• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
hastiweb

کمک در دیتابیس

سوال

سلام خسته نباشید .
میخواستم ی کتاب اموزشی بسازم ک تو اموزشش از تصویر و متن استفاده میشه مثلا
متن
تصویر
متن
تصویر
و اینو ت چ ویوی بزارم
و ت دیتابیسش میشه تویه فیلد از متن و تصویر هم زمان استفاده کرد

 

کسی میدونه . میتونید کمکم کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

مثل اینکه تایپیک رو اشتباهی زدید و هنوز یک دقیقه هم نشده اسپم دادید

باید دیتابیس بسازی و با عکس و متن رو توی اون بزار برای متن نوع ستون رو روی text یا long text قرار بده و برای عکس نوع ستون رو روی blob قرار بده

برای گرفتن blob در b4a از لینک زیر دومین کد

http://basic4x.ir/topic/663-عکس-در-دیتابیس/

پسند شده توسط mr.edris و طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام خسته نباشید .

میخواستم ی کتاب اموزشی بسازم ک تو اموزشش از تصویر و متن استفاده میشه مثلا

متن

تصویر

متن

تصویر

و اینو ت چ ویوی بزارم

و ت دیتابیسش میشه تویه فیلد از متن و تصویر هم زمان استفاده کرد

 

بهشتون پیشنهاد میکنم از دو لینک زیر کمک بگیرید و تا جایی که میتونید عکس رو در دیتابیس ذخیره نکنید .(سرعت برنامه رو خیلی پایین میاره .)

ولی در کل دوتا لینک زیر را ببین .لینک دومی پیشنهاد شخصی من هست.

http://basic4x.ir/topic/268-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3/

 

 

http://basic4x.ir/topic/514-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%88-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C/

پسند شده توسط mr.edris و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

به نظر من حالت بلوب زیاد حالت جلبی نیست با کدنویسی خیلی رونتر برنامه باز میشه ...

پسند شده توسط Sina و طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

داداش دمت گرم .

انجمن خیلی باحالی دارین

امیدواریم همیشه بنونیم بهتون کمک کنیم

پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری