پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    فایل exe نرم افزار


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    11 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی سه شنبه ۲۹ تير ۹۵ - ۰۸:۳۲:۲۰

    mostafa.kasiri
    mostafa.kasiri
    +35
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 82 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    با سلام

    lunch4j

    اقا مجتبی این نرم افزار حتما جاوا لاززم داره من می خخوام فایلم  رو به هر کس خواست بدم شدنی هست (اون طرف جاوا نداره)

    یا اگر با این نرم افزار جاوا نمیشه نرم افزار هست که وب ویو داخلش بزارم برای کامپیوتر و فایل exe بده

    البته ببخشید تاپیک قبلی رو بالا بردم


    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    #2 ارسالی سه شنبه ۲۹ تير ۹۵ - ۱۳:۱۲:۰۵

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1874
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود

    خواهش می کنم لطفا قوانین رو رعایت کنید تا به پیشرفت انجمن و خودتون بیشتر کمک بشه

    basic4java یعنی برنامه نویسی بر پایه جاوا

     

    شما کامل توضیح بدید می خواید چیکار کنید تا من براتون برنامه رو بنویسم برای ویندوز و فایل exe که نیاز به هیچ پیش نیازی نداشته باشه رو تقدیمتون کنم ، این هم بخاطر این هست که کاربر فعالی هستید

     

    در پناه حق


    • salmana, Sina و mostafa.kasiri این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #3 ارسالی سه شنبه ۲۹ تير ۹۵ - ۱۳:۱۹:۳۰

    mostafa.kasiri
    mostafa.kasiri
    +35
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 82 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    ممنون من میخوام یک وب ویو فقط باشه همین 

    فقط میشه بگید چه طوری مینویسید؟



    #4 ارسالی سه شنبه ۲۹ تير ۹۵ - ۱۳:۲۲:۲۵

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1874
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    ممنون من میخوام یک وب ویو فقط باشه همین 

    فقط میشه بگید چه طوری مینویسید؟

    انواع زبان های برنامه نویسی وجود داره با یکیشون براتون می نویسم

    می خواید داخل وب ویو چی نمایش بده ؟

    لطفا توضیح کاملی بدید


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #5 ارسالی سه شنبه ۲۹ تير ۹۵ - ۱۴:۱۴:۳۴

    mostafa.kasiri
    mostafa.kasiri
    +35
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 82 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    با سلام 

    من فقط می خوام یک وب ویو  باشه که یک سایت رو نمایش بده که قابل رفرش هم باشه و فایل exe باشه و alert سایت هم توش نمایش داده بشه همین



    #6 ارسالی سه شنبه ۲۹ تير ۹۵ - ۱۸:۰۷:۴۷

    mostafa.kasiri
    mostafa.kasiri
    +35
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 82 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    ببخشد من پیغام دادما اما من خیلی کنجکاو هستم میشه بگید الان می خواهید با چه چیزی درست کنید؟<کنجکاو>



    #7 ارسالی پنجشنبه ۳۱ تير ۹۵ - ۱۷:۳۵:۳۸

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1874
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    GIF_xcv56g.gif

    سورس کد:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    زبان برنامه نویسی سی شارپ

    برنامه پیوست شد

    فایل های پیوستی

    • فایل پیوستی  WebView.zip   59.81K   5 تعداد دریافت ها

    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #8 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۰۹:۴۱:۰۵

    mostafa.kasiri
    mostafa.kasiri
    +35
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 82 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    با سلام
    مرسی میشه دکمه و ادیت نزارم میخاوم وقتی نرم افزار رو باز کرد اون سایت باز شه میشه اون سورس رو برام بزارید البته من اصلا آشنایی با سس شارپ ندارم

    #9 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۰:۱۱:۵۵

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    خب معلومه اون خط آخر بجای
    webBrowser1.Navigate("http://"+ textBox1.Text);
    بنویس
    webBrowser1.Navigate("

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ");
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #10 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۱:۳۲:۱۲

    mostafa.kasiri
    mostafa.kasiri
    +35
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 82 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    با سلام

    اقا مجتبی خب بعد یک دکمه هست من نمی خو.ام دکمه هم باشه

    و می خوام صفحه وب ویو صد درصد باشه و وقتی بزگ میکنم بازم صد درصد باشه ممنون

    البته ببخشید من در این انجمن می گما



    #11 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۲:۵۴:۲۵

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    تا اونجایی که من می دونم باید اینجوری بشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    بعدشم من اقا مجتبی نیستم !!!!!
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #12 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۹:۱۳:۴۴

    mostafa.kasiri
    mostafa.kasiri
    +35
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 82 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    با سلام
    مرسی آقا سینا
    من اون سایتی که بش دادام پنلی هست و دارد منو نمیشه چرا آیا مشکل سایت هست آقا تو جاوا وارد میشه




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects