رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
tahasamar

مشکل با VoiceRecognition

سوال

سلام 

من یه کد نوشم برای تبدیل صدا به متن فارسی اما نمیشه زبانش هم روی فارسه اما چیزی که برمیگردونه اینگلیسیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سورس شما هیچ مشکلی نداره من تست کردم حتی دستور هاتونم کار می کنه  


 


 


p1n2b99jc5mlcyvjz3fq.jpg


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این سه تا رو ببین (لطفا قبل از ارسال موضوع سرچ کنید)

http://basic4x.ir/topic/591-گفتار-به-متن-و-بلعکس/

http://basic4x.ir/topic/762-سورس-دستور-صوتی/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فکر کنم اشکال از گوشیمه چون همون دستور صوتی که گذاشتین هم من یه توست بهش اضافه کردم که متن رو بگه اما مثلا میگم سلام مینویسه solo "اینگیلیسیه"

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام شما برای تبدیل صدا به فارسی حتما باید اینترنت رو روشن کنید و باید توی کد هاتون زبان رو تعین کنید سورس رو بزارید مشکلتون رو حل کنیم 



"vo.Language="fa

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سورس کد را بزارید اقای tahasamar تا تست بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

چی شد ؟ جواب بدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

از برنامه ران بگیر بعد بزار تست کنم الآن پشت موبایلم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خودش درست شد بازم ممنون .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad1374
      سلام
      من یک اپلکیشن دارم که  از تایمر معکوس استفاده کردم و میخواهم وقتی تایمر به صفر رسید یک کد را اجرا کنه و من این کد رو بلدم اما مشکل بنده اینه که من میخواهم وقتی که کاربر از برنامه بیرون بیاد تایمر فعال باشد و به کارش ادامه بده و وقتی به صفر رسید به کاربر اعلان بده که وقتت تمام شده حتی اگه کاربر بیرون نرم افزار باشه!
      ممنون میشم که راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    • توسط amir386
      سلام دوباره به دوستان .
      خواستم بدونم میشه با b4a  در بیرون از برنامه مثلا با یه سرویس.. فهمید که در گوشی چه دکمه ی زده شده حالا هر دکمه ای... چه دکمه های کیبورد و چه دکمه های back و home  و ...
      Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean End Sub با استفاده از رویداد بالا میشه اینکارو کرد ولی فقط داخل اکتیویتی و در داخل برنامه اما من میخوام برنامه حتی در زمان بسته بودن به دکمه ها گوش کنه و زمان انجام رویدادشون یه کاری انجام بده . ممنون میشم کمکم کنید!
    • توسط amir386
      سلام دوستان. میدونم که همتون با کتابخونه httputils2 آشنایی دارین و انواع کاربردشو بلدین که بیشتر مربوط به بحث آپلود و دانلود هستش .! راستش یه برنامه نوشتم که در یک جا آپلودانجام میده و در جای دیگه هم دانلود خوب برنامه کاملا درست نوشته شده و سالمه و رویداد اتمام دانلود و کار های دیگش... به درستی انجام میشه. ولی امروز روی اندروید 6 به بالا تست کردم دیدم نه دانلود و نه آپلودی ونه هیچ رویدادی........ انجام نمیشه!
      حالا موندم توش چیکار کنم دوستانی که میدونن لطفا راهنماییم کنن این مشکلو حل کنم با تشکر!
×