رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
Amir Hossain

خطا های بی دلیل B4A

سوال

سلام دوستان :wink1: 


 


این B4A دیگه امروز اعصابمو خورد کرده :aggressive:


Untitled.png


یکی بگه چ کنم :wacko3: 


تازه این یکیشه



Dim Job1 As HttpJob
("Http://api.Telegram.org/bot<token>/sendMessage?chat_id=123456&text="&Body)Job1.Download

یا



card.Initialize("")

این دومیه منو کشته میگه چرا اینستالیز نکردی :mocking:


روی تمامی این خط ها خطا های نامفهوم میده


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

درود امیرحسین


قسمت لاگ ها ارور دیده نمیشه ؟


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

درصورت امکان همیشه سورساتون را بزارین تا بهتر و تست شده تر جواب را بگیرین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اول اولی لایه رو نباید با پسوندش بیاری 

برای مورد دومتم اطلاعات داده شده کمه که بشه نظر قطعی داد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اول اولی لایه رو نباید با پسوندش بیاری 

 

با پسوند هم اگه بزاری ایرادی نیست

 

بنظرم سورسش رو بزاره بهتر میشه تست کرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

باید بنویسی

Activity. Loadlayout("home")
نه اینکه بنویسی
Activity. Loadlayout("home.Bala")

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

باید بنویسی

Activity. Loadlayout("home")
نه اینکه بنویسی
Activity. Loadlayout("home.Bala")

 

بالاتر به دوستمون گفتم به شما هم میگم

 

چه بدون پسوند بنویسید:

Activity. Loadlayout("home")

یا چه با پسوند بنویسید:

Activity. Loadlayout("home.bal")

در هر صورت درسته و ایراد گرفته نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خب تنها باید یک شات از لاگ هاتون (اقا امیر حسین رو می گم) بزارید ابتدا کامپایلر رو در حالت دیباگ قرار دهید و سپس از لاگ ها شات بگیرید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

هر کاری که فکرش رو بکنید کردم


در قسمت لاگ ها هم ارور های اجیب غریب میده


 


New folder (2).zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

هر کاری که فکرش رو بکنید کردم

در قسمت لاگ ها هم ارور های اجیب غریب میده

 

داداشی از همون قسمت اجیب و غریب ک میگی عکس بزار یا متنش رو بزار ک دوستان ببینن خطاش چیه.

الان بنده از خطایی ک برنامه بمن داده فهمیدم مشکل از mscardview هستش.

شاید خطایی ک ب شما میده فرق داشته باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

هر کاری که فکرش رو بکنید کردم

در قسمت لاگ ها هم ارور های اجیب غریب میده

 

من وقتی dim ام اس کاردویو را که فعال کردم بدون خطا ران شد که

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

داداشی از همون قسمت اجیب و غریب ک میگی عکس بزار یا متنش رو بزار ک دوستان ببینن خطاش چیه.

الان بنده از خطایی ک برنامه بمن داده فهمیدم مشکل از mscardview هستش.

شاید خطایی ک ب شما میده فرق داشته باشه

 

 

من وقتی dim ام اس کاردویو را که فعال کردم بدون خطا ران شد که

 

میتونه مشکل از B4A من باشه؟

شاید یه فایلیش پاک شده :scare3: 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

میتونه مشکل از B4A من باشه؟

شاید یه فایلیش پاک شده :scare3: 

 

نه ربطی به بیسیک 4 اندرویدت نداره.

الان شما تو قسمت دیزاینر فایل card رو پاک کن برنامه اجرا میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×