل دیتابیس انلاین هست رو بگیرم و بعد اون رو به عکس تبدیل کنم

منتظر یک آموزش در این باره باشید

 

سلام ما که نفهمیدیم چی شد استاد... اگه میشه یه توضیح کامل و آموزش بدین استاد

 

باتشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

چگونه می توانیم یک عکس را از دیتابیس انلاین بگیریم؟

 توجه : عکس ها در حالت blob در دیتابیس هستند

اگر لینک بذارید در دیتابیس راحتتر هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری