• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

49 ارسال در این موضوع قرار دارد

post-1-0-31136200-1457986307_thumb.pngpost-1-0-76563300-1457811578_thumb.pngpost-1-0-41315800-1457811588_thumb.pngpost-1-0-95089900-1457811599_thumb.pngpost-1-0-44670900-1457986337_thumb.pngpost-1-0-72430900-1457986339_thumb.png


 


 


همون طور که می دونید سمت سرور کد های ارسالی به سرور انلان می باشد


ما می تونیم برنامه های فوق العاده پیشرفته با سمت سرور بسازیم


ازجمله برنامه ها با دیتای انلاین و بازی های دارای مرحله ای که با وارد کردن اطلاعات به داخل برنامه بارگذاری می شوند


 


ی سورس همراه با کد های PHP رو براتون قرار دادم تا با کار باهاشون بتونید بیشتر اشنا بشید


 


البته دوست خوبم حسین با کد های PHP آشنایت بیشتری داره و حتما این بحث رو ادامه میدیم


قابلیت های پروژه پیش رو :


1-ثبت نام کاربر


2-ورود


3-مدیریت یا بارگذاری افرادی که ثبت نام کرده اند


4-تغییر پسورد و ریست


5-فراموشی پسورد


و چیز های دیگر...


 


 


هر گونه سوالی در مورد سورس یا کد های PHP داشتید مطرح کنید


 


با ارزوی پیشرفت روز افزون


 


:iranmap:


php.zip

Samte Server V 3.3 (Www.Basic4x.IR).zip

پسند شده توسط mansir، viki0028، salmana و 13 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به ارل عزیز :lol:


 عالی بود فقط من کد های PHP دریافت پسورد و ریست پسورد رو میدم تو به پروژه اضافه کن تا کامل بشه 


 


خعلی از این سایتا که زیادن همین هارو فروشی می ذارن :pardon:


جای تاسف داره :timeout::cray:


به زودی پیوستشون می کنم :wink1:


پسند شده توسط arastooms، salmana، d3vilish و 2 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام


اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد


فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید


 


داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم


 


مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه


 


فایل php پیوست شد.


Rest PW & Get PW.zip

پسند شده توسط arastooms، dostmobile، Jahan Ara و 5 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد

فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید

 

داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم

 

مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه

 

فایل php پیوست شد.

 

تشکر ویژه از داش حسین

دمت گرم پست اول بروز رسانی شد و تغییرات داخل اعمال شد

یه دونه ای :give_heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان برای من ارور میده....من میخواستم روی local host این کارو انجام بدم  ارور میده.....با اینکه داخل برنامه اندروید آدرس مسیرها رو روی لوکال گذاشتم

پسند شده توسط arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه اروری میده دوست عزیز ؟


ارور قسمت لاگ ها در سمت راست رو قرار دهید


 


تشکر

پسند شده توسط arastooms و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من میخوام بعد از اینکه کاربر وارد حساب خودش شد یه قسمتی باشه که سفارش خودش رو ارسال کنه

تقریبا شبیه برنامه ممبرپلاس که توی بازار هست

توی نت  درمورد ارسال اطلاعات به سرور کلی گشتم چیزی پیدا نکردم :sad1:

پسند شده توسط arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این ارور رو میده.....البته ناگفته نماند من آشنایی زیادی با زبان php و سرور ندارم...من xampp رو نص کردم و فایلهای پیوستی شما را در htdocs قرار دادم...بعدش رفتم داخل نرم افزار بیسیک فور و لینک های مربوطه که وصل میشد به سایت http://basic4x.ir/ را جایگزین آدرس و مسیر سرور مجازی خودم کردم. حالا دقیقا نمیدونم چه چیزیو باید اصلاح کنم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید

 

 

 

 

من به شما پیشنهاد می کنم که از EasyPHP استفاده کنید

ارور که قرار دادید مشکل در وصل شدن به هاست هست

پسند شده توسط arastooms و طاها الیاس زاده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من هرکار کردم نتونستم دیتا بیسشو تو هاست در ست کنم در مورد این موضوعش هم راهنمایی کنید ممنون میشم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود دوستان


 


همون طور که سید آموزش دادن باید اول دیتا بیس رو بسازیم


حالا نیاز داریم یک جدول هم بسازیم که آموزش تصویری شو براتون آماده کردم به لینک زیر برید و دانلود کنید :


http://s7.picofile.com/file/8255835976/table_Basic4X_IR.zip.html


 


و کدی که نیاز دارید برای ساخت جدول :



-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.4
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Mar 27, 2015 at 09:41 PM
-- Server version: 5.1.57
-- PHP Version: 5.2.17

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `a1438837_db`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `tbl_member`
--

CREATE TABLE `tbl_member` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`user_id` varchar(20) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`user_name` varchar(50) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`pass_word` varchar(50) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`location` varchar(200) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`email` varchar(300) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`status` varchar(1) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`reg_no` varchar(6) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`time_stamp` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP,
`logins` int(11) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'No of user successful log in',
`online` varchar(1) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
UNIQUE KEY `user_id` (`user_id`,`email`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 COLLATE=latin1_general_ci;

سوالی بوود در خدمتم


موفق باشید


پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

چیکار باید بکنم ؟

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

چیکار باید بکنم ؟

 

سلام و درود

تست شده الان و هیچ مشکلی نداشت

 

دیتا بیس باید آنلاین باشه یعنی فقط با سرور جواب میده

سورس رو از پست اول دانلود کنید الان php ها روی هاست ما هست می تونید تست کنید

 

سورسی که در زیر پیوست کردم ثبت نام بدون فعال سازی با ایمیل هست

شات :

reg_no_email.gif

 

یه توضیحات هم در مورد این پروژه بعد ثبت نام فقط اطلاعات کاربر ایمیل میشه برای خودش به صورت زیر :

06_23_2016_02_48_17_PM.jpg

 

و دیگه تمام

اگه مشکلی بود مطرح کنید

سورس کد جدید همراه فایل php ثبت نام بدون فعال سازی براتون پیوست شد.

RegNM.zip

Samte Server V 3.0 (Www.Basic4.IR) - RegNM.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

دوستان گل دوتا سوال دارم

اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟

پسند شده توسط H@mid.RS، H4N90V3R، viki0028 و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

دوستان گل دوتا سوال دارم

اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟

درود به تو دوست عزیز

شما به راحتی با رفتن به phpMyAdmin می تونید ساخت تیبل رو انجام بدید

ی جدول جدید بسازید و فیلد ها رو هرجور دوست دارید ایجاد کنید

این تنها به یک دیتا بیس وصل میشه

++

شما داخل سورس که گذاشتم کد زیر رو بجای کد قبلی جایگزین کنید داخل اکتیویتی member مشکل برطرف میشه

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("frmMember")
	lblMessage.Text = "خوش آمدی , " & Login.strUserID &" عزیز"
	LoadMemberList
End Sub

برای این که کاربر بمونه ی درخواست سورس داخل بخش زیر بدید تا ی سروس جامعی براتون بنویسم چون خیلی می خوان برنامه ای مث دیوار داشته باشن

البته من فقط قسمت کاربر رو براتون ایجاد می کنم به صورت ساده

http://basic4x.ir/forum/46-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      6.80 full
    • توسط H@mid.RS
      توضیحات و دانلود در لینک زیر :
       
       
       
       
       
       
      زمانی که این وضعیت 100% شد
       
       

       
       
      این کتابخانه توسط انجمن ما پشتیبانی کامل میشه
       
       
       
       
    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php