رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
mostafa-gh

مشکل در post کردن اطلاعات به صفحه php

سوال

سلام دوستان

من از کد زیر استفاده میکنم برای post کردن اطلاعات ( برای لاگین کردن در بلاگ اسکای ) اما وقتی سایت در در وب ویو باز میکنم انگار نه انگار که لاگین شده

من میخوام وقتی اطلاعات post شد بلا فاصله نتیجه رو در وب ویو نمایش بده

ممنون میشم یکی کمکم کنه


Sub Process_Globals
Dim ht As HttpJob

End Sub

Sub Globals
Private edt_user As EditText
Private edt_pass As EditText
Private button1 As Button

End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
    Activity.LoadLayout("login")
    ht.Initialize("send",Me)

End Sub
Sub JobDone (job As HttpJob)
    
    If job.Success = True Then
    
        If job.JobName = "send" Then
            ProgressDialogHide
            ToastMessageShow("ok",True)

        
        End If
    
    Else
        ToastMessageShow("خطا در اتصال به شبکه",False)
        
    End If
    
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Button1_Click
    Dim go As String
    go = "UserName="&edt_user.Text&"&Password="&edt_pass.Text
    ht.PostString("http://www.blogsky.com/login",go)
    ProgressDialogShow("لطفا کمی صبر کنید")

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

یعنی چی پست می کنید ؟

چرا از گت المنت استفاده نمی کنید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یعنی چی پست می کنید ؟

چرا از گت المنت استفاده نمی کنید ؟

گت المت زیاد جالب نیست برای این کار(راستش بلد نیستم :DD: )

----------

داخل فایل php کد هایی شبیه این هست

	$pass=$_POST['pass'];
	$user=$_POST['user'];

حالا من با کدی که در اول تایپیک نوشتم اطلاعات رو به این صفحه php ارسال میکنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کسی نیست مشکل منو حل کنه؟ :DD:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

گت المت زیاد جالب نیست برای این کار(راستش بلد نیستم :DD: )

----------

داخل فایل php کد هایی شبیه این هست

	$pass=$_POST['pass'];
	$user=$_POST['user'];

حالا من با کدی که در اول تایپیک نوشتم اطلاعات رو به این صفحه php ارسال میکنیم

اگه اشتباه نکنم از این کد فقط میتونی اطلاعات رو به دیتابیس بفرستی

 

بهتره از گت المت استفاده کنی (خودمم بلد نیستم :DD: )

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آدرس سایت رو بده یا پیام خصوصی بده بگو می خوای چکار کنی واتس انجام می دم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اگه اشتباه نکنم از این کد فقط میتونی اطلاعات رو به دیتابیس بفرستی

 

بهتره از گت المت استفاده کنی (خودمم بلد نیستم :DD: )

برای ارسال اطلاعات به دیتابیس که مشکلی نیس

با این میتونیم در سایتی لاگین شیم و خیلی کارای دیگه

من وقتی با job.GetString سورس رو چک میکنم لاگین شده ولی در وب ویو لاگین نشده واقعا عجیبه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آدرس سایت رو بده یا پیام خصوصی بده بگو می خوای چکار کنی واتس انجام می دم

من میخوام در بلاگ اسکای لاگین شم ( برای ساخت برنامه ارسال پست خودکار )

این کدی که من دادم لاگین میکنه سورس رو وقتی با دستور job.GetString چک میکنم میبینم که سورس صفحه وبلاگ های من میاد

ولی وقتی با وب ویو باز میکنم میبینم لاگین نیست درحالی که لاگینه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اول این رو بنویس

WebView1.LoadUrl("http://www.blogsky.com/login")

بعد

WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('UserName')[0].value = '"&New&"';")
WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementsByName('Password')[0].value = '"&New&"';")
WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"document.getElementById('submit-btn').click();")


این هم برای ورود توی ساب دکمه ات بنویس

کتابخانه webviewextas  هم تیک بزن و webviewextars1  رو از نوع اون معرفی کن به برنامه ات

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×