پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    مشکل در لود لیست ویو


    بهترین پاسخ hocein , سه شنبه ۱۲ مرداد ۹۵ - ۰۱:۳۶:۴۱

    دوست عزیزم ببین الان هزار و یک دلیل وجود داره ک برنامه خطا داشته باشه.
    الان من 2 تا لیست ویو ساختم و list1.Initialize("ls") رو پاک کردم هر دو لیست ویو رو اورد. شما اگ امکان هس سورس رو بزار و با مشکلت رو دقیق توضیح بده و یا خطاشو بگو. وگرنه من همین کد شمارو اجرا گرفتم و با پاک کردن اون تیکه کد جواب گرفتم. هردو نمایش داده شد رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    8 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی دوشنبه ۱۱ مرداد ۹۵ - ۱۶:۴۶:۱۱

    Ho3ien
    Ho3ien
    +87
    • ███████▒▒▒ %66

    • 93 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تبریز

    مدال های کاربر

               

    سلام نمی دونم چرا هر کاری می کنم لیست ویو نشون داده نمیشه هر چی اد می کنم توی صفحه نشون داده نمیشه

    البته لیست ویو اولی نشون داده میشه ولی دومی نشون داده نمیشه  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    اگر يک روز از زندگيم باقي مانده باشد،

     

    آن يک روز را هم براي استقلال و حفظ کرامت ايران خواهم جنگيد،

     

    حتي اگر لقب شورشي و ضدمملکت به من داده شود.

    36985.jpg


    #2 ارسالی دوشنبه ۱۱ مرداد ۹۵ - ۱۶:۵۲:۳۰

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    چون که هر دو تا مختصلتشون یکی هست

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #3 ارسالی دوشنبه ۱۱ مرداد ۹۵ - ۱۷:۵۲:۲۰

    Ho3ien
    Ho3ien
    +87
    • ███████▒▒▒ %66

    • 93 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تبریز

    مدال های کاربر

               

    حل نشد اصلا لود نمیشه لیست ویو 


    • hocein این پست را پسندیده است

    اگر يک روز از زندگيم باقي مانده باشد،

     

    آن يک روز را هم براي استقلال و حفظ کرامت ايران خواهم جنگيد،

     

    حتي اگر لقب شورشي و ضدمملکت به من داده شود.

    36985.jpg


    #4 ارسالی دوشنبه ۱۱ مرداد ۹۵ - ۱۹:۵۶:۳۵

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    این رو اضافه کن برای دومی فقط x و y رو عوض کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • hocein این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #5 ارسالی دوشنبه ۱۱ مرداد ۹۵ - ۲۰:۳۹:۲۲

    Ho3ien
    Ho3ien
    +87
    • ███████▒▒▒ %66

    • 93 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تبریز

    مدال های کاربر

               

    توی ورژن 4.30 می تونستم لیست ویو اضافه کنم ولی الان از نسخه 6 استفاده می کنم اصلن نمی تونم لیست اضافه کنم به اکتیوتی میشه یه لیست ویو بسازی بزارین من ببینم مشکل از چیه ؟


    • hocein این پست را پسندیده است

    اگر يک روز از زندگيم باقي مانده باشد،

     

    آن يک روز را هم براي استقلال و حفظ کرامت ايران خواهم جنگيد،

     

    حتي اگر لقب شورشي و ضدمملکت به من داده شود.

    36985.jpg


    #6 ارسالی دوشنبه ۱۱ مرداد ۹۵ - ۲۲:۳۲:۳۲

    ali.1020
    ali.1020
    +156
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    من متوجه نمیشم دقیقا چون وقتی شما 2 لیست ویو رو یه موقعیت بدی یکیش میره زیر و نشون داده میشه 

    اد کردن لیست ویو ربطی به ورژن برنامه نداره 


    • hocein این پست را پسندیده است

    #7 ارسالی دوشنبه ۱۱ مرداد ۹۵ - ۲۲:۴۳:۵۷

    hocein
    hocein
    +40
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 60 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : گرگان

     

    سلام نمی دونم چرا هر کاری می کنم لیست ویو نشون داده نمیشه هر چی اد می کنم توی صفحه نشون داده نمیشه

    البته لیست ویو اولی نشون داده میشه ولی دومی نشون داده نمیشه  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    خطایی دریافت میکنی؟



    #8 ارسالی سه شنبه ۱۲ مرداد ۹۵ - ۰۰:۲۶:۴۷

    nasim
    nasim
    +389
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 198 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    خب شما این لیست رو به کجای اکتیوتی اضافه کردی؟ تو لایوت هست اسم این یا کجا؟

    چون اون وسطا بعد لیست اول اونو به اکتیویتیت اضافه کردی ول دومی رو نمیبینم

    اگه اضافه کردین ارور لاگ رو بذارین لطفا


    • hocein این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #9 ارسالی سه شنبه ۱۲ مرداد ۹۵ - ۰۱:۳۶:۴۱   بهترین پاسخ

    hocein
    hocein
    +40
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 60 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : گرگان
    دوست عزیزم ببین الان هزار و یک دلیل وجود داره ک برنامه خطا داشته باشه.
    الان من 2 تا لیست ویو ساختم و list1.Initialize("ls") رو پاک کردم هر دو لیست ویو رو اورد. شما اگ امکان هس سورس رو بزار و با مشکلت رو دقیق توضیح بده و یا خطاشو بگو. وگرنه من همین کد شمارو اجرا گرفتم و با پاک کردن اون تیکه کد جواب گرفتم. هردو نمایش داده شد
    • Ho3ien این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects