پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    چطوری لینک آهنگ رو از سایت فراخوانی میشه کرد؟


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    6 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۱۷:۱۱:۱۹

    chizi
    chizi
    +13
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    با سلام

     

    من یک برنامه دارم و میخوام در ادامه مطلب اون لینک موزیک های همون پست رو از توی سایت بذارم برای دانلود و پخش میشه راهنمایی کنید ؟


    • Sina این پست را پسندیده است

    #2 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۱۷:۳۲:۳۷

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1303
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سلام و خسته نباشید.

     

    قبلا یکی از دوستان تقریبا همچین درخواستی کرده بود و بنده سورسی براشون پیوست کردم که از سایت عکس و موضوع رو میگرفت تو بیسیک در داخل لیست نشون میداد و اگر سایتش چند تا صفحه داست با اسکرول به صفحه بعد رفته و بعد از اون صفحه مطالب رو دوباره ارجاع می کرد به برنامه سرچ کنید صد در صد به مفصودتون میرسید 

     

    با سپاس و عنایت فراوان


    • H@mid.RS و Sina این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #3 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۱۷:۵۵:۰۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1303
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    دقیق گشتم خودم هم رسیدم به پست شما

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     شما خودتون استارتر این پست بودید خرداد ماه 95 با اون سورسی که براتون پیوست کردم به راحتی میتونید به جای عکس لینک رو بگیرید.

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS, Sina و dostmobile این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #4 ارسالی يكشنبه ۷ شهريور ۹۵ - ۱۹:۴۴:۵۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1303
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    سلام اگر میخوای انلاین یه موزیکو پخش کنی با کتاب خونه audio شدنیه ولی اگر قصدت اینه که یه چیزی مثل اپ های موزیک طراحی کنی  با این روش های ساده نمیشه این کارارو انجام داد مگه تو چقدر می تونی لینک بگیری بزاری تو برنامت


    آقای ۱۲۳۴۵۶ که همون سعید هستی اصلا مبحث آنلاین یا audio  اومد وسط ؟؟

    شما به این روش میگین ساده ؟؟؟

    پست اسپم ندید مگر دچار به مشکل مثل یوزر قبل میشید .

    اسپم ها پاک میشوند .

    استارتر مشکلی داشتید بیان کنید در همین پست


    • H@mid.RS و Sina این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #5 ارسالی چهارشنبه ۱۲ آبان ۹۵ - ۲۳:۴۱:۰۴

    chizi
    chizi
    +13
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    سلام مجدد خدمت همه اساتید عزیز

    من چیزی که میخواستم رو تا حدی موفق شدم درست کنم ولی یک مشکل دارم الان من لینک رو از دیتابیس دارم میخونم ولی نمیدونم چطوری باید پخشش کرد به صورت انلاین امکانش هست راهنمایی کنید ؟



    #6 ارسالی پنجشنبه ۱۳ آبان ۹۵ - ۰۸:۵۶:۰۲

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #7 ارسالی پنجشنبه ۱۳ آبان ۹۵ - ۱۰:۰۱:۳۴

    chizi
    chizi
    +13
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    سلام ممنون از شما . ولی من توی همین دادن لینک مشکل دارم لینکی که از دیتابیس میگیری رو چطوری باید بدی بجای این لینکی که توی این برنامه داده شده

     


    با تشکر از دوستان . مشکلم حل شد فقط الان یک مشکل جدید ایجاد شده . اینکه میخوام برای مثال توی برنامه پست ها 5 تا 5 تا لود بشه تا به گوشی فشار نیاره لود شدنش . امکانش هست راهنمایی کنید






    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects