• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
Ho3ien

راهنمایی درباره تب Starter در Basic4android

سوال

سلام میشه توضیح مختصری در رابطه با این تب بدین ؟ و کار اصلیش چیه چون من هر وقت بیسیک رو باز می کنم این تب میاد 0mpngwh3wgja8tnudu8p.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

به این میگن ماژول استارتر و فقط توش کد نویسی می شه و حتی هنگامی که برنامه باشه کد ها اجرا می شه مثلا می خوای وقتی برنامه بسته بود و اینترنت روشن بود یک کاری انجام شه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام میشه توضیح مختصری در رابطه با این تب بدین ؟ و کار اصلیش چیه چون من هر وقت بیسیک رو باز می کنم این تب میاد 

 

اون که سینا گفت در مورد سرویس هست.

درم ورد استارتر یه توضیح مهم دیگه هم وجود داره.

 

این استارتر سزویسی هست که قبل از اجرای اکتیویتی مین اجرا میشه. یه سابی داره به نام Application_Error

 

اگر توی این ساب اون ترو را فالس کنی یعنی Return False دیگه برنامه شما هنگام باز شدن خطای فورس کلوز نمیده(همون توقف برنامه)

در ضمن میتونی متن خطای داده شده رو هم بگیری

Log(Error&StackTrace)

پس بهتره هر برنامه ای که عرضه میکنین اون را فالس بکنین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من یه مشکلی داشتم که قبلا مطرح کرده بودم یعنی وقتی صفحه رو لود می کردم صفحه سیاه میومد می تونه مشکل از این باشه ؟

 

مثلا میشه کدی نوشت که وقتی برنامه اجرا شد یه صفحه سفید بیاره مثل بازار بعد برنامه لود بشه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری