پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    مشکل در قرار دادن عکس در دیتابیس


    بهترین پاسخ nasim , سه شنبه ۱۶ شهريور ۹۵ - ۱۴:۲۶:۱۹

    شما فرض کنید 100 تا آیتم دارید

    اونوقت باید 100 تا تیبل درست کنی یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    معقول نیست فک کنم ها

     

    برای کارای کوچیک شدیه ولی

    بله حق باشماس

    برای اینکار یکم نیاز به اطلاعات دیتابیسی دارین

    شما یه ستون جدا باز میکنین تو تیبلی که عکس و متن رو نوشتین و عدد اون ستون رو مطابق با ایدی لیست همون ستون قرار میدین

    یعنی مثلا وقتی روی لیست اول با ایدی 1 از تیبل یک کلیک کردین این بیاد مطالب مربوط به خودش رو لود کنه

    مطالب مروبط به خودشم توی تیبل دو هستش که شما توی اون ستون اضافی که باز کردین ایدی اون لیست که یک بود رو مینویسین و مییگین همه مواردی هکه یک بود رو براتون اجرا کنه حالا عکس یا متن بودنش رو هم خودش میفهه

    رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    11 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۱۲:۱۳:۲۲

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    سلام دوستان 

    عکس زیر دیتابیس منه،تو برنامم گفتم بیا radif رو بشمارو بخون  و titr رو به عنوان لیبل تو صفحه اصلی نشون بده، و اگر رو هر تیتر کلیک شد مقدار value رو نمایش بده

    حالا مشکل اینجاست که من میخام برای هر تیتر به غیر از متن عکس هم اضافه کنم،گفتم اگر id صفر بود متن هست و اگر یک بود عکس

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    مشکل اینجاست که برای هرعکس هم باید یه ردیف درست کرد،که اون ردیف هم titr داره و خالی هست و تو صفحه اصلی یه لیبل ایجد میکنه و عکس رو هم لود نمیکنه

    مشکلم دقیقا مثل درست کردن یک کتابه

    تو منو اصلی چند تا گزینه هست که روشون کلیک میشه تو منو بهدی چند تا عکس و متن نمایش میده

    دیتابیس یک کتاب جچوریه؟

    سعی کردم خوب توضیح بدم مشکل رو

    ممنون میشم راهنمایی کنید



    #2 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۱۴:۲۵:۲۳

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    سلام

    این روشی که شما دارین پیش میرین یکم اصولی نیست و تو مطالب بالا به مشکل برمیخورین

    اول اینو جواب بدین که شما میخوایین عکستون کجای مطلب باشه

    هر مطلب یه عکس داره که اونم اول متن نشون میده بعدشم متنشو تموم (که خیلی راحت تره)

    یا اینکه میخوایین عکس و متن پشت سر هم باشن یعنی

    عکس

    متن

    عکس

    متن

    و به همین ترتیب؟

    کدوم مورد مد نظر شماس؟


    • Syed Esmaeil, Sina و seyyedali این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #3 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۱۴:۴۸:۵۲

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    سلام

    این روشی که شما دارین پیش میرین یکم اصولی نیست و تو مطالب بالا به مشکل برمیخورین

    اول اینو جواب بدین که شما میخوایین عکستون کجای مطلب باشه

    هر مطلب یه عکس داره که اونم اول متن نشون میده بعدشم متنشو تموم (که خیلی راحت تره)

    یا اینکه میخوایین عکس و متن پشت سر هم باشن یعنی

    عکس

    متن

    عکس

    متن

    و به همین ترتیب؟

    کدوم مورد مد نظر شماس؟

     

    ممنون عکسها زیر گویا هستن؟سوال اینه که دیتابیس اینا رو چجوری باید بنویسم؟

     

    ..

    ..............................................................................................................

    10.png

    ...........................................................................................................

     

     

    11.png



    #4 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۱۷:۵۱:۳۴

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    ممنون عکسها زیر گویا هستن؟سوال اینه که دیتابیس اینا رو چجوری باید بنویسم؟

     

    ..

    ..............................................................................................................

     

    ...........................................................................................................

     

     

    11.png

    خب منوی اکتیوتی که موردی نداره میتونین بسازین

    برا ساخت اکتیوتی دوم به این آموزش نگا کنین کامل دقیقا چیزی که میخوایین رو آموزش داده

    و نحوه ی نوشتن دیتابیس رو بصورت کامل یاد داده

    بازم اگه مشکلی داشتین اعلام کنین


    • Syed Esmaeil, Sina و seyyedali این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #5 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۲۰:۳۳:۴۰

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    ببخشید نسیم خانم لینک رو ندادید
    • Syed Esmaeil و nasim این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #6 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۲۱:۲۸:۵۴

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    ببخشید نسیم خانم لینک رو ندادید

    عذر میخوام

    مرسی که گفتین

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #7 ارسالی دوشنبه ۱۵ شهريور ۹۵ - ۲۲:۲۲:۲۹

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    خب منوی اکتیوتی که موردی نداره میتونین بسازین

    برا ساخت اکتیوتی دوم به این آموزش نگا کنین کامل دقیقا چیزی که میخوایین رو آموزش داده

    و نحوه ی نوشتن دیتابیس رو بصورت کامل یاد داده

    بازم اگه مشکلی داشتین اعلام کنین

    ممنون از پاسختون

     

    یعنی من یابد برای اکتیئیتی دوم  یه  table دیگه تو همون دیتابیسم ایجاد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



    #8 ارسالی سه شنبه ۱۶ شهريور ۹۵ - ۱۱:۱۲:۴۰

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    عذر میخوام

    مرسی که گفتین

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ممنون از پاسختون

     

    یعنی من یابد برای اکتیئیتی دوم  یه  table دیگه تو همون دیتابیسم ایجاد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



    #9 ارسالی سه شنبه ۱۶ شهريور ۹۵ - ۱۱:۳۰:۴۰

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

     

    ممنون از پاسختون

     

    یعنی من یابد برای اکتیئیتی دوم  یه  table دیگه تو همون دیتابیسم ایجاد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

     

    خواهش میکنم

    بله شما یه تیبل بسازیم برای آیتم های لیست ویویی که دارین

    یکی هم داشته باشین برای عکس و متن ها


    • Syed Esmaeil, seyyedali و Tamhidi این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #10 ارسالی سه شنبه ۱۶ شهريور ۹۵ - ۱۲:۴۱:۰۰

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    خواهش میکنم

    بله شما یه تیبل بسازیم برای آیتم های لیست ویویی که دارین

    یکی هم داشته باشین برای عکس و متن ها

     

    شما فرض کنید 100 تا آیتم دارید

    اونوقت باید 100 تا تیبل درست کنی یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    معقول نیست فک کنم ها

     

    برای کارای کوچیک شدیه ولی



    #11 ارسالی سه شنبه ۱۶ شهريور ۹۵ - ۱۴:۲۶:۱۹   بهترین پاسخ

    nasim
    nasim
    +391
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 202 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    شما فرض کنید 100 تا آیتم دارید

    اونوقت باید 100 تا تیبل درست کنی یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    معقول نیست فک کنم ها

     

    برای کارای کوچیک شدیه ولی

    بله حق باشماس

    برای اینکار یکم نیاز به اطلاعات دیتابیسی دارین

    شما یه ستون جدا باز میکنین تو تیبلی که عکس و متن رو نوشتین و عدد اون ستون رو مطابق با ایدی لیست همون ستون قرار میدین

    یعنی مثلا وقتی روی لیست اول با ایدی 1 از تیبل یک کلیک کردین این بیاد مطالب مربوط به خودش رو لود کنه

    مطالب مروبط به خودشم توی تیبل دو هستش که شما توی اون ستون اضافی که باز کردین ایدی اون لیست که یک بود رو مینویسین و مییگین همه مواردی هکه یک بود رو براتون اجرا کنه حالا عکس یا متن بودنش رو هم خودش میفهه


    • Syed Esmaeil, seyyedali و myDb این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #12 ارسالی شنبه ۲۰ شهريور ۹۵ - ۰۸:۲۳:۱۷

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    انشاالله به زودی آموزشش رو به صورت ویدئویی تو انجمن میزارم


    • nasim این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects