پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    مشکل در cropکردن

    crop

    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    5 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی چهارشنبه ۱۰ شهريور ۹۵ - ۱۳:۴۱:۴۳

    Keivan
    Keivan
    +12
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 21 ارسال

    سلام دوستان

    من به راحتی عکس رو crop میکنم و استفاده میکنم ولی وقتی بار دیگه میرم گالری برای cropکردن ولی cropنمیکنم بازم همون عکس قبلی که cropکرده بودم میاد..مشکل من کجاست؟

    چیکارش کنم که وقتی crop کرد دیگه تو حافظه اش نمونه



    #2 ارسالی چهارشنبه ۱۰ شهريور ۹۵ - ۱۴:۰۳:۴۳

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  

    ببخشید شما با چی crop  می کنید؟ با کدوم کتابخانه؟


    • Keivan این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #3 ارسالی چهارشنبه ۱۰ شهريور ۹۵ - ۱۴:۰۸:۴۲

    Keivan
    Keivan
    +12
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 21 ارسال

    ببخشید شما با چی crop  می کنید؟ با کدوم کتابخانه؟


    از کتابخونه استفاده نمیکنم!.. کتابخونه خاصی داره مگه?

    #4 ارسالی چهارشنبه ۱۰ شهريور ۹۵ - ۱۴:۰۹:۰۶

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    ببخشید شما با چی crop  می کنید؟ با کدوم کتابخانه؟

     

    با این تابع میتونید توسط اینتنت کراپ کنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, Sina و 3 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    #5 ارسالی چهارشنبه ۱۰ شهريور ۹۵ - ۱۴:۱۱:۵۷

    Keivan
    Keivan
    +12
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 21 ارسال

    با این تابع میتونید توسط اینتنت کراپ کنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    عزیز، من از همین روش استفاده میکنم ولی همین مشکلو دارم
    • طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    #6 ارسالی يكشنبه ۱۴ شهريور ۹۵ - ۱۵:۱۶:۱۸

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  
    بازم همون عکس قبلی که cropکرده بودم میاد..مشکل من کجاست؟

    چیکارش کنم که وقتی crop کرد دیگه تو حافظه اش نمونه

     

    برای این کار میتونی قبلش بیایی اون عکس قبلی رو پاک کنی( بهتره بجای DirRootExternal از DirInternal استفاده کنید)

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects