Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

45 ارسال در این موضوع قرار دارد

post-1-0-31136200-1457986307_thumb.pngpost-1-0-76563300-1457811578_thumb.pngpost-1-0-41315800-1457811588_thumb.pngpost-1-0-95089900-1457811599_thumb.pngpost-1-0-44670900-1457986337_thumb.pngpost-1-0-72430900-1457986339_thumb.png


 


 


همون طور که می دونید سمت سرور کد های ارسالی به سرور انلان می باشد


ما می تونیم برنامه های فوق العاده پیشرفته با سمت سرور بسازیم


ازجمله برنامه ها با دیتای انلاین و بازی های دارای مرحله ای که با وارد کردن اطلاعات به داخل برنامه بارگذاری می شوند


 


ی سورس همراه با کد های PHP رو براتون قرار دادم تا با کار باهاشون بتونید بیشتر اشنا بشید


 


البته دوست خوبم حسین با کد های PHP آشنایت بیشتری داره و حتما این بحث رو ادامه میدیم


قابلیت های پروژه پیش رو :


1-ثبت نام کاربر


2-ورود


3-مدیریت یا بارگذاری افرادی که ثبت نام کرده اند


4-تغییر پسورد و ریست


5-فراموشی پسورد


و چیز های دیگر...


 


 


هر گونه سوالی در مورد سورس یا کد های PHP داشتید مطرح کنید


 


با ارزوی پیشرفت روز افزون


 


:iranmap:


php.zip

Samte Server V 3.3 (Www.Basic4x.IR).zip

پسند شده توسط milad1998، ehsankhan، mansir و 13 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به ارل عزیز :lol:


 عالی بود فقط من کد های PHP دریافت پسورد و ریست پسورد رو میدم تو به پروژه اضافه کن تا کامل بشه 


 


خعلی از این سایتا که زیادن همین هارو فروشی می ذارن :pardon:


جای تاسف داره :timeout::cray:


به زودی پیوستشون می کنم :wink1:


پسند شده توسط H@mid.RS، salmana، arastooms و 2 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام


اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد


فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید


 


داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم


 


مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه


 


فایل php پیوست شد.


Rest PW & Get PW.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد

فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید

 

داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم

 

مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه

 

فایل php پیوست شد.

 

تشکر ویژه از داش حسین

دمت گرم پست اول بروز رسانی شد و تغییرات داخل اعمال شد

یه دونه ای :give_heart:

پسند شده توسط viki0028، salmana، arastooms و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان برای من ارور میده....من میخواستم روی local host این کارو انجام بدم  ارور میده.....با اینکه داخل برنامه اندروید آدرس مسیرها رو روی لوکال گذاشتم

پسند شده توسط arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه اروری میده دوست عزیز ؟


ارور قسمت لاگ ها در سمت راست رو قرار دهید


 


تشکر

پسند شده توسط arastooms و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من میخوام بعد از اینکه کاربر وارد حساب خودش شد یه قسمتی باشه که سفارش خودش رو ارسال کنه

تقریبا شبیه برنامه ممبرپلاس که توی بازار هست

توی نت  درمورد ارسال اطلاعات به سرور کلی گشتم چیزی پیدا نکردم :sad1:

پسند شده توسط arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این ارور رو میده.....البته ناگفته نماند من آشنایی زیادی با زبان php و سرور ندارم...من xampp رو نص کردم و فایلهای پیوستی شما را در htdocs قرار دادم...بعدش رفتم داخل نرم افزار بیسیک فور و لینک های مربوطه که وصل میشد به سایت http://basic4x.ir/ را جایگزین آدرس و مسیر سرور مجازی خودم کردم. حالا دقیقا نمیدونم چه چیزیو باید اصلاح کنم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید

 

 

 

 

من به شما پیشنهاد می کنم که از EasyPHP استفاده کنید

ارور که قرار دادید مشکل در وصل شدن به هاست هست

پسند شده توسط طاها الیاس زاده و arastooms

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من هرکار کردم نتونستم دیتا بیسشو تو هاست در ست کنم در مورد این موضوعش هم راهنمایی کنید ممنون میشم .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود دوستان


 


همون طور که سید آموزش دادن باید اول دیتا بیس رو بسازیم


حالا نیاز داریم یک جدول هم بسازیم که آموزش تصویری شو براتون آماده کردم به لینک زیر برید و دانلود کنید :


http://s7.picofile.com/file/8255835976/table_Basic4X_IR.zip.html


 


و کدی که نیاز دارید برای ساخت جدول :



-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.11.4
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Host: localhost
-- Generation Time: Mar 27, 2015 at 09:41 PM
-- Server version: 5.1.57
-- PHP Version: 5.2.17

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";

--
-- Database: `a1438837_db`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `tbl_member`
--

CREATE TABLE `tbl_member` (
`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`user_id` varchar(20) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`user_name` varchar(50) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`pass_word` varchar(50) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`location` varchar(200) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`email` varchar(300) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`status` varchar(1) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`reg_no` varchar(6) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
`time_stamp` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP,
`logins` int(11) NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'No of user successful log in',
`online` varchar(1) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
UNIQUE KEY `user_id` (`user_id`,`email`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 COLLATE=latin1_general_ci;

سوالی بوود در خدمتم


موفق باشید


پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

چیکار باید بکنم ؟

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

چیکار باید بکنم ؟

 

سلام و درود

تست شده الان و هیچ مشکلی نداشت

 

دیتا بیس باید آنلاین باشه یعنی فقط با سرور جواب میده

سورس رو از پست اول دانلود کنید الان php ها روی هاست ما هست می تونید تست کنید

 

سورسی که در زیر پیوست کردم ثبت نام بدون فعال سازی با ایمیل هست

شات :

reg_no_email.gif

 

یه توضیحات هم در مورد این پروژه بعد ثبت نام فقط اطلاعات کاربر ایمیل میشه برای خودش به صورت زیر :

06_23_2016_02_48_17_PM.jpg

 

و دیگه تمام

اگه مشکلی بود مطرح کنید

سورس کد جدید همراه فایل php ثبت نام بدون فعال سازی براتون پیوست شد.

RegNM.zip

Samte Server V 3.0 (Www.Basic4.IR) - RegNM.zip

پسند شده توسط viki0028، mohsensa، dostmobile و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

دوستان گل دوتا سوال دارم

اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود

دوستان گل دوتا سوال دارم

اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟

درود به تو دوست عزیز

شما به راحتی با رفتن به phpMyAdmin می تونید ساخت تیبل رو انجام بدید

ی جدول جدید بسازید و فیلد ها رو هرجور دوست دارید ایجاد کنید

این تنها به یک دیتا بیس وصل میشه

++

شما داخل سورس که گذاشتم کد زیر رو بجای کد قبلی جایگزین کنید داخل اکتیویتی member مشکل برطرف میشه

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("frmMember")
	lblMessage.Text = "خوش آمدی , " & Login.strUserID &" عزیز"
	LoadMemberList
End Sub

برای این که کاربر بمونه ی درخواست سورس داخل بخش زیر بدید تا ی سروس جامعی براتون بنویسم چون خیلی می خوان برنامه ای مث دیوار داشته باشن

البته من فقط قسمت کاربر رو براتون ایجاد می کنم به صورت ساده

http://basic4x.ir/forum/46-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/

 

موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


  • مطالب مشابه

    • توسط hocein
      جدیدترین نسخه نرم افزار Basic4Android را با لینک مستقیم از این پست دانلود کنید. در این نسخه تغییرات زیادی انجام شده است که در ادامه به بررسی این قابلیت ها می پردازیم.
      اضافه شدن استفاده شکلک و عکس و متن های طولانی در (تایتل ، توست مسیج ، مسیج باکس و ….).
      CharSequence as internal type. Allows showing rich text in many places such as: Labels, toast messages, dialogs, ListView and others. • استفاده از متد multoDex در سرویس ها و اکتیویتی ها ، ماژول ها.
      Support for MultiDex - With MultiDex enabled there is no limit to the number of methods or fields. This issue is important for large projects that reference many third party libraries. کارایی : رفع باگ های کدنویسی نرم افزار Basic4Android ؛ افزایش پردازش کار ها و متد ها
      'main module #MultiDex: True • کتابخانه OkHttp اپدیت شد و چندین باگ فیکس شد ، نسخه انتشار داده شده : 3.50
      OkHttp updated and is now based on OkHttp v3.50. •  استفاده از چندین دیوایس از طریق B4A-Bridge و وصل شدن مولتی به دیوایس ها.
      Many improvements to B4A-Bridge: کارایی : رفع مشکلات نرم افزار Basic4Android در گوشی مختلف برای تست قبل انتشار
      Auto discovery - Devices running B4A-Bridge are discovered automatically and are listed in the devices list with their names. Logs - The logs implementation was rewritten. Logs reading with B4A-Bridge is more stable and it is also possible to read the unfiltered logs (limited to the running process). #BridgeLogger attribute - When set to true, logs will be available in release mode as well as debug mode. Landscape layout. Download progress bar. File Explorer menu shortcut. • استفاده از کلید F7 برای پیدا کردن تمامی ریفرنس ها یا کال ساب ها.
      Find all references (F7) finds references in layout files and CallSub methods. • اضافه شدن دو ساب زیر به ساب اصلی TypeFace.
      Typeface.FONTAWESOME / MATERIALICONS constants. کارایی : استفاده مستقیم فونت ایکنی و ایکن های متریال در کدنویسی که دیگه نیازی نیست Resource به برنامه اضافه کنه برای ایکن ها.
       
      • اضافه شدن هیلتر سرچ برای ایکن ها و ایکن های متریال که قبلا در بیسیک فور اندروید به قسمت دیزاین اضافه شد.
      Icon picker - Filter field and icons tool tips:  
       
      • اضافه شدنCallSubUtils در قالب یک کتابخانه برای بیسیک فور اندروید.
      CallSubUtils is included as a library. • منو جدیدی ایجاد شده برای برای اجراء رویداد ها و تغییر ان برای جلوگیری از Force Close شدن برنامه. (اجرا متد (رویداد کلیک) برای مشکلات به وجود اماده)
      Menu click event implementation changed to avoid issues with modal dialogs. • انتشار و اشکال زدایی علامت تلفیقی (symbol) در ویرایشگر و در دیزاین اسکریپت پشتیبانی می شوند.
      Release and Debug compilation symbols are supported in the manifest editor and designer script. • دیتا و دیتابیس برنامه در فایل zip ذخیره سازی میشود و محفوظ است برای برنامه.
      Export as zip keeps the original dates. کارایی : خروجی گرفتن اطلاعات و دیتا های برنامه در قالب فایل zip
      و همچنین در پیرو تغییرات بالا ، برخی باگ ها فیکس شدن که اطلاعاتی در مورد انها در سایت مرجع نگذاشته شده.
      Other minor improvements and bug fixes. • همچین در پیرو نسخه 6.8 نرم افزار Basic4Android برای اجرا برنامه بر روی گوشی خودتون از طریق B4A-BRIDGe باید نسخه جدید که امروز خروجی داده شد رو استفاده کنید
      نسخه انتشار داده b4a-bridge 2.3 میباشد در انتهای پست می تونید دانلود کنید
      Make sure to update to B4A–Bridge v2.30+
      دانلود بیسیک 6.80
      دانلود کرک
      اگر کرک بالا جواب نداد از فایل کرک پیوست استفاده کنید.
      License & DLL.zip
      دانلود bridge
    • توسط hocein
      درود وقت بخیر.
       
      یه نمونه کد php که با اون میتونید به دوستان خود ایمیل بفرستین
      نام گیرنده
      موضوع
      متن ایمیل.
      این سورس صرفا برای آموزش میباشد و هرگونه سواستفاده بر عهده فرد میباشد.
      منبع Basic4x.ir
      <?php error_reporting(E_ALL); $message = ''; if (isset($_POST['email']) && !empty($_POST['email'])){ if (mail($_POST['email'], $_POST['subject'], $_POST['body'], "from: hocein.ab@gmail.com")){ $message = "Email has been sent to <b>".$_POST['email']."</b>.<br>"; }else{ $message = "Failed sending message to <b>".$_POST['email']."</b>.<br>"; } }else{ if (isset($_POST['submit'])){ $message = "No email address specified!<br>"; } } /*if (!empty($message)){ $message .= "<br><br>n"; }*/ ?> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <title> Mail test </title> </head> <body> <?php echo $message; ?> <form method="post" action=""> <table> <tr> <td> e-mail </td> <td> <input name="email" value="<?php if (isset($_POST['email']) && !empty($_POST['email'])) echo $_POST['email']; ?>"> </td> </tr> <tr> <td> subject </td> <td> <input name="subject"> </td> </tr> <tr> <td> message </td> <td> <textarea name="body"></textarea> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp; </td> <td> <input type="submit" value="send" name="submit"> </td> </tr> </table> </form> </body> </html> سوالی داشتید بپرسید.
      موفق باشید.
    • توسط H@mid.RS
      با سلام خدمت شما کاربران عزیز
       
      با توجه به به نبود رایگان کتابخونه بازار در ایران ما برای شما کتابخانه بازار رو در تایپک زیر رایگان گذاشتیم:
       
       
       
       
       
      http://basic4x.ir/topic/37-دانلود-کتابخانه-درون-پرداخت-بازار-در-basic4android-به-صورت-ر/
       
       
       
       
       
      امشب با یه پروژه فوق العاده که خیلی مفید هست اومد که دارای آموزش 0 تا 100 پرداخت درون برنامه ای بازار می باشد
       
       
      در این فایلی که ما به شما خواهیم داد سه تا پوشه هست
       
       
      پوشه کتابخانه بازار پوشه سورس کد کار با کتابخانه
      آموزش تصویری 0 تا 100 درون پرداخت بازار

         
      قابلیت های این پروژه که ما برای شما قرار دادیم :
       
      1-خرید بسته های سکه (به دلخواه به عنوان مثال بسته 50 تایی،بسته100تایی و ...)
       
       
      2-اضافه کردن یه قابلیت به برنامه بعد از پرداخت
       
       
      3-شناسایی گوشی هایی که پرداخت انجام شده از طریق IM گوشی که قابل هک نیست
       
       
      4-ضد هک کردن برنامه برای جلوگیری از کرک
       
       
      5- ایجاد محدودیت برای جعبه سکه ها
       
       
      6-استفاده از سکه های خریداری شده
       
       
      7- دادن سکه پیشفرض به برنامه
       
       
      8- نمایش پیغامهای مربوط نسخه معمولی و تبدیل به نسخه کامل برنامه و نمایش پیغامهای نسخه کامل
       
       
      و چندین قابلیت دیگر...
       
       
       
       
       
      قیمت ما نسبت به سایتهای ایرانی دیگر فوق العاده پایین می باشد
       
       
      پس این سورس و آموزش و کتابخانه را از دست ندهید :
       
       
       
       
       
      قیمت : 4500 تومان
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      هر سوالی داشتید در مورد این پروژ یا در خواست شات از پروژه به من پیام خصوصی بدید