پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    یه پروژه عالی درمورد آیتم ها در MaterialDialogs در b4a

    MaterialDialogs یه پروژه عالی درمورد آیتم ها

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    13 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی يكشنبه ۲۴ مرداد ۹۵ - ۲۳:۰۶:۲۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سپاس 

     

    امروز آیتم هایی که با کتابخانه MaterialDialogs میتونید به برنامتون اضافه کنید با ظاهری عالی و متریال بهتون همراه با رویداد اون قسمت پیوست میکنم براتون .

     

     

    صلوات بر محمد و آل محمد یادتون نره فقط

     

    کتابخونه و سمپل و afollestad_material-dialogs با هم پیوست شدن.

     

     

    ان شالله که مشکل دوستان به کل حل شده باشه با این کتابخونه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    sssssssssssssssssssss.gif

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      3.7MB   187 تعداد دریافت ها


    • H@mid.RS, pishnok, طاها الیاس زاده و 2 فرد دیگر این پست را پسندیده اند



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #2 ارسالی شنبه ۳۰ مرداد ۹۵ - ۱۹:۲۰:۱۳

    Ali afrazi
    Ali afrazi
    +66
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 68 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    سلام ممنون ازپروژه خوبتون

     

    وقتی با بیسیک 5.8 اجرا میگیرم به خوبی اجرا میشه ولی وقتی بابیسیک 6.00 اجرامیگیرم این ارورومیده

     

    ممنون میشم راهنمایی کنید

     

    ee.png


    • طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی شنبه ۳۰ مرداد ۹۵ - ۲۰:۰۴:۱۶

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

    سلام ممنون ازپروژه خوبتون

     

    وقتی با بیسیک 5.8 اجرا میگیرم به خوبی اجرا میشه ولی وقتی بابیسیک 6.00 اجرامیگیرم این ارورومیده

     

    ممنون میشم راهنمایی کنید

     

    محتویات فولدر object رو حذف کنید


    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, Sina و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    #4 ارسالی يكشنبه ۳۱ مرداد ۹۵ - ۱۱:۲۲:۴۵

    Ali afrazi
    Ali afrazi
    +66
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 68 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    محتویات فولدر object رو حذف کنید

    درسته با حذف محتویات پوشه object اجرامیگیره ولی برنامه که اجرا میشه فورس کلوزمیده


    • Syed Esmaeil و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    #5 ارسالی يكشنبه ۳۱ مرداد ۹۵ - ۱۲:۲۲:۰۳

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

    درسته با حذف محتویات پوشه object اجرامیگیره ولی برنامه که اجرا میشه فورس کلوزمیده

    با api 21 or 22 به بالا باید کامپایل کنید .

    شخصا با api  پایین تر کامپایل کردم و فورس کلوز میداد .


    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    #6 ارسالی يكشنبه ۳۱ مرداد ۹۵ - ۱۷:۳۱:۲۹

    Ali afrazi
    Ali afrazi
    +66
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 68 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    با api 21 or 22 به بالا باید کامپایل کنید .

    شخصا با api  پایین تر کامپایل کردم و فورس کلوز میداد .

    باapi23 اجرامیگیرم

     

    اون مشکل حل شد مشکل از ادرس دهی بود

     

    مشکل بعدی اینه که وقتی کتابخونه ی appcompat روتیک میزنی بااین ارورمواجه میشی

     

    08_22_2016_06_30_36_%D9%82.png



    #7 ارسالی يكشنبه ۳۱ مرداد ۹۵ - ۱۸:۳۴:۱۱

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  
    appcompat 2 رو تیکش رو بزن این با ۲ ست هست.

    با سپاس
    • Sina این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #8 ارسالی دوشنبه ۱ شهريور ۹۵ - ۱۰:۲۸:۳۴

    Ali afrazi
    Ali afrazi
    +66
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 68 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    appcompat 2 رو تیکش رو بزن این با ۲ ست هست.

    با سپاس

    من این ورژنوندارم میشه اپ کنید



    #9 ارسالی دوشنبه ۱ شهريور ۹۵ - ۱۰:۴۲:۳۷

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    من این ورژنوندارم میشه اپ کنید


    سلام من الان سر کارم اگر دوستان تا ساعت ۷ براتون پیوست نکردم من خودم براتون تو هم تاپیک قرار میدم.

    با سپاس



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #10 ارسالی دوشنبه ۱ شهريور ۹۵ - ۱۱:۴۹:۱۸

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    نسخه سه کتابخانه تو انجمن هست
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #11 ارسالی دوشنبه ۱ شهريور ۹۵ - ۱۲:۰۶:۴۳

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  
    سینا جان نسخه ۲ سه نکه

    😐😐😐



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #12 ارسالی دوشنبه ۱ شهريور ۹۵ - ۱۷:۱۵:۰۴

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    من این ورژنوندارم میشه اپ کنید

     

     

    با سپاس 

     

    خدمت شما دوست عزیزم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Sina, Ali afrazi و Ho3ien این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #13 ارسالی دوشنبه ۲۹ شهريور ۹۵ - ۰۷:۴۵:۲۲

    asheune
    asheune
    +70
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 62 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : sh.k

    مدال های کاربر

               

    باapi23 اجرامیگیرم

     

    اون مشکل حل شد مشکل از ادرس دهی بود

     

    مشکل بعدی اینه که وقتی کتابخونه ی appcompat روتیک میزنی بااین ارورمواجه میشی

     

     

    سلام دوست عزیز .

    این ویژگی از نسخه 3 به بعد به کتابخانه اضافه شده که وقتی اون extend رو مینویسی دیگه نیاز به اضافه کردن ریسورس از پوشه ساپورت نیست و باید اون خط دستور  additionalres که مربوط به پوشه ساپورت و ریسورس اپ کامپت هست رو پاک کنی


    ارتباط از طریق تلگرام :

    telegram.me/asheune

    خوشحال میشم بهتون کمک کنم


    #14 ارسالی دوشنبه ۲۹ شهريور ۹۵ - ۰۹:۰۹:۵۹

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    سلام دوست عزیز .
    این ویژگی از نسخه 3 به بعد به کتابخانه اضافه شده که وقتی اون extend رو مینویسی دیگه نیاز به اضافه کردن ریسورس از پوشه ساپورت نیست و باید اون خط دستور  additionalres که مربوط به پوشه ساپورت و ریسورس اپ کامپت هست رو پاک کنی


    لطفا تاپیک حل شده رو نیارید بالا هم شلوغ هم اسپم نشه پست های اضافه شب حذف میشوتد .

    بعد این سورس رو بر پایه ورژن ۲ گذاشتم نه ۳ سپاس
    • Sina این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects