پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    تشخیص عدد صحیح و اعشاری


    بهترین پاسخ Sina , جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۱:۳۰:۱۲


    Private a As Float
    Private b As Int
    a=12.233233

    Sina as int
    Sina = a*200
    B=floor( sina)
    If sina -B = 0
    عدد صحیح
    Else
    اعشاری
    End if
    رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    10 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۸:۵۰:۲۴

    arastooms
    arastooms
    +16
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 72 ارسال

    سلام به همه دوستان 
    قصد دارم یک عدد از ورودی بگیرم و آنالیز کنم اگر اعشاری بود مسیج بدم اعدد اعشاری و اگر صحیح بود مسیج بدم عدد صحیح است

    آیا کتابخونه ای هست برای این منظور و یا سورس کد کوچکی که من رو راهنمایی بفرمایید.


    • طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    #2 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۱۹:۳۶:۰۱

    2pac
    2pac
    +122
    • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
    • ████████▒▒ %75

    • 103 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : یه جای خوب

    سلام به همه دوستان 
    قصد دارم یک عدد از ورودی بگیرم و آنالیز کنم اگر اعشاری بود مسیج بدم اعدد اعشاری و اگر صحیح بود مسیج بدم عدد صحیح است

    آیا کتابخونه ای هست برای این منظور و یا سورس کد کوچکی که من رو راهنمایی بفرمایید.

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Sina و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۰:۱۲:۴۳

    arastooms
    arastooms
    +16
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 72 ارسال

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    سلام 
    من متوجه کار کرد این کد ها نشدم ؟؟
    میشه کمی توضیح بفرمایید چه طور کار میکنه ؟؟
    و از کجا تشخیص میده 



    #4 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۰:۳۹:۱۸

    2pac
    2pac
    +122
    • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
    • ████████▒▒ %75

    • 103 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : یه جای خوب

    سلام 
    من متوجه کار کرد این کد ها نشدم ؟؟
    میشه کمی توضیح بفرمایید چه طور کار میکنه ؟؟
    و از کجا تشخیص میده 

    کار خاصی نمی کنه میاد میگه اگه کاربر عدد 2 و 3 رو وارد کرد یه کاری انجام بشه همین برای اضافه کردن کاراکتر های بیشتر هم  هی دستور زیر به شرط if اضافه کن همین

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید



    #5 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۰:۵۳:۰۸

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    اگه ادیت تکس پره اینجوری تست کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    البته قبلش edittext را از نوع number  بذاریذ

     

    اگر هم میخواید در زمان وارد کردن عدد متوجه بشه همین کد رو تو رویداد change  ادیت تکست بذارید


    • Syed Esmaeil, salmana و Sina این پست را پسندیده است

    #6 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۱:۰۶:۴۶

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    این رو یه تست بزن
    • arastooms این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #7 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۱:۱۹:۴۶

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    اینو خودم گفتم ببین می شه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    گفتم بیاد عدد رو که در ادیت تکست یک هست رو رند کن و بریز توی متغیر s حالا بیا عدد ادیت تکس یک رو منها s کن اگر برابر صفر بود بنویس عدد صحیح نبود بنویس اعشاری
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #8 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۱:۲۶:۰۱

    arastooms
    arastooms
    +16
    • ██████▒▒▒▒ %55

    • 72 ارسال

    دوستان از همه تشکر میکنم بابت راهنمایی و مطالب 

    :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: 
    اصلا من با ادیت تکس کاری ندارم من عدد رو میگیرم و میخام یک سری عملیات روش انجام بدم 
    فقط میخام بفهمم که صحیح هست یا اعشاری 
    شما فرض کنید اصلا یک عدد من معرفی میکنم در یک مقدار int 
    dim xxx as int = 2.3
    این رو چه طور بفهمم که اعشاری هست 
    در واقع من عدد رو میگیرم از ورودی و مشکلی ندارم باهاش 
    بعد میام روی عدد یه عملیات ریاضی انجام میدم مثلا عدد کار بر رو به 200 تقسیم میکنم
     و میدم به xxx 
    حالا میخام ببینم این xxx اعشاری هست یا صحیح 
    در واقع میخام ببینم مضربی از 200 هست یا نه ؟؟



    #9 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۱:۳۰:۰۰

    Kazem forghani
    Kazem forghani
    +10
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 5 ارسال

    ببخشید پست آخر رو ندیدم :unsure:

    ---------------------------

    سلام ،

    کد زیر چک می کنه اگر متن EditText دارای نقطه بود یعنی اعشاری و اگر دارای نقطه نبود یعنی یک عدد معمولی هست:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    موفق باشید


    • Sina این پست را پسندیده است

    • به نام خداوند بخشنده مهربان •


    #10 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۱:۳۰:۱۲   بهترین پاسخ

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • arastooms این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #11 ارسالی جمعه ۱ مرداد ۹۵ - ۲۱:۴۳:۱۸

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    دوستان از همه تشکر میکنم بابت راهنمایی و مطالب 

    :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: 
    اصلا من با ادیت تکس کاری ندارم من عدد رو میگیرم و میخام یک سری عملیات روش انجام بدم 
    فقط میخام بفهمم که صحیح هست یا اعشاری 
    شما فرض کنید اصلا یک عدد من معرفی میکنم در یک مقدار int 
    dim xxx as int = 2.3
    این رو چه طور بفهمم که اعشاری هست 
    در واقع من عدد رو میگیرم از ورودی و مشکلی ندارم باهاش 
    بعد میام روی عدد یه عملیات ریاضی انجام میدم مثلا عدد کار بر رو به 200 تقسیم میکنم
     و میدم به xxx 
    حالا میخام ببینم این xxx اعشاری هست یا صحیح 
    در واقع میخام ببینم مضربی از 200 هست یا نه ؟؟

     

    اینجوری که کاری نداره داداشم

    مثلا عددت m  هست با مقدار 26.32 بیا اینکار کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    الان میگه اعشاری بداری 26 میگه صحیح


    • Syed Esmaeil, salmana و Sina این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects