رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
tahasamar

مشکل با VoiceRecognition

سوال

سلام 

من یه کد نوشم برای تبدیل صدا به متن فارسی اما نمیشه زبانش هم روی فارسه اما چیزی که برمیگردونه اینگلیسیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سورس شما هیچ مشکلی نداره من تست کردم حتی دستور هاتونم کار می کنه  


 


 


p1n2b99jc5mlcyvjz3fq.jpg


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این سه تا رو ببین (لطفا قبل از ارسال موضوع سرچ کنید)

http://basic4x.ir/topic/591-گفتار-به-متن-و-بلعکس/

http://basic4x.ir/topic/762-سورس-دستور-صوتی/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فکر کنم اشکال از گوشیمه چون همون دستور صوتی که گذاشتین هم من یه توست بهش اضافه کردم که متن رو بگه اما مثلا میگم سلام مینویسه solo "اینگیلیسیه"

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام شما برای تبدیل صدا به فارسی حتما باید اینترنت رو روشن کنید و باید توی کد هاتون زبان رو تعین کنید سورس رو بزارید مشکلتون رو حل کنیم 



"vo.Language="fa

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سورس کد را بزارید اقای tahasamar تا تست بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

چی شد ؟ جواب بدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

از برنامه ران بگیر بعد بزار تست کنم الآن پشت موبایلم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خودش درست شد بازم ممنون .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط amir386
      سلام خدمت اساتید عزیز ! همونطور که میدونین مدتیه که تلگرام هیتلر شده و من بسیاری از برنامه هام شاید بیشتر از 15 تاش ارتباط مستثیم و غیر مستقیم با تلگرام و api هاش دارن ! که خیلی وقته از کار افتادن و کاربر حتما باید به قندشکن وصل باشه! اما سوال اصلی من اینه بهترین راه برای دور زدن هیتلر داخل برنامه چیه! چند نقری گفتن که به سرور وصل کنم و از اونجا بهتلگرام . ولی من میخوام مثل برنامه هایی مثل تلگرام طلایی و هاتگرام و... از تونل پراکسی داخل برنامه استفاده کنم ! کسی بلده و یا راهکاری واسم داره!؟ خیلی ممنون❤️
    • توسط Unknown_Programmer
      درود
       
      امروز در خدمت شما هستم با آموزش شماره گیری کد های USSD .
       
      خب واقعا کار ساده ای هستش اول کتاب خونه Phone رو فعال کنید.
       
      سپس کد زیر رو بنویسید .
      Sub USSDCODE(code As String) code = code.Replace("#","%23") Dim phone As PhoneCalls StartActivity(phone.Call(code)) End Sub سپس این گونه میتوانید کد را شماره گیری کنید.
      USSDCODE("*555*5#") برای مثال یک button استفاده میکنیم و میگیم اگر روی این button کلیک کردیم بیا و کد رو شماره گیری کن.
      Sub Button1_Click USSDCODE("*555*5#") End Sub به جای *555*5# هر کدی که میخواهید بزارید.
       
      امید وارم به دردتون خورده باشه منتظر آموزش های دیگر باشید...
    • توسط batman1
      با سلام خدمت دوستان.
      من یه برنامه دیتابیس آنلاین نوشتم.
      منتها قسمت سرچ برنامه یه مشکلی داره!!
      کدهای پی اچ پی شو کامل نوشتم،اما توی کد اندرویدیش،این خطارو زمانی که میخوام سرچ کنم،میده:

      شما میدونید مشکل از کجاست؟!
×