پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    سورس کد سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر در Basic4Android +PHP

    Basic4Android +PHP سرور ثبت نام و ورود کاربر ثبت نام و ورود کاربر PHP Basic4Android سورس کد سورس کد سمت سرور سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر ورود کاربر در Basic4Android سمت سرور

    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    45 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی شنبه ۲۲ اسفند ۹۴ - ۲۳:۱۷:۰۰

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      56.09K   1 تعداد دریافت ها

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      46.52K   4 تعداد دریافت ها

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      31.02K   3 تعداد دریافت ها

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      43.88K   3 تعداد دریافت ها

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      46.38K   3 تعداد دریافت ها

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      45.67K   2 تعداد دریافت ها

     

     

    همون طور که می دونید سمت سرور کد های ارسالی به سرور انلان می باشد

    ما می تونیم برنامه های فوق العاده پیشرفته با سمت سرور بسازیم

    ازجمله برنامه ها با دیتای انلاین و بازی های دارای مرحله ای که با وارد کردن اطلاعات به داخل برنامه بارگذاری می شوند

     

    ی سورس همراه با کد های PHP رو براتون قرار دادم تا با کار باهاشون بتونید بیشتر اشنا بشید

     

    البته دوست خوبم حسین با کد های PHP آشنایت بیشتری داره و حتما این بحث رو ادامه میدیم

    قابلیت های پروژه پیش رو :

    1-ثبت نام کاربر

    2-ورود

    3-مدیریت یا بارگذاری افرادی که ثبت نام کرده اند

    4-تغییر پسورد و ریست

    5-فراموشی پسورد

    و چیز های دیگر...

     

     

    هر گونه سوالی در مورد سورس یا کد های PHP داشتید مطرح کنید

     

    با ارزوی پیشرفت روز افزون

     

    :iranmap:

    فایل های پیوستی


    • Hossin, Syed Esmaeil, nasim و 12 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #2 ارسالی يكشنبه ۲۳ اسفند ۹۴ - ۱۸:۰۳:۲۱

    Hossin
    Hossin
    +36
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 32 ارسال
    • جنسیت : اقا

    سلام به ارل عزیز :lol:

     عالی بود فقط من کد های PHP دریافت پسورد و ریست پسورد رو میدم تو به پروژه اضافه کن تا کامل بشه 

     

    خعلی از این سایتا که زیادن همین هارو فروشی می ذارن :pardon:

    جای تاسف داره :timeout: :cray:

    به زودی پیوستشون می کنم :wink1:


    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, arastooms و 3 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    تصویر


    #3 ارسالی دوشنبه ۲۴ اسفند ۹۴ - ۲۱:۵۱:۰۲

    Hossin
    Hossin
    +36
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 32 ارسال
    • جنسیت : اقا

    سلام

    اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد

    فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید

     

    داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم

     

    مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه

     

    فایل php پیوست شد.

    فایل های پیوستی


    • H@mid.RS, arastooms, d3vilish و 5 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    تصویر


    #4 ارسالی دوشنبه ۲۴ اسفند ۹۴ - ۲۳:۴۷:۴۰

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

     

    سلام

    اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد

    فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید

     

    داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم

     

    مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه

     

    فایل php پیوست شد.

     

    تشکر ویژه از داش حسین

    دمت گرم پست اول بروز رسانی شد و تغییرات داخل اعمال شد

    یه دونه ای :give_heart:


    • arastooms, salmana, طاها الیاس زاده و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #5 ارسالی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵ - ۲۱:۲۱:۵۴

    viki0028
    viki0028
    +35
    • █████▒▒▒▒▒ %40

    • 58 ارسال

    دوستان برای من ارور میده....من میخواستم روی local host این کارو انجام بدم  ارور میده.....با اینکه داخل برنامه اندروید آدرس مسیرها رو روی لوکال گذاشتم


    • arastooms این پست را پسندیده است

    #6 ارسالی پنجشنبه ۲۰ خرداد ۹۵ - ۰۰:۳۴:۱۵

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    چه اروری میده دوست عزیز ؟

    ارور قسمت لاگ ها در سمت راست رو قرار دهید

     

    تشکر


    • arastooms و viki0028 این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #7 ارسالی جمعه ۲۱ خرداد ۹۵ - ۱۴:۲۰:۴۸

    ♋Amir♋
    ♋Amir♋
    +106
    • ███████▒▒▒ %66

    • 89 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : 💙MshHad💙

    سلام

    من میخوام بعد از اینکه کاربر وارد حساب خودش شد یه قسمتی باشه که سفارش خودش رو ارسال کنه

    تقریبا شبیه برنامه ممبرپلاس که توی بازار هست

    توی نت  درمورد ارسال اطلاعات به سرور کلی گشتم چیزی پیدا نکردم :sad1:


    • arastooms این پست را پسندیده است

    بـه آمــوختن چون فــروتن شـــوي                            سخن هــاي دانندگــان بشنوي

    مگوي آن سخن، كاندر آن سود نيست                       كز آن آتشت بهره جز دود نيست


    #8 ارسالی جمعه ۲۱ خرداد ۹۵ - ۱۹:۳۱:۴۴

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    این ارور رو میده.....البته ناگفته نماند من آشنایی زیادی با زبان php و سرور ندارم...من xampp رو نص کردم و فایلهای پیوستی شما را در htdocs قرار دادم...بعدش رفتم داخل نرم افزار بیسیک فور و لینک های مربوطه که وصل میشد به سایت 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    را جایگزین آدرس و مسیر سرور مجازی خودم کردم. حالا دقیقا نمیدونم چه چیزیو باید اصلاح کنم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید

     

     

     

     

    من به شما پیشنهاد می کنم که از EasyPHP استفاده کنید

    ارور که قرار دادید مشکل در وصل شدن به هاست هست


    • arastooms و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #9 ارسالی سه شنبه ۲۵ خرداد ۹۵ - ۰۷:۱۰:۴۵

    mohamadtaghi
    mohamadtaghi
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 1 ارسال

    سلام من هرکار کردم نتونستم دیتا بیسشو تو هاست در ست کنم در مورد این موضوعش هم راهنمایی کنید ممنون میشم .



    #10 ارسالی سه شنبه ۲۵ خرداد ۹۵ - ۱۸:۲۳:۲۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    با استفاده از این آموزش شما قادر خواهید بود که در پنل مدیریتی هاست خود دیتابیس ایجاد کنید .

    پس از وارد شدن به صفحه اصلی cpanel  در قسمت Databases روی گزینه MYSQL Databases کلیک نمایید .

    mysql%20db.jpg

    برای ایجاد دیتابیس نام دیتابیس جدید را در فیلد New Database  وارد کنید و روی گزینه Create Databases کلیک کنید .

    create-database1.jpg

    به این ترتیب دیتابیس جدید ساخته شده و به لیست افزوده می شود با کلیک روی Go back به صفحه قبل بازگردید .

    create-database2.jpg

    مرحله ی دوم ایجاد کاربر دیتابیس می باشد که در قسمت  MySQL Users - Add New User انجام می شود .
    در فیلد username نام کاربر بانک اطلاعاتی را وارد کنید . 
    در قسمت Password  رمز عبور و در قسمت( password(Again  تکرار مجدد آن را ثبت کنید و پس از آن روی گزینه create user کلیک کنید .

    create-database3.jpg

    کاربر پایگاه داده ساخته شده با دکمه Go Back  به صفحه قبل باز گردید .

    create-database4.jpg

    به این ترتیب دیتابیس جدید با نام mydb و کاربر دیتابیس با نام user ساخته شد در مرحله ی آخر شما باید کاربر را به دیتابیس پیوند دهید برای این کار نام کاربر را در قسمت user  و نام پایگاه داده را در قسمت Databases انتخاب کرده و روی گزینه Add کلیک کنید .

    create-database5.jpg

    با استفاده از گزینه های موجود در جدول می توانید سطح دسترسی کاربر به بانک اطلاعاتی را مشخص کنید در باکس  ALL PRIVILEGES  کلیک کنید تا تمام گزینه ها انتخاب شود سپس روی گزینه Make change کلیک نمایید تا تغییرات ثبت شود .

    create-database6.jpg

    کاربر به دیتابیس افزوده می شود و کار ساخت دیتابیس به پایان می رسد .

    create-database7.jpg

    منیع : 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Sina, viki0028 و dostmobile این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #11 ارسالی سه شنبه ۲۵ خرداد ۹۵ - ۲۳:۳۴:۳۹

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود دوستان

     

    همون طور که سید آموزش دادن باید اول دیتا بیس رو بسازیم

    حالا نیاز داریم یک جدول هم بسازیم که آموزش تصویری شو براتون آماده کردم به لینک زیر برید و دانلود کنید :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    و کدی که نیاز دارید برای ساخت جدول :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    سوالی بوود در خدمتم

    موفق باشید


    • Sina این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #12 ارسالی دوشنبه ۳۱ خرداد ۹۵ - ۱۴:۴۶:۰۹

    Amin7676
    Amin7676
    +1
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 2 ارسال

    سلام بابت سورس ازتون ممنونم

    فقط با easyphp هم نشد و خطا میده و متصل نمیشه



    #13 ارسالی چهارشنبه ۲ تير ۹۵ - ۲۱:۳۷:۳۰

    Amin7676
    Amin7676
    +1
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 2 ارسال

    طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

    فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

    چیکار باید بکنم ؟


    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    #14 ارسالی جمعه ۴ تير ۹۵ - ۰۲:۰۵:۰۵

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    طبق گفتتون عمل کردم و اتصال کاملا برقراره

    فقط ثبت نام ک میکنم  انجام نمیشه ینی اتصالات کاملا برقراره فقط  ایمیل ارسال نمیشه و میگ نتیجه در بر نداشت!!!

    چیکار باید بکنم ؟

     

    سلام و درود

    تست شده الان و هیچ مشکلی نداشت

     

    دیتا بیس باید آنلاین باشه یعنی فقط با سرور جواب میده

    سورس رو از پست اول دانلود کنید الان php ها روی هاست ما هست می تونید تست کنید

     

    سورسی که در زیر پیوست کردم ثبت نام بدون فعال سازی با ایمیل هست

    شات :

    reg_no_email.gif

     

    یه توضیحات هم در مورد این پروژه بعد ثبت نام فقط اطلاعات کاربر ایمیل میشه برای خودش به صورت زیر :

    06_23_2016_02_48_17_PM.jpg

     

    و دیگه تمام

    اگه مشکلی بود مطرح کنید

    سورس کد جدید همراه فایل php ثبت نام بدون فعال سازی براتون پیوست شد.

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil, طاها الیاس زاده, viki0028 و 2 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #15 ارسالی سه شنبه ۸ تير ۹۵ - ۱۱:۲۷:۴۱

    dostmobile
    dostmobile
    +61
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 52 ارسال

    سلام و درود

    دوستان گل دوتا سوال دارم

    اول نحوه طراحی تیبل,یعنی چنتا فیلد داشته باشیم؟؟؟لطفا بضورت عکس بزارین چون فیلم مبهم بود(از داخل کدها متوجه شدم و ساختم)

    قبلا یه آموزش مشابه ددیم دو تا دیتابیس داشت ایا این فرق میکنه؟

    نکته بعدی وقتی وارد حساب کاربری میشیم نام رو null مینویسه جریانش چیه؟

    و اگر بخوایم کاربر مجدد وارد برنامه شه و همچنان لاگین بمونه چ کنیم؟


    • H@mid.RS, طاها الیاس زاده, ♋Amir♋ و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند





    همچنین به Basic4Android +PHP, سرور ثبت نام و ورود کاربر, ثبت نام و ورود کاربر, PHP, Basic4Android, سورس کد, سورس کد سمت سرور, سمت سرور ثبت نام و ورود کاربر, ورود کاربر در Basic4Android, سمت سرور نیز برچسب خورده است

    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects