• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

51 ارسال در این موضوع قرار دارد

دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه 

تا الان بیشتر از صد بار اومدم سر زدم ببینم کسی محبت کرده راهنمایی کنه یا نه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه 

تا الان بیشتر از صد بار اومدم سر زدم ببینم کسی محبت کرده راهنمایی کنه یا نه

درود دوست عزیز

شما جدول های دیتا بیس رو هم با کدی که در پست زیر گذاشتیم ساختید ؟

http://basic4x.ir/topic/97-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-basic4android-php/#entry1402

 

روی لینک بالا کلیک کنید و مراحل رو طبق اموزش انجام بدید

و اگه این کارو هم انجام دادید بگید دقیقا مشکلتون کجاست تا کاملا راهنمایی کنیم دوست عزیز

تشکر فراوان

پسند شده توسط Sina و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام بله جدول رو هم طبق اموزش ساختم و در public_html هاست اپلود کردم 

اسم پوشه php تو ادرس دهی  این طور بود app/reg

که من اسم پوشه رو از php به app و فولدر بعدی رو reg قرار دادم 

شاید در کل نباید تغییرات میدادم در اسم و نام پوشه این مورد رو عرض کردم یه نگاه سطحی بفرمایید شاید ایراد از تغییرات منه

چون اپ که سالمه دوسته من . من چون به php و sql server زیاد اشراف ندارم گفتم که راهنمایی کنید 

ممنون

شاید شما نگاه کنی و بگی کلا جز ادرس دهی سایت کلا چیزی رو نباید عوض میکردم

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من دقیقا نفهمید م باید چجوری بااین کار کنم

آیا باید اطلاعات دیتابیسو توی فایل php ذخیره کنم و بعد فایل php رو توی هاست آپلود کنم و بعد توی b4a بهش دستور دانلود اون فایل php رو بدم درسته؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من دقیقا نفهمید م باید چجوری بااین کار کنم

آیا باید اطلاعات دیتابیسو توی فایل php ذخیره کنم و بعد فایل php رو توی هاست آپلود کنم و بعد توی b4a بهش دستور دانلود اون فایل php رو بدم درسته؟

اره , یه دیتبیس میسازی و اطلاعات رو داخل فایل php وارد میکنی

داخل سورس برنامه هم ادرس فایل های php که اپلود کردیو قرار میدی

پسند شده توسط viki0028 و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

اگر بخواهیم کاربر فقط یک بار وارد بشه و دفعه های بعدی نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد نباشه 

 

چجور باید این کارو انجام بدیم؟؟

پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 


سلام و درود

 

پروژه به نسخه 3.3 بروزرسانی شد

 

امیر عزیز شما نسخه جدید پروژه رو دانلود کنید من مشکلاتش رو برطرف و چیزی که خواستید اضافه کردم


شات :


GIF_260.gif

 

موفق باشی


 


درود بر شما بابت این سورس خیلی عالی....... دوستانی که موفق به اجرای آموزش نشدن قطعا یه جای کارشون رو اشتباه پیش رفتن..... چرا که خود من هم یه تازه کار هستم ( حدود 3 الا 4 ماه هست با برنامه نویسی آشنا شدم)

 

من خودم روی هاست cpanel این کارو انجام دادم .... حتما یادتون باشه فایلهای php ضمیمه شده توسط اساتید محترم انجمن رو باید نسبت به نام بانک اطلاعاتی ، نام یوزر ساخته شده و پسورد یوزر ویرایش کنید.. لینک های قرار گرفته شده شده در فایل رو نسبت به آدرس سرور خودتون تغییر بدید. به همین سادگی میشه این کار رو انجام داد.

 

 

فقط سوال و درخواستی که در مورد این پروژه از اساتید محترم و زحمتکش انجمن داشتم اینه که برای بخش تغییر رمز عبور ای کاش اجازه انتخاب پسورد دلخواه بود. داخل خود برنامه بیسیک بعد از کلیک روی ریست پسورد مارو به یک اکتیوتی هدایت میکرد و اونجا چندتا فیلد داشت که اولیش همون ایمیل باشه برای چک کردن کاربر ودفیلدای دیگش کد یکبار مصرفی که برای کاربر ایمیل میشد و در اون وارد میکرد و در فیلد های پایینتر وارد کردن رمز جدید و تکرار رمز جدید و در نهایت تایید.... سرور این اطلاعات رو بررسی و یک مسیج با نوشته پسورد شما با موفقیت تغییر کرد نشون میداد.

 


با تشکر دوباره از دوستان

 


یه نکنته هم هست یادم رفت خدمت شما عرض کنم .... طبق برنامه نویسی انجام شده .... تا زمانی که بر روی لینک فعال سازی کلیک نشه ..... کاربر نمیتونه لاگین کنه.......اما متاسفانه بعد از چند بار تست و بررسی متوجه شدم که کاربر بدون تایید ایمیل هم میتونه وارد سیستم بشه......به نظر شما ممکنه مشکل از کجا باشه

پسند شده توسط smm1378 و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بر شما بابت این سورس خیلی عالی....... دوستانی که موفق به اجرای آموزش نشدن قطعا یه جای کارشون رو اشتباه پیش رفتن..... چرا که خود من هم یه تازه کار هستم ( حدود 3 الا 4 ماه هست با برنامه نویسی آشنا شدم)

 

من خودم روی هاست cpanel این کارو انجام دادم .... حتما یادتون باشه فایلهای php ضمیمه شده توسط اساتید محترم انجمن رو باید نسبت به نام بانک اطلاعاتی ، نام یوزر ساخته شده و پسورد یوزر ویرایش کنید.. لینک های قرار گرفته شده شده در فایل رو نسبت به آدرس سرور خودتون تغییر بدید. به همین سادگی میشه این کار رو انجام داد.

 

 

 

فقط سوال و درخواستی که در مورد این پروژه از اساتید محترم و زحمتکش انجمن داشتم اینه که برای بخش تغییر رمز عبور ای کاش اجازه انتخاب پسورد دلخواه بود. داخل خود برنامه بیسیک بعد از کلیک روی ریست پسورد مارو به یک اکتیوتی هدایت میکرد و اونجا چندتا فیلد داشت که اولیش همون ایمیل باشه برای چک کردن کاربر ودفیلدای دیگش کد یکبار مصرفی که برای کاربر ایمیل میشد و در اون وارد میکرد و در فیلد های پایینتر وارد کردن رمز جدید و تکرار رمز جدید و در نهایت تایید.... سرور این اطلاعات رو بررسی و یک مسیج با نوشته پسورد شما با موفقیت تغییر کرد نشون میداد.

 

با تشکر دوباره از دوستان

 

یه نکنته هم هست یادم رفت خدمت شما عرض کنم .... طبق برنامه نویسی انجام شده .... تا زمانی که بر روی لینک فعال سازی کلیک نشه ..... کاربر نمیتونه لاگین کنه.......اما متاسفانه بعد از چند بار تست و بررسی متوجه شدم که کاربر بدون تایید ایمیل هم میتونه وارد سیستم بشه......به نظر شما ممکنه مشکل از کجا باشه

 

از اساتید کسی پیشنهادی برای حل این مشکل ندارند؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از اساتید کسی پیشنهادی برای حل این مشکل ندارند؟

درود بر تو دوست عزیز

نسخه بعدی این مشکلات نیز برطرف میشه

اگه توجه کنید یک فیلد فقط برای بررسی کردن تایید شدن یا نشدن ایمیل هست

 

اگه بگم شاید متوجه نشید، نسخه بعدی این سورس کد ، مث مشکلات قبلی که دوستانمون گفتن برطرف میشه و برای شما قرار داده میشه

 

در پناه حق

پسند شده توسط mr.edris و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مجتبی جان من توی قسمت ثبت نام و ورود مشکل دارم :

 

ثبت نام میگه نتیجه ای در بر نداشت در صورتی که ادرس درسته روی شبیه سازم هست

 

دو ورود ممبر اسم الکی میزنم وارد میشه یعنی اسمی که ثبت نشده وارد میشه بعد کرش میکنه و میاد بیرون!

پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اساتید عزیز ضمن خسته نباشید و آرزوی لحظاتی خوش برای همه شما .... همچنان منتظر نسخه جدید این سورس هستیم....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همه.

دوست عزیز،میشه از ساخت این برنامه عالی،یه ویدئو درست کنی تا دقیقا بفهمم که چی به چیه؟!

ممنونت میشم.

 

پسند شده توسط ehsankhan

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود وقت بخیر.

من با هر اسمی لاگین میشم وارد میشه. میشه راهنمایی کنید؟ نامی ک ثبت نام هم نباشه بزنی وارد میشه

پسند شده توسط رضا صبوری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بچه ها

چشم یه فرصت پیدا بشه تست میگیرم با ویدیو

این سورس برا مدیر قبلی انجمن بوده

پسند شده توسط رضا صبوری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      با سلام.
      این سورس کد نرم افزاری اجرای دستورات صوتی هست.
      مثلا میگید وای فای خاموش،وای فای رو خاموش میکنه یا...
      هم به فارسی و هم به انگلیسی
      یکی دیگه از ویژگی هاش هم،اینه که میتونید با استفاده از گفتار،پیامک رو بنویسید و خیلی راحت برنامه اون رو به شماره دلخواهتون ارسال میکنه.
    • توسط mreza
      سلام
      ممنون میشم این کتابخونه رو از github برام رپ کنید. خییییییییییلی برام حیاتیه
      https://github.com/LukeDeighton/WheelView?utm_source=android-arsenal.com&utm_medium=referral&utm_campaign=780
    • توسط H@mid.RS
      6.80 full