• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند

49 ارسال در این موضوع قرار دارد

دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه 

تا الان بیشتر از صد بار اومدم سر زدم ببینم کسی محبت کرده راهنمایی کنه یا نه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه 

تا الان بیشتر از صد بار اومدم سر زدم ببینم کسی محبت کرده راهنمایی کنه یا نه

درود دوست عزیز

شما جدول های دیتا بیس رو هم با کدی که در پست زیر گذاشتیم ساختید ؟

http://basic4x.ir/topic/97-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-basic4android-php/#entry1402

 

روی لینک بالا کلیک کنید و مراحل رو طبق اموزش انجام بدید

و اگه این کارو هم انجام دادید بگید دقیقا مشکلتون کجاست تا کاملا راهنمایی کنیم دوست عزیز

تشکر فراوان

پسند شده توسط Sina و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام بله جدول رو هم طبق اموزش ساختم و در public_html هاست اپلود کردم 

اسم پوشه php تو ادرس دهی  این طور بود app/reg

که من اسم پوشه رو از php به app و فولدر بعدی رو reg قرار دادم 

شاید در کل نباید تغییرات میدادم در اسم و نام پوشه این مورد رو عرض کردم یه نگاه سطحی بفرمایید شاید ایراد از تغییرات منه

چون اپ که سالمه دوسته من . من چون به php و sql server زیاد اشراف ندارم گفتم که راهنمایی کنید 

ممنون

شاید شما نگاه کنی و بگی کلا جز ادرس دهی سایت کلا چیزی رو نباید عوض میکردم

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من دقیقا نفهمید م باید چجوری بااین کار کنم

آیا باید اطلاعات دیتابیسو توی فایل php ذخیره کنم و بعد فایل php رو توی هاست آپلود کنم و بعد توی b4a بهش دستور دانلود اون فایل php رو بدم درسته؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من دقیقا نفهمید م باید چجوری بااین کار کنم

آیا باید اطلاعات دیتابیسو توی فایل php ذخیره کنم و بعد فایل php رو توی هاست آپلود کنم و بعد توی b4a بهش دستور دانلود اون فایل php رو بدم درسته؟

اره , یه دیتبیس میسازی و اطلاعات رو داخل فایل php وارد میکنی

داخل سورس برنامه هم ادرس فایل های php که اپلود کردیو قرار میدی

پسند شده توسط Sina و viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

اگر بخواهیم کاربر فقط یک بار وارد بشه و دفعه های بعدی نیاز به وارد کردن یوزر و پسورد نباشه 

 

چجور باید این کارو انجام بدیم؟؟

پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 


سلام و درود

 

پروژه به نسخه 3.3 بروزرسانی شد

 

امیر عزیز شما نسخه جدید پروژه رو دانلود کنید من مشکلاتش رو برطرف و چیزی که خواستید اضافه کردم


شات :


GIF_260.gif

 

موفق باشی


 


درود بر شما بابت این سورس خیلی عالی....... دوستانی که موفق به اجرای آموزش نشدن قطعا یه جای کارشون رو اشتباه پیش رفتن..... چرا که خود من هم یه تازه کار هستم ( حدود 3 الا 4 ماه هست با برنامه نویسی آشنا شدم)

 

من خودم روی هاست cpanel این کارو انجام دادم .... حتما یادتون باشه فایلهای php ضمیمه شده توسط اساتید محترم انجمن رو باید نسبت به نام بانک اطلاعاتی ، نام یوزر ساخته شده و پسورد یوزر ویرایش کنید.. لینک های قرار گرفته شده شده در فایل رو نسبت به آدرس سرور خودتون تغییر بدید. به همین سادگی میشه این کار رو انجام داد.

 

 

فقط سوال و درخواستی که در مورد این پروژه از اساتید محترم و زحمتکش انجمن داشتم اینه که برای بخش تغییر رمز عبور ای کاش اجازه انتخاب پسورد دلخواه بود. داخل خود برنامه بیسیک بعد از کلیک روی ریست پسورد مارو به یک اکتیوتی هدایت میکرد و اونجا چندتا فیلد داشت که اولیش همون ایمیل باشه برای چک کردن کاربر ودفیلدای دیگش کد یکبار مصرفی که برای کاربر ایمیل میشد و در اون وارد میکرد و در فیلد های پایینتر وارد کردن رمز جدید و تکرار رمز جدید و در نهایت تایید.... سرور این اطلاعات رو بررسی و یک مسیج با نوشته پسورد شما با موفقیت تغییر کرد نشون میداد.

 


با تشکر دوباره از دوستان

 


یه نکنته هم هست یادم رفت خدمت شما عرض کنم .... طبق برنامه نویسی انجام شده .... تا زمانی که بر روی لینک فعال سازی کلیک نشه ..... کاربر نمیتونه لاگین کنه.......اما متاسفانه بعد از چند بار تست و بررسی متوجه شدم که کاربر بدون تایید ایمیل هم میتونه وارد سیستم بشه......به نظر شما ممکنه مشکل از کجا باشه

پسند شده توسط Sina و smm1378

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بر شما بابت این سورس خیلی عالی....... دوستانی که موفق به اجرای آموزش نشدن قطعا یه جای کارشون رو اشتباه پیش رفتن..... چرا که خود من هم یه تازه کار هستم ( حدود 3 الا 4 ماه هست با برنامه نویسی آشنا شدم)

 

من خودم روی هاست cpanel این کارو انجام دادم .... حتما یادتون باشه فایلهای php ضمیمه شده توسط اساتید محترم انجمن رو باید نسبت به نام بانک اطلاعاتی ، نام یوزر ساخته شده و پسورد یوزر ویرایش کنید.. لینک های قرار گرفته شده شده در فایل رو نسبت به آدرس سرور خودتون تغییر بدید. به همین سادگی میشه این کار رو انجام داد.

 

 

 

فقط سوال و درخواستی که در مورد این پروژه از اساتید محترم و زحمتکش انجمن داشتم اینه که برای بخش تغییر رمز عبور ای کاش اجازه انتخاب پسورد دلخواه بود. داخل خود برنامه بیسیک بعد از کلیک روی ریست پسورد مارو به یک اکتیوتی هدایت میکرد و اونجا چندتا فیلد داشت که اولیش همون ایمیل باشه برای چک کردن کاربر ودفیلدای دیگش کد یکبار مصرفی که برای کاربر ایمیل میشد و در اون وارد میکرد و در فیلد های پایینتر وارد کردن رمز جدید و تکرار رمز جدید و در نهایت تایید.... سرور این اطلاعات رو بررسی و یک مسیج با نوشته پسورد شما با موفقیت تغییر کرد نشون میداد.

 

با تشکر دوباره از دوستان

 

یه نکنته هم هست یادم رفت خدمت شما عرض کنم .... طبق برنامه نویسی انجام شده .... تا زمانی که بر روی لینک فعال سازی کلیک نشه ..... کاربر نمیتونه لاگین کنه.......اما متاسفانه بعد از چند بار تست و بررسی متوجه شدم که کاربر بدون تایید ایمیل هم میتونه وارد سیستم بشه......به نظر شما ممکنه مشکل از کجا باشه

 

از اساتید کسی پیشنهادی برای حل این مشکل ندارند؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از اساتید کسی پیشنهادی برای حل این مشکل ندارند؟

درود بر تو دوست عزیز

نسخه بعدی این مشکلات نیز برطرف میشه

اگه توجه کنید یک فیلد فقط برای بررسی کردن تایید شدن یا نشدن ایمیل هست

 

اگه بگم شاید متوجه نشید، نسخه بعدی این سورس کد ، مث مشکلات قبلی که دوستانمون گفتن برطرف میشه و برای شما قرار داده میشه

 

در پناه حق

پسند شده توسط viki0028 و mr.edris

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مجتبی جان من توی قسمت ثبت نام و ورود مشکل دارم :

 

ثبت نام میگه نتیجه ای در بر نداشت در صورتی که ادرس درسته روی شبیه سازم هست

 

دو ورود ممبر اسم الکی میزنم وارد میشه یعنی اسمی که ثبت نشده وارد میشه بعد کرش میکنه و میاد بیرون!

پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اساتید عزیز ضمن خسته نباشید و آرزوی لحظاتی خوش برای همه شما .... همچنان منتظر نسخه جدید این سورس هستیم....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همه.

دوست عزیز،میشه از ساخت این برنامه عالی،یه ویدئو درست کنی تا دقیقا بفهمم که چی به چیه؟!

ممنونت میشم.

 

پسند شده توسط ehsankhan

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود وقت بخیر.

من با هر اسمی لاگین میشم وارد میشه. میشه راهنمایی کنید؟ نامی ک ثبت نام هم نباشه بزنی وارد میشه

پسند شده توسط رضا صبوری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود بچه ها

چشم یه فرصت پیدا بشه تست میگیرم با ویدیو

این سورس برا مدیر قبلی انجمن بوده

پسند شده توسط رضا صبوری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php
    • توسط hocein
      جدیدترین نسخه نرم افزار Basic4Android را با لینک مستقیم از این پست دانلود کنید. در این نسخه تغییرات زیادی انجام شده است که در ادامه به بررسی این قابلیت ها می پردازیم.
      اضافه شدن استفاده شکلک و عکس و متن های طولانی در (تایتل ، توست مسیج ، مسیج باکس و ….).
      CharSequence as internal type. Allows showing rich text in many places such as: Labels, toast messages, dialogs, ListView and others. • استفاده از متد multoDex در سرویس ها و اکتیویتی ها ، ماژول ها.
      Support for MultiDex - With MultiDex enabled there is no limit to the number of methods or fields. This issue is important for large projects that reference many third party libraries. کارایی : رفع باگ های کدنویسی نرم افزار Basic4Android ؛ افزایش پردازش کار ها و متد ها
      'main module #MultiDex: True • کتابخانه OkHttp اپدیت شد و چندین باگ فیکس شد ، نسخه انتشار داده شده : 3.50
      OkHttp updated and is now based on OkHttp v3.50. •  استفاده از چندین دیوایس از طریق B4A-Bridge و وصل شدن مولتی به دیوایس ها.
      Many improvements to B4A-Bridge: کارایی : رفع مشکلات نرم افزار Basic4Android در گوشی مختلف برای تست قبل انتشار
      Auto discovery - Devices running B4A-Bridge are discovered automatically and are listed in the devices list with their names. Logs - The logs implementation was rewritten. Logs reading with B4A-Bridge is more stable and it is also possible to read the unfiltered logs (limited to the running process). #BridgeLogger attribute - When set to true, logs will be available in release mode as well as debug mode. Landscape layout. Download progress bar. File Explorer menu shortcut. • استفاده از کلید F7 برای پیدا کردن تمامی ریفرنس ها یا کال ساب ها.
      Find all references (F7) finds references in layout files and CallSub methods. • اضافه شدن دو ساب زیر به ساب اصلی TypeFace.
      Typeface.FONTAWESOME / MATERIALICONS constants. کارایی : استفاده مستقیم فونت ایکنی و ایکن های متریال در کدنویسی که دیگه نیازی نیست Resource به برنامه اضافه کنه برای ایکن ها.
       
      • اضافه شدن هیلتر سرچ برای ایکن ها و ایکن های متریال که قبلا در بیسیک فور اندروید به قسمت دیزاین اضافه شد.
      Icon picker - Filter field and icons tool tips:  
       
      • اضافه شدنCallSubUtils در قالب یک کتابخانه برای بیسیک فور اندروید.
      CallSubUtils is included as a library. • منو جدیدی ایجاد شده برای برای اجراء رویداد ها و تغییر ان برای جلوگیری از Force Close شدن برنامه. (اجرا متد (رویداد کلیک) برای مشکلات به وجود اماده)
      Menu click event implementation changed to avoid issues with modal dialogs. • انتشار و اشکال زدایی علامت تلفیقی (symbol) در ویرایشگر و در دیزاین اسکریپت پشتیبانی می شوند.
      Release and Debug compilation symbols are supported in the manifest editor and designer script. • دیتا و دیتابیس برنامه در فایل zip ذخیره سازی میشود و محفوظ است برای برنامه.
      Export as zip keeps the original dates. کارایی : خروجی گرفتن اطلاعات و دیتا های برنامه در قالب فایل zip
      و همچنین در پیرو تغییرات بالا ، برخی باگ ها فیکس شدن که اطلاعاتی در مورد انها در سایت مرجع نگذاشته شده.
      Other minor improvements and bug fixes. • همچین در پیرو نسخه 6.8 نرم افزار Basic4Android برای اجرا برنامه بر روی گوشی خودتون از طریق B4A-BRIDGe باید نسخه جدید که امروز خروجی داده شد رو استفاده کنید
      نسخه انتشار داده b4a-bridge 2.3 میباشد در انتهای پست می تونید دانلود کنید
      Make sure to update to B4A–Bridge v2.30+
      دانلود بیسیک 6.80
      دانلود کرک
      اگر کرک بالا جواب نداد از فایل کرک پیوست استفاده کنید.
      License & DLL.zip
      دانلود bridge