رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس

سوال

درود به دوستان

 

به درخواست کاربر امیر در تاپیک زیر این سورس کد رو براتون نوشتم :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تمام امکانات رو در این سورس اضافه کردم

 

 

شات :

 

 

GIF_upp111.gif

 

 

 

 

 

کد php که باید درون هاستتون بریزید(ایجاد محدودیت آپلود برا امنیت هاست) :

 

 


<?php

$extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG');

$valid_extensions = '.jpg, .jpeg';

$extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.');

if (!in_array($extension, $extensions))

{

die("Estensione Errore!");

}

$target_path = "uploads/";

$dir=$target_path;

$target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);

$target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);

$target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2);

$target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2);

$target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2);

$target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2);

//جلوگیری از تکرار

mkdir("$target_path2",0755);

$target_file_mod = imageExists($target,$target_path2);

if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) {

echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded";

} else{

      echo "There was an error uploading the file, please try again!";

}

  function imageExists($image,$dir1) {


    $i=1; $probeer=$image;


    while(file_exists($dir1.$probeer)) {

        $punt=strrpos($image,".");

        if(substr($image,($punt-3),1)!==("[") && substr($image,($punt-1),1)!==("]")) {

            $probeer=substr($image,0,$punt)."[".$i."]".

            substr($image,($punt),strlen($image)-$punt);

        } else {

            $probeer=substr($image,0,($punt-3))."[".$i."]".

            substr($image,($punt),strlen($image)-$punt);

        }

        $i++;

    }

    return $probeer;

}

?>

 

سورس کد پیوست شد

 

 

سوالی بود در خدمتیم

 

 

Upload Basic4X.IR.zip

 

up_basic4x.php

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

15 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

 خیلی ممنون :give_rose:

 

این ارور واسه چیه

--------- beginning of /dev/log/system
--------- beginning of /dev/log/main
java.lang.RuntimeException: Unable to create service b4a.example.starter: java.lang.RuntimeException: java.lang.NullPointerException
	at android.app.ActivityThread.handleCreateService(ActivityThread.java:2582)
	at android.app.ActivityThread.access$1800(ActivityThread.java:135)
	at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1278)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5017)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:779)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:595)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
Caused by: java.lang.RuntimeException: java.lang.NullPointerException
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.virtualAssets(Shell.java:167)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.start(Shell.java:99)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:88)
	at b4a.example.starter.onCreate(starter.java:32)
	at android.app.ActivityThread.handleCreateService(ActivityThread.java:2572)
	... 10 more
Caused by: java.lang.NullPointerException
	at anywheresoftware.b4a.shell.ShellConnector.sendControlMessage(ShellConnector.java:61)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.virtualAssets(Shell.java:127)
	... 14 more

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کتابخانه ها رو اضافه کردین به کتابخانه هاتون 

 

؟؟؟؟

اره چندبار اجرا کردم بلاخره درست شد :DD:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یه سوال این نمونه سورس فقط عکس رو آپلود میکنه نمیشه هر فایلی رو انتخاب کنیم بعد خود برنامه تشخیص بده 

عکس بوده تکست بوده فیلم بده و.. 

یه نکته ی دیگه اینکه نمیشه از پیکوفایل کمک گرفت اینجوری هزینه بره 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اقا مجتبی  من توی برنامم یه فرمی قرار دادم که کاربر همراه پر کردن اطلاعاتش باید عکس هم ارسال کنه

 

حالا میخوام از این روش استفاده کنم که عکس رو انتخاب میکنه و بعد اپلود لینکو میفرسته به دیتابیس

 

برای نمایش عکس هم لینک فایلو از دیتابیس میگیره و نمایش میده

 

راه ساده تری جز این نیست؟

امیر شما اگه ی هفته صبر کنید من سورسی قرار میدم با قابلیت ذخیره اطلاعات که میشه کاربر همانند پروفایل دیوار برای خودش عکس انتخاب کنه و اطلاعات قرار بده رو در انجمن می ذارم که اونجا دارم از دیتا بیس استفاده میکنم برای شناسایی که کدوم عکس واسه کدوم کاربر هست و لود اون عکس در قسمت پروفایل ی سورس کاملی هست.،

این روشی که گذاشتم راحت ترین روش هست که میشه لینک رو هم گرفت

 

 

یه سوال این نمونه سورس فقط عکس رو آپلود میکنه نمیشه هر فایلی رو انتخاب کنیم بعد خود برنامه تشخیص بده 

عکس بوده تکست بوده فیلم بده و.. 

یه نکته ی دیگه اینکه نمیشه از پیکوفایل کمک گرفت اینجوری هزینه بره 

 

شما این کد رو در php استفاده کنید (جایگزین کد قبلی) دیگه هر فایلی دوست داشته باشه کاربر می تونه آپلود کنه بدون هیچ محدودیتی:

<?php
    $file_path = "uploads/";

    $file_path = $file_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
    if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $file_path)) {
        echo "success";
    } else{
        echo "fail";
    }
?>

و در مورد پیکو فایل باید گفت که با گت المنت id میشه فایل رو انتخاب کرد و فرستاد

و در نهایت بهت لینک میده ولی این کار رایگان خیلی هم مفید نیست

شما اگه می خواید برنامه ای بنویسید و پیشرفتش تماما مال خودتون باشه بیاید هاست استفاده کنید

 

در پناه حق

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام من نمیتونم فایل ها رو دانلود کنم و میگه دسترسی ندارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام من نمیتونم فایل ها رو دانلود کنم و میگه دسترسی ندارید

کاربرانی می توانند دانلود کنند که تعداد پست های ارسالی آنها بیشتر از 45 باشد یا کاربر ویژه سایت شوند

 

فقط بخاطر این که وقت میبره درخواست داده شده

می تونی با حمایت از انجمن این بخش براتون باز بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 23 مرداد 1395 در 13:58، Syed Esmaeil گفته است :

سلام و سپاس

همونطور که خدمتت عرض کردم آقا مجتبی این تا ۵۰۰ کیلوبایت بیشتر آپلود نمیکنه لطفا کاری کن تا ۱۰ مگابایت امکان آپلود باشه

ممنون و سپاس

درود بر شما سید بزرگوار

 

خوب همون طور که می دونیم در php config تنظیماتی داریم برای اپلود از php  که اون اول از همه باید تنظیم باشه روی 10 مگابایت

و این که نمی تونی  آپ کنید بخاطر سرعت اینترنت و سرعت هاست شما بستگی داره

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آقا مجتبی ی عزیز دستتون دردنکنه سورس کاربردی و مفیدی هست.

نمیشه کاری کرد کاربر به جای زدن دکمه ی اپلود بعد از انتخاب عکس به صورت خودکار عکس آپلود بشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فهمیدم باید کد زیر رو جایگزین کرد

Sub Choose_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String)
	If Success Then
		namefile=GetPathFromContentResult(FileName)
	 	ToastMessageShow("با موفقیت انتخاب شد",True)
		Up.doFileUpload( ProgressBar1,Label1,namefile,Url)
	  Else
	  ToastMessageShow("عملیات انتخاب موفقیت آمیز نبود",False)
	End If
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

فهمیدم باید کد زیر رو جایگزین کرد

Sub Choose_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String)
	If Success Then
		namefile=GetPathFromContentResult(FileName)
	 	ToastMessageShow("با موفقیت انتخاب شد",True)
		Up.doFileUpload( ProgressBar1,Label1,namefile,Url)
	  Else
	  ToastMessageShow("عملیات انتخاب موفقیت آمیز نبود",False)
	End If
End Sub

 

دقیقا

من تواست گذاشتم تا بدونید چه اتفاقی می افته با هر عملی که انجام میدید طاها جان :t6033:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

چرا نمیتونم دانلودش کنم؟

لطفا لینک بزارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون بابت این سورس.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 30 تیر 1395 در 19:00، H@mid.RS گفته است :

درود به دوستان

 

به درخواست کاربر امیر در تاپیک زیر این سورس کد رو براتون نوشتم :

 

 

 

 

تمام امکانات رو در این سورس اضافه کردم

.

.

.

.

.

ممنون از سورس عالیتون.

من اگر بخام از این فایل پی اچ پی استفاده کنم ْ کجاهاش رو باید تغییر بدم و بعد روی هاستم بزارم/؟؟؟

<?php
    $file_path = "salam/"; //این فولدری هست که فایل آپلودی توش قرار میگیره.درسته؟؟

    $file_path = $file_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);    //این چیه؟؟
    if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $file_path)) {       //این چیه؟؟
        echo "success";
    } else{
        echo "fail";
    }
?>

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام 

ممنون بابت سورس

من می خواهم فیلم رو ارسال کنم

چجوری باید اینکار رو انجام بدم

یعنی تو کدوم قسمت باید تغیر داده بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • -1

اقا مجتبی  من توی برنامم یه فرمی قرار دادم که کاربر همراه پر کردن اطلاعاتش باید عکس هم ارسال کنه

 

حالا میخوام از این روش استفاده کنم که عکس رو انتخاب میکنه و بعد اپلود لینکو میفرسته به دیتابیس

 

برای نمایش عکس هم لینک فایلو از دیتابیس میگیره و نمایش میده

 

راه ساده تری جز این نیست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      من برنامه ای دارم که داخلش دارم کالا میفروشم.
      حالا میخوام یه دکمه ای بذارم که کاربر وقتی روش کلیک میکنه، صفحه پرداخت بازشه.
      جستجو زیاد کردم، به درگاه زیرین پال رسیدم، اما مثل این که زرین پال از بیسیک فور اندروید پشتیبانی نمیکنه.
      از دوستان ممنون میشم اگه کسی این کارو کرده، تجربیبات ارزشمندشون به ما هم منتقل کنه.
      ممنون.
    • توسط amir386
      سلام خدمت اساتید عزیز ! همونطور که میدونین مدتیه که تلگرام هیتلر شده و من بسیاری از برنامه هام شاید بیشتر از 15 تاش ارتباط مستثیم و غیر مستقیم با تلگرام و api هاش دارن ! که خیلی وقته از کار افتادن و کاربر حتما باید به قندشکن وصل باشه! اما سوال اصلی من اینه بهترین راه برای دور زدن هیتلر داخل برنامه چیه! چند نقری گفتن که به سرور وصل کنم و از اونجا بهتلگرام . ولی من میخوام مثل برنامه هایی مثل تلگرام طلایی و هاتگرام و... از تونل پراکسی داخل برنامه استفاده کنم ! کسی بلده و یا راهکاری واسم داره!؟ خیلی ممنون❤️
    • توسط batman1
      سلام خدمت تمامی دوستان.
      کسی تا به حال تونسته توی بیسیک فور اندروید،نرم افزار دوربین مخفی بسازه؟
      یعنی این که برنامه رو اجرا کنه، بعد برنامه خودش بسته شه و شروع به فیلم برداری با دوربین جلو کنه.
      با توجه به این که دوربین نیاز به یک پنل داره و توی سرویس هم نمیشه پنل رو به اون شکل تعریف کرد،تقریبا این کار نشدنیه.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
×