پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    چیکار کنیم فایل راهنما فقط یه بار نمایش داده بشه


    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    15 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۰۰:۱۹:۴۲

    viki0028
    viki0028
    +34
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 56 ارسال

    درود بر شما

     

    وقت بخیر

     

    من از سورس راهنمای نرم افزار به سبک تلگرام استفاده میکنم.   البته سورسش در انجمن هست.     

     خوب حالا هدفم اینه که فقط یکبار نمایش داده بشه.....فقط برای باز اول نصب.......

     

    از استاتید میخوام در این زمینه راهنمایی کنند.

     

     

     

    با تشکر



    #2 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۰۰:۲۱:۲۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سپاس 

     

    با دستور Exists و WriteString

     

    این یه روشه سادس شما میای میگی این اکتیویتی یا مسیج باکس یا هر چیزی رو در ورود اول فقط نمایش بده 

     

    me به معنای اونی هست که در حال حاضر داخلشیم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS, Sina و viki0028 این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #3 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۰۱:۲۵:۴۹

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    شما می توانید در قسمت اکتیویتی کریت از

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS, طاها الیاس زاده و viki0028 این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #4 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۱۷:۳۸:۴۱

    viki0028
    viki0028
    +34
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 56 ارسال

     

    با سپاس 

     

    با دستور Exists و WriteString

     

    این یه روشه سادس شما میای میگی این اکتیویتی یا مسیج باکس یا هر چیزی رو در ورود اول فقط نمایش بده 

     

    me به معنای اونی هست که در حال حاضر داخلشیم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

     کاری که شما فرمودید را من انجام دادم..... اما بعد از اجرا وقتی از برنامه خارج میشم و میخوام دوباره وارد بشم..... برام فقط یک صفحه سیاه میاره.......خودم علتش رو نفهمیدم.

     

     

    کجای کار من ممکنه اشتباه باشه؟



    #5 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۱۷:۵۲:۲۳

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    سورستون رو یا پیوست کنید یا پیغام خصوصی بفرستید چک کنم

     

    با سپاس


    • H@mid.RS و viki0028 این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #6 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۱۸:۴۶:۱۹

    viki0028
    viki0028
    +34
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 56 ارسال

    سورستون رو یا پیوست کنید یا پیغام خصوصی بفرستید چک کنم

     

    با سپاس

     

    سورس برای بررسی پیوست شد

     

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید



    #7 ارسالی جمعه ۵ شهريور ۹۵ - ۲۲:۲۲:۱۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    سورس برای بررسی پیوست شد

     

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

    شما با این کد برو جلو مشکلت حل میشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS و viki0028 این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #8 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۰۸:۵۳:۳۴

    viki0028
    viki0028
    +34
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 56 ارسال

     

    شما با این کد برو جلو مشکلت حل میشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    درود و سپاس 

     

    من در واقع میخوام یک اکتیویتی بعد از یکبار اجرا دیگه اجرا نشه.....

     

    من نتونستم به خوبی کد بالا رو اجرا کنم


    • Sina این پست را پسندیده است

    #9 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۰۸:۵۷:۳۸

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    این کد میاد اول می بینه فایل a.txt هست یا نه اگر نبود یکی می سازه سپس اکتیویتی که می خوای یک بار بشه که با نام new هست رو اجرا می کنه و از دفعه بعد این فایل که اون موقع ساخته موجود است و وقتی چک می کنه که هست یا نه می بینه هست و دیگه اون اکتیویتی رو اجرا نمی کنه
    • Syed Esmaeil و viki0028 این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #10 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۰۹:۰۰:۴۷

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  
    با سلام و سپاس

    بنده اولا سر کار هستم با موبایل دارم پاسخ میدم .

    ببینید این رویداد در اکتیویتی مین به این صورت اجرا میشود که شما یک بار اکتیویتی رو نمایش بدید سری بعد برنامه اجرا بشه اتوماتیک انتقال پیدا میکنه به اکتیویتی نیو یا هر اکتیویتی که نامش رو در استارت اکتیویتی بنویسید حالا فرض به اینکه اکتیویتی مد نظرتون مین نباشه خوده نیو باشه شما در اکتیویتی نیو همین کد رو بزار و به جای فراخوانی که تو این کد میاد نیو رو استارت میکنه همون اجرا میکنه شما هر اکتیویتی که میخوای رو فراخوانی کنید .

    با سپاس

    برا سوالاوت و توضیحات بیشتر ۷ به بعد در خدمتم.

    جدم نگهدارتون باشه ان شالله
    • Sina, طاها الیاس زاده و viki0028 این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #11 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۰۹:۴۶:۳۴

    viki0028
    viki0028
    +34
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 56 ارسال

    این کد میاد اول می بینه فایل a.txt هست یا نه اگر نبود یکی می سازه سپس اکتیویتی که می خوای یک بار بشه که با نام new هست رو اجرا می کنه و از دفعه بعد این فایل که اون موقع ساخته موجود است و وقتی چک می کنه که هست یا نه می بینه هست و دیگه اون اکتیویتی رو اجرا نمی کنه

     

    فرایندی که داره اتفاق میفته کاملا درسته...یعنی برنامه طبق کد مورد نظر باید کارگفته شده رو انجام بده.....به گفته سید من حتی کد رو در اکتیویتی دیگه قرار دادم...ولی برنامه در موقع اجرا و کامپایل این ارور رومیده :

     

    B4A version: 6.00
    Parsing code.    (0.00s)
    Compiling code.    (0.07s)
    Compiling layouts code.    (0.01s)
    Organizing libraries.    (0.01s)
    Generating R file.    (0.15s)
    Compiling generated Java code.    Error
    javac 1.8.0_102
    src\b4a\basic4x\ir\home.java:324: error: <identifier> expected
    public b4a.basic4x.ir.new _new = null;
                          ^
    1 error

    • Syed Esmaeil, Sina و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    #12 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۰۹:۵۴:۲۶

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  

    ببین این ساب اکتیویتی هست 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    خب حالا بنویس 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    حالا به جای log (basic4x)  هر چی می خوای بزار


    • Syed Esmaeil, طاها الیاس زاده و viki0028 این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #13 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۱۱:۴۱:۱۶

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

    والا نمیدونم چرا خودتون رو اینقدر درگیر مساله ای به این سادگی کردید .

    شما به ترتیب کار هایی که اقا اسماعیل گفتن رو انجام بدید بدون هیچ مشکلی اجرا میشه .اگر با مشکل هم مواجه شدید یک بار فایل های پوشه object و حذف کنید.

     

    اول یک فایل ایجاد کنید .مثلا 1.txt و اون رو درون پوشه ی file برنامه کپی کنید .

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اول چک کردیم ببینیم فایل هست یا نیست .

    اگه فایل نبود فایل رو کپی کردیم .

    به جای main2 هم اسم اکتیویتی مورد نظر رو قرار بده .خیلی راحت .

    این کد رو تو Activity_Resume و Activity_Create قرار بده صد درصد جواب میگیری .

    خودم دارم استفاده میکنم .

     

    موفق باشید


    • Syed Esmaeil و viki0028 این پست را پسندیده است

    #14 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۱۵:۰۲:۲۰

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

     

    این کد شما بدرد هر بار اجرا شدن توی اکتیویتی میخوره که باعث میشه فقط یکبار اتفاق بیافته.اگر از برنامه خارج بشیم و برگردبم بازم دستور اتفاق میافته

     

     

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

     

    این هم اشتباه نوشتی.خخخ

    این کد میاد: برای بار اول دستور اجرا نمیشه و برای بارهای بعدی اجرا میکنه

     

    ----------------------------------------------------------------------------------

    کد صحیح اینطوره:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil, Sina, طاها الیاس زاده و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #15 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۱۵:۲۹:۱۱

    طاها الیاس زاده
    طاها الیاس زاده
    +218
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 182 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مجلسی

     

    این هم اشتباه نوشتی.خخخ

    این کد میاد: برای بار اول دستور اجرا نمیشه و برای بارهای بعدی اجرا میکنه

     

     

     

    راستش من با همین کد جواب میگیرم .

    بار اول تو اکتیویتی کریت این کد رو بذار برای بار اول هم جواب میده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    چقدر اسپم کردیما.


    • Syed Esmaeil و viki0028 این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects