• 0
Sina

blob و sql

سوال

 با سلام من توی sql  انلاینم یک blob (عکس) قرار دادم وقتی می خوام بگیرم ارور خالی بودن می داد اومدم گفتم بلاب رو بگیر و بریز توی لیبل اما باز هم null  داد 

ارور

** Service (starter) Create **
** Service (starter) Start **
** Activity (main) Create, isFirst = true **
** Activity (main) Resume **
** Service (httputils2service) Create **
** Service (httputils2service) Start **
Error occurred on line: 96 (Main)
java.lang.NullPointerException
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.getCorrectClassName(Shell.java:589)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.getField(Shell.java:668)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:349)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:247)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:134)
	at anywheresoftware.b4a.BA$2.run(BA.java:328)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4745)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:786)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:553)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

چرا از بلاب برای عکس استفاده میکنی؟

تا جای که میشه از رشته استفاده کن (منظورم اینکه لینک عکس بزار) 

هم کارت راحتره هم حجم دیتابیس کمتر میشه 

nasim و Sina پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

منظورتون این هست که بگم برو عگس های دیتابیس رو یکی یکی بگیر؟

سرعت کم نمی شه؟

مثلا صد تا عکس؟

نمی شه بگم ده تا لود کنه وقتی اسکرول ویو اومد پایین ده تا دیگه دانلود کنه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

منظورتون این هست که بگم برو عگس های دیتابیس رو یکی یکی بگیر؟

سرعت کم نمی شه؟

مثلا صد تا عکس؟

نمی شه بگم ده تا لود کنه وقتی اسکرول ویو اومد پایین ده تا دیگه دانلود کنه؟

خب شما لینک عکس رو بریزید توی دیتابیستون بعد با پیکاسو عکس ها رو لود کنید 

Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری