رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

Recommended Posts

post-1-0-31136200-1457986307_thumb.pngpost-1-0-76563300-1457811578_thumb.pngpost-1-0-41315800-1457811588_thumb.pngpost-1-0-95089900-1457811599_thumb.pngpost-1-0-44670900-1457986337_thumb.pngpost-1-0-72430900-1457986339_thumb.png

 

 

 

 

 

 

 

همون طور که می دونید سمت سرور کد های ارسالی به سرور انلان می باشد

 

 

ما می تونیم برنامه های فوق العاده پیشرفته با سمت سرور بسازیم

 

 

ازجمله برنامه ها با دیتای انلاین و بازی های دارای مرحله ای که با وارد کردن اطلاعات به داخل برنامه بارگذاری می شوند

 

 

 

 

 

ی سورس همراه با کد های PHP رو براتون قرار دادم تا با کار باهاشون بتونید بیشتر اشنا بشید

 

 

 

 

 

البته دوست خوبم حسین با کد های PHP آشنایت بیشتری داره و حتما این بحث رو ادامه میدیم

 

 

قابلیت های پروژه پیش رو :

 

 

1-ثبت نام کاربر

 

 

2-ورود

 

 

3-مدیریت یا بارگذاری افرادی که ثبت نام کرده اند

 

 

4-تغییر پسورد و ریست

 

 

5-فراموشی پسورد

 

 

و چیز های دیگر...

 

 

 

 

 

 

 

 

هر گونه سوالی در مورد سورس یا کد های PHP داشتید مطرح کنید

 

 

 

 

 

با ارزوی پیشرفت روز افزون

 

 

 

 

 

:iranmap:

 

 

 

 

 

 

Samte Server V 4 (Www.Basic4x.IR).zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به ارل عزیز :lol:


 عالی بود فقط من کد های PHP دریافت پسورد و ریست پسورد رو میدم تو به پروژه اضافه کن تا کامل بشه 


 


خعلی از این سایتا که زیادن همین هارو فروشی می ذارن :pardon:


جای تاسف داره :timeout::cray:


به زودی پیوستشون می کنم :wink1:


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام


اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد


فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید


 


داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم


 


مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه


 


فایل php پیوست شد.


Rest PW & Get PW.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد

فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید

 

داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم

 

مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه

 

فایل php پیوست شد.

 

تشکر ویژه از داش حسین

دمت گرم پست اول بروز رسانی شد و تغییرات داخل اعمال شد

یه دونه ای :give_heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان برای من ارور میده....من میخواستم روی local host این کارو انجام بدم  ارور میده.....با اینکه داخل برنامه اندروید آدرس مسیرها رو روی لوکال گذاشتم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه اروری میده دوست عزیز ؟


ارور قسمت لاگ ها در سمت راست رو قرار دهید


 


تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من میخوام بعد از اینکه کاربر وارد حساب خودش شد یه قسمتی باشه که سفارش خودش رو ارسال کنه

تقریبا شبیه برنامه ممبرپلاس که توی بازار هست

توی نت  درمورد ارسال اطلاعات به سرور کلی گشتم چیزی پیدا نکردم :sad1:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این ارور رو میده.....البته ناگفته نماند من آشنایی زیادی با زبان php و سرور ندارم...من xampp رو نص کردم و فایلهای پیوستی شما را در htdocs قرار دادم...بعدش رفتم داخل نرم افزار بیسیک فور و لینک های مربوطه که وصل میشد به سایت http://basic4x.ir/ را جایگزین آدرس و مسیر سرور مجازی خودم کردم. حالا دقیقا نمیدونم چه چیزیو باید اصلاح کنم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید

 

 

 

 

من به شما پیشنهاد می کنم که از EasyPHP استفاده کنید

ارور که قرار دادید مشکل در وصل شدن به هاست هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من هرکار کردم نتونستم دیتا بیسشو تو هاست در ست کنم در مورد این موضوعش هم راهنمایی کنید ممنون میشم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود دوستان


 


همون طور که سید آموزش دادن باید اول دیتا بیس رو بسازیم


حالا نیاز داریم یک جدول هم بسازیم که آموزش تصویری شو براتون آماده کردم به لینک زیر برید و دانلود کنید :


http://s7.picofile.com/file/8255835976/table_Basic4X_IR.zip.html


 


و کدی که نیاز دارید برای ساخت جدول :



-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.4
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Mar 27, 2015 at 09:41 PM
-- Server version: 5.1.57
-- PHP Version: 5.2.17

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `a1438837_db`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `tbl_member`
--

CREATE TABLE `tbl_member` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`user_id` varchar(20) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`user_name` varchar(50) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`pass_word` varchar(50) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`location` varchar(200) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`email` varchar(300) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`status` varchar(1) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`reg_no` varchar(6) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`time_stamp` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP,
`logins` int(11) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'No of user successful log in',
`online` varchar(1) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
UNIQUE KEY `user_id` (`user_id`,`email`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 COLLATE=latin1_general_ci;

سوالی بوود در خدمتم


موفق باشید


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام بابت سورس ازتون ممنونم

فقط با easyphp هم نشد و خطا میده و متصل نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

چیکار باید بکنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

چیکار باید بکنم ؟

 

سلام و درود

تست شده الان و هیچ مشکلی نداشت

 

دیتا بیس باید آنلاین باشه یعنی فقط با سرور جواب میده

سورس رو از پست اول دانلود کنید الان php ها روی هاست ما هست می تونید تست کنید

 

سورسی که در زیر پیوست کردم ثبت نام بدون فعال سازی با ایمیل هست

شات :

reg_no_email.gif

 

یه توضیحات هم در مورد این پروژه بعد ثبت نام فقط اطلاعات کاربر ایمیل میشه برای خودش به صورت زیر :

06_23_2016_02_48_17_PM.jpg

 

و دیگه تمام

اگه مشکلی بود مطرح کنید

سورس کد جدید همراه فایل php ثبت نام بدون فعال سازی براتون پیوست شد.

RegNM.zip

Samte Server V 3.0 (Www.Basic4.IR) - RegNM.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

دوستان گل دوتا سوال دارم

اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

دوستان گل دوتا سوال دارم

اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟

درود به تو دوست عزیز

شما به راحتی با رفتن به phpMyAdmin می تونید ساخت تیبل رو انجام بدید

ی جدول جدید بسازید و فیلد ها رو هرجور دوست دارید ایجاد کنید

این تنها به یک دیتا بیس وصل میشه

++

شما داخل سورس که گذاشتم کد زیر رو بجای کد قبلی جایگزین کنید داخل اکتیویتی member مشکل برطرف میشه

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("frmMember")
	lblMessage.Text = "خوش آمدی , " & Login.strUserID &" عزیز"
	LoadMemberList
End Sub

برای این که کاربر بمونه ی درخواست سورس داخل بخش زیر بدید تا ی سروس جامعی براتون بنویسم چون خیلی می خوان برنامه ای مث دیوار داشته باشن

البته من فقط قسمت کاربر رو براتون ایجاد می کنم به صورت ساده

http://basic4x.ir/forum/46-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      با سلام.
      این سورس کد نرم افزاری اجرای دستورات صوتی هست.
      مثلا میگید وای فای خاموش،وای فای رو خاموش میکنه یا...
      هم به فارسی و هم به انگلیسی
      یکی دیگه از ویژگی هاش هم،اینه که میتونید با استفاده از گفتار،پیامک رو بنویسید و خیلی راحت برنامه اون رو به شماره دلخواهتون ارسال میکنه.
    • توسط mreza
      سلام
      ممنون میشم این کتابخونه رو از github برام رپ کنید. خییییییییییلی برام حیاتیه
      https://github.com/LukeDeighton/WheelView?utm_source=android-arsenal.com&utm_medium=referral&utm_campaign=780
    • توسط H@mid.RS
      6.80 full
×