پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    تنظیم HorizontalScrollView از راست به چپ

    scrollview horizontal scroll view اسکرول ویو

    بهترین پاسخ dr.younes , دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۰۱:۳۷:۵۳

     

    اون رو برابر inner قرار بده

     

    راه حل مشکلشو فهمیدم از هرکدوم از راه حل های زیر میشه استفاده کرد البته دومیش منطقی تره اما اولیشم شاید به کارتون بیاد:

    راه حل اول:
    hscrollview.ScrollPosition = hscrollview.Panel.Width - hscrollview.Width
    
    راه حل دوم:
    hscrollview.FullScroll(True)
    
    true برای اسکرول کامل به سمت راست
    false برای اسکرول کامل به چپ
    
    اما بازم برا من مشکل داره کامل اسکرول نمیشه تا وسطاش اسکرول میشه!!! قاعدتا باید با هرکدوم از این کدا درست بشه اما با جفتش بازم کامل نمیره حدود 70 درصدشو میره
    خواهشا یکی تست کنه ببینم فقط مال من اینجوریه یا ن :scratch_one-s_head:

     

    آقا مشکل حل شد...
    کدی که بالا گذاشتم درسته و کار میکنه
    مشکل اینجا بود که من همزمان با ساخته شدن اسکرول بهش انیمیشن داده بودم و این کد مثل اینکه با انیمیشن سازگاری نداشت!!! البته مطمئن نیستم دلیلش این باشه
    یه تایمر زدم با مدت یک دهم ثانیه و بعدش این کد اجرا میشه

     

    راه حل حرفه ایی نیست ولی فعلا جواب داد باید ببینم رو گوشیا مختلف جواب میده یا نه

    رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    7 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی يكشنبه ۱۴ شهريور ۹۵ - ۲۲:۰۵:۵۳

    dr.younes
    dr.younes
    +8
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 11 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : Mashhad

    سلام

    چجوری میشه کاری کرد که اسکرول ویو افقی به جایی که از چپ شروع بشه از راست شروع بشه یعنی وقتی ساخته میشه از سمت راست باشه ( حالت عادی از چپ به راسته)



    #2 ارسالی يكشنبه ۱۴ شهريور ۹۵ - ۲۲:۰۷:۳۵

    mr.edris
    mr.edris
    +47
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 31 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : iran-kermanshah

    فکر کنم توی تنظیمات کتابخونش باشه و نشه عوضش کرد


    ویرایش شده توسط mr.edris يكشنبه ۱۴ شهريور ۹۵ - ۲۲:۰۸:۱۹.

    • dr.younes این پست را پسندیده است

    با آرزوی موفقیت برای تمامی برنامه نویس ها

    B4A Is My LoVe


    #3 ارسالی يكشنبه ۱۴ شهريور ۹۵ - ۲۲:۳۱:۵۷

    dr.younes
    dr.younes
    +8
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 11 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : Mashhad

    فکر کنم توی تنظیمات کتابخونش باشه و نشه عوضش کرد

    نه من دیدم نمونه برنامه فارسی که با بیسیک درست شده و از راست به چپه... باید یه راه حلی داشته باشه



    #4 ارسالی يكشنبه ۱۴ شهريور ۹۵ - ۲۲:۳۴:۲۸

    mr.edris
    mr.edris
    +47
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 31 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : iran-kermanshah

    نه من دیدم نمونه برنامه فارسی که با بیسیک درست شده و از راست به چپه... باید یه راه حلی داشته باشه

     

    شاید ..

     

    بهتره صبر کنیم ببینیم آقا مجتبی یا سایر دوستان چه فکری میکنن روی این قضیه :sorry:


    • salmana و dr.younes این پست را پسندیده است

    با آرزوی موفقیت برای تمامی برنامه نویس ها

    B4A Is My LoVe


    #5 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۰۰:۰۵:۳۵

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    خب معلومه
    ScrollPosition رو برابر width همون اسکرول ویو قرار بدید شاید بشه
    • salmana و dr.younes این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #6 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۰۰:۵۴:۴۵

    dr.younes
    dr.younes
    +8
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 11 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : Mashhad

    خب معلومه
    ScrollPosition رو برابر width همون اسکرول ویو قرار بدید شاید بشه

    نه امتحان کردم نشد یه چیزی کمتر از width هستش که مقدارش متغیره با توجه به سایز صفحه


    • Sina این پست را پسندیده است

    #7 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۰۱:۲۱:۳۵

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    اون رو برابر inner قرار بده
    • salmana و dr.younes این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #8 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۰۱:۳۷:۵۳   بهترین پاسخ

    dr.younes
    dr.younes
    +8
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 11 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : Mashhad

     

    اون رو برابر inner قرار بده

     

    راه حل مشکلشو فهمیدم از هرکدوم از راه حل های زیر میشه استفاده کرد البته دومیش منطقی تره اما اولیشم شاید به کارتون بیاد:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اما بازم برا من مشکل داره کامل اسکرول نمیشه تا وسطاش اسکرول میشه!!! قاعدتا باید با هرکدوم از این کدا درست بشه اما با جفتش بازم کامل نمیره حدود 70 درصدشو میره
    خواهشا یکی تست کنه ببینم فقط مال من اینجوریه یا ن :scratch_one-s_head:

     

    آقا مشکل حل شد...
    کدی که بالا گذاشتم درسته و کار میکنه
    مشکل اینجا بود که من همزمان با ساخته شدن اسکرول بهش انیمیشن داده بودم و این کد مثل اینکه با انیمیشن سازگاری نداشت!!! البته مطمئن نیستم دلیلش این باشه
    یه تایمر زدم با مدت یک دهم ثانیه و بعدش این کد اجرا میشه

     

    راه حل حرفه ایی نیست ولی فعلا جواب داد باید ببینم رو گوشیا مختلف جواب میده یا نه


    • salmana و Sina این پست را پسندیده است





    همچنین به scrollview, horizontal scroll view, اسکرول ویو نیز برچسب خورده است

    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects