• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
tahasamar

مشکل با VoiceRecognition

سوال

سلام 

من یه کد نوشم برای تبدیل صدا به متن فارسی اما نمیشه زبانش هم روی فارسه اما چیزی که برمیگردونه اینگلیسیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

سورس شما هیچ مشکلی نداره من تست کردم حتی دستور هاتونم کار می کنه  


 


 


p1n2b99jc5mlcyvjz3fq.jpg


پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این سه تا رو ببین (لطفا قبل از ارسال موضوع سرچ کنید)

http://basic4x.ir/topic/591-گفتار-به-متن-و-بلعکس/

http://basic4x.ir/topic/762-سورس-دستور-صوتی/

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فکر کنم اشکال از گوشیمه چون همون دستور صوتی که گذاشتین هم من یه توست بهش اضافه کردم که متن رو بگه اما مثلا میگم سلام مینویسه solo "اینگیلیسیه"

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام شما برای تبدیل صدا به فارسی حتما باید اینترنت رو روشن کنید و باید توی کد هاتون زبان رو تعین کنید سورس رو بزارید مشکلتون رو حل کنیم 



"vo.Language="fa
پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

از برنامه ران بگیر بعد بزار تست کنم الآن پشت موبایلم

پسند شده توسط Ho3ien

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      6.80 full
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      از اساتید عزیز،کسی هست که آموزش تصویریه کار با کتابخونه کش یا os lib رو داشته باشه؟
      من هرچی سرچ کردم،به جز خود کتابخونه ها،آموزشی پیدا نکردم(مخصوصا تصویری).
    • توسط mohammad1374
      با عرض سلام
      یک اپلکیش دارم که با بیسیک فور اندروید نوشته شده است، که میخواستم با استفاده از تایمر عمل کلیک بر روی دکمه بک کلیک انجام شود،به طور مثال میخواستم بعد از یک دقیقه دکمه BACK کلیک شود بدون اسفاده از دست یعنی خودبه خود بعد از یک دقیقه دکمه BACK فشرده شود ویک مرحله به قبل برگرد!
      ممنون میشم که کمکم کنید؟