رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
tahasamar

مشکل با VoiceRecognition

سوال

سلام 

من یه کد نوشم برای تبدیل صدا به متن فارسی اما نمیشه زبانش هم روی فارسه اما چیزی که برمیگردونه اینگلیسیه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سورس شما هیچ مشکلی نداره من تست کردم حتی دستور هاتونم کار می کنه  


 


 


p1n2b99jc5mlcyvjz3fq.jpg


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این سه تا رو ببین (لطفا قبل از ارسال موضوع سرچ کنید)

http://basic4x.ir/topic/591-گفتار-به-متن-و-بلعکس/

http://basic4x.ir/topic/762-سورس-دستور-صوتی/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فکر کنم اشکال از گوشیمه چون همون دستور صوتی که گذاشتین هم من یه توست بهش اضافه کردم که متن رو بگه اما مثلا میگم سلام مینویسه solo "اینگیلیسیه"

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام شما برای تبدیل صدا به فارسی حتما باید اینترنت رو روشن کنید و باید توی کد هاتون زبان رو تعین کنید سورس رو بزارید مشکلتون رو حل کنیم 



"vo.Language="fa

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سورس کد را بزارید اقای tahasamar تا تست بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

چی شد ؟ جواب بدین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

از برنامه ران بگیر بعد بزار تست کنم الآن پشت موبایلم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

خودش درست شد بازم ممنون .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط saeedkaramian
       
      سلام 
      چطور میشه داخل اسکرول ویو ،ویو های مختلف بتونیم بدون کلیک روی اونها کنترل کنیم .
      مثلا اسم باتن رو عوض کنیم.
      من خودم وقتی روش کلیک میشه با sender اینکارو کردم ولی بدون کلیک بلد نیستم
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      چه جوری میشه که مرورگر IE را در بسیک فور اندروید شبیه سازی کنم؟!
      ممنون
    • توسط batman1
      با سلام
      کسی کتابخانه webViewSetting رو داره
      خیلی دنبالش گشتم
      پیداش نکردم
      ممنون
×