پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    گرفتن عکس از دیتابیس انلاین


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    6 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی دوشنبه ۲۸ تير ۹۵ - ۱۲:۴۲:۰۱

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  

    چگونه می توانیم یک عکس را از دیتابیس انلاین بگیریم؟

     توجه : عکس ها در حالت blob در دیتابیس هستند


    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #2 ارسالی دوشنبه ۲۸ تير ۹۵ - ۱۳:۳۰:۲۷

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    با کتابخونه پیکاسو میتونین این کارو بکنین سرعتشم خیلی بالاس

    ولی پیشنهادم اینه که اسم عکس ر بدین به دیتابیس که اینجوری دیتابیس سنگین نمیشه و سرعت برنامه افت نمیکنه


    • H@mid.RS, Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #3 ارسالی دوشنبه ۲۸ تير ۹۵ - ۱۳:۵۳:۲۱

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    روش نسیم خانوم رو تست کنید

    ی روش دیگه هم بهتون بگم :

    بیا عکس رو به بیت تبدیل کن بفرستش داخل دیتابیس و بعد بگیرش و از بیت بودن درش بیار که این روش داخل دیتابیس افلاین ما انجام دادیم قبلا سرچ بزن

     

    :iranmap:


    • nasim و Sina این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #4 ارسالی دوشنبه ۲۸ تير ۹۵ - ۱۶:۵۴:۴۰

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    اینو بلدم دیتابیس آنلاین رو بلد نیستم
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #5 ارسالی دوشنبه ۲۸ تير ۹۵ - ۱۸:۰۲:۳۸

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    فهمیدم یعنی اول یک بیت که داخل دیتابیس انلاین هست رو بگیرم و بعد اون رو به عکس تبدیل کنم
    منتظر یک آموزش در این باره باشید
    • trzm1989 این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #6 ارسالی چهارشنبه ۳ آذر ۹۵ - ۱۰:۰۹:۱۰

    trzm1989
    trzm1989
    +2
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 9 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : جزیره زیبای قشم

    فهمیدم یعنی اول یک بیت که داخل دیتابیس انلاین هست رو بگیرم و بعد اون رو به عکس تبدیل کنم
    منتظر یک آموزش در این باره باشید

     

    سلام ما که نفهمیدیم چی شد استاد... اگه میشه یه توضیح کامل و آموزش بدین استاد

     

    باتشکر



    #7 ارسالی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵ - ۱۸:۲۷:۵۹

    Mahdi73
    Mahdi73
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 6 ارسال

    چگونه می توانیم یک عکس را از دیتابیس انلاین بگیریم؟

     توجه : عکس ها در حالت blob در دیتابیس هستند

    اگر لینک بذارید در دیتابیس راحتتر هست






    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects