• 0
mostafa.kasiri

فایل exe نرم افزار

سوال

با سلام

lunch4j

اقا مجتبی این نرم افزار حتما جاوا لاززم داره من می خخوام فایلم  رو به هر کس خواست بدم شدنی هست (اون طرف جاوا نداره)

یا اگر با این نرم افزار جاوا نمیشه نرم افزار هست که وب ویو داخلش بزارم برای کامپیوتر و فایل exe بده

البته ببخشید تاپیک قبلی رو بالا بردم

H@mid.RS پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

درود


خواهش می کنم لطفا قوانین رو رعایت کنید تا به پیشرفت انجمن و خودتون بیشتر کمک بشه


basic4java یعنی برنامه نویسی بر پایه جاوا


 


شما کامل توضیح بدید می خواید چیکار کنید تا من براتون برنامه رو بنویسم برای ویندوز و فایل exe که نیاز به هیچ پیش نیازی نداشته باشه رو تقدیمتون کنم ، این هم بخاطر این هست که کاربر فعالی هستید


 


در پناه حق


salmana، Sina، mostafa.kasiri و 1 کاربر دیگر پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون من میخوام یک وب ویو فقط باشه همین 

فقط میشه بگید چه طوری مینویسید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون من میخوام یک وب ویو فقط باشه همین 

فقط میشه بگید چه طوری مینویسید؟

انواع زبان های برنامه نویسی وجود داره با یکیشون براتون می نویسم

می خواید داخل وب ویو چی نمایش بده ؟

لطفا توضیح کاملی بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام 

من فقط می خوام یک وب ویو  باشه که یک سایت رو نمایش بده که قابل رفرش هم باشه و فایل exe باشه و alert سایت هم توش نمایش داده بشه همین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ببخشد من پیغام دادما اما من خیلی کنجکاو هستم میشه بگید الان می خواهید با چه چیزی درست کنید؟<کنجکاو>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

GIF_xcv56g.gif


سورس کد:



using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace load_web_view_in_basic4x.ir
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
webBrowser1.Navigate("http://"+ textBox1.Text);
}
}
}

زبان برنامه نویسی سی شارپ


برنامه پیوست شد


WebView.zip

Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام

مرسی میشه دکمه و ادیت نزارم میخاوم وقتی نرم افزار رو باز کرد اون سایت باز شه میشه اون سورس رو برام بزارید البته من اصلا آشنایی با سس شارپ ندارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خب معلومه اون خط آخر بجای

webBrowser1.Navigate("http://"+ textBox1.Text);

بنویس

webBrowser1.Navigate("http://WWW.basic4x.IR");

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام

اقا مجتبی خب بعد یک دکمه هست من نمی خو.ام دکمه هم باشه

و می خوام صفحه وب ویو صد درصد باشه و وقتی بزگ میکنم بازم صد درصد باشه ممنون

البته ببخشید من در این انجمن می گما

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

تا اونجایی که من می دونم باید اینجوری بشه

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Windows.Forms;

namespace load_web_view_in_basic4x.ir
{
   public partial class Form1 : Form
   {
       public Form1()
       {
           InitializeComponent();
webBrowser1.Navigate("http://WWW.basic4x.IR");

   }
}

بعدشم من اقا مجتبی نیستم !!!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام

مرسی آقا سینا

من اون سایتی که بش دادام پنلی هست و دارد منو نمیشه چرا آیا مشکل سایت هست آقا تو جاوا وارد میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.