رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
tahasamar

مشکل با VoiceRecognition

سوال

سلام 

من یه کد نوشم برای تبدیل صدا به متن فارسی اما نمیشه زبانش هم روی فارسه اما چیزی که برمیگردونه اینگلیسیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سورس شما هیچ مشکلی نداره من تست کردم حتی دستور هاتونم کار می کنه  


 


 


p1n2b99jc5mlcyvjz3fq.jpg


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این سه تا رو ببین (لطفا قبل از ارسال موضوع سرچ کنید)

http://basic4x.ir/topic/591-گفتار-به-متن-و-بلعکس/

http://basic4x.ir/topic/762-سورس-دستور-صوتی/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فکر کنم اشکال از گوشیمه چون همون دستور صوتی که گذاشتین هم من یه توست بهش اضافه کردم که متن رو بگه اما مثلا میگم سلام مینویسه solo "اینگیلیسیه"

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام شما برای تبدیل صدا به فارسی حتما باید اینترنت رو روشن کنید و باید توی کد هاتون زبان رو تعین کنید سورس رو بزارید مشکلتون رو حل کنیم 



"vo.Language="fa

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سورس کد را بزارید اقای tahasamar تا تست بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

چی شد ؟ جواب بدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

از برنامه ران بگیر بعد بزار تست کنم الآن پشت موبایلم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خودش درست شد بازم ممنون .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط Unknown_Programmer
      درود
       
      امروز در خدمت شما هستم با آموزش شماره گیری کد های USSD .
       
      خب واقعا کار ساده ای هستش اول کتاب خونه Phone رو فعال کنید.
       
      سپس کد زیر رو بنویسید .
      Sub USSDCODE(code As String) code = code.Replace("#","%23") Dim phone As PhoneCalls StartActivity(phone.Call(code)) End Sub سپس این گونه میتوانید کد را شماره گیری کنید.
      USSDCODE("*555*5#") برای مثال یک button استفاده میکنیم و میگیم اگر روی این button کلیک کردیم بیا و کد رو شماره گیری کن.
      Sub Button1_Click USSDCODE("*555*5#") End Sub به جای *555*5# هر کدی که میخواهید بزارید.
       
      امید وارم به دردتون خورده باشه منتظر آموزش های دیگر باشید...
    • توسط batman1
      با سلام خدمت دوستان.
      من یه برنامه دیتابیس آنلاین نوشتم.
      منتها قسمت سرچ برنامه یه مشکلی داره!!
      کدهای پی اچ پی شو کامل نوشتم،اما توی کد اندرویدیش،این خطارو زمانی که میخوام سرچ کنم،میده:

      شما میدونید مشکل از کجاست؟!
    • توسط batman1
      سلام.
      دوستان من میخواستم بدونم چه جوری میشه که شماره دلخواهمو به برنامه بدم،و هروقت اون شماره تماس گرفت،برنامه شروع به ضبط کردن کنه.
      کتابخانه audio recorder هست،منتها نمیشه بهش شماره داد،خودش همه مکالمات رو ضبط میکنه.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
×